scaun cu sange

04-08-2014
karinna123456
Nu este medic/terapeut
karinna123456
buna am si eu o problema axum cateva luni aveam scaun cu putin sange.. dupa nu mi s a mai intamplat. iar acum de o saptamana cand ma duc la baie găsesc pe hartia igienica sange si in scaun.. mentionez ca nu prea am scaune dese de exemplu la 2 zile... va rog dati mi un răspuns.. nu sunt în tara si sunt foarte panicata
3 comentarii
0
04-08-2014, ora 11:16
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Va rog sa-mi spuneti daca sangele e rosu sau negru.
E necesar sa faceti de urgenta o colonoscopie
Cu stima :
dr Petre Muresan
0
18-10-2014, ora 02:14
matei.romica
Nu este medic/terapeut
matei.romica
Salutare, de 2 ani am sangerari in scaun, am mers la doctoru de familie pentru un set de analize iar doctorul mi-a facut o trimitere la spital problema este caci cei de la spital m-au diagnosticat cu hemoroizi si mi-au dat un tratament care nu mi-a stopat deloc sangerarea. In tot acest timp sangerarea a inceput sa fie mai abundenta iar doctorii in continuare cu hemoroizi, simtind ca sangerarea vine din alta parte nu de la hemoroizi am cerut o colonoscopie iar spre uimirea mea nu sa gasit nimic in neregula pe colon.Acum 3 saptanani in urma am facut un test de sange si am fost trimis de urgenta la spital pentru ca hemoglobina era 5 asta datorita sangerarilor in scaun foarte abundente iar scaunele erau cu cheaguri de sange cat palma de mari, dupa toate aceste am facut operatie pentru hemoroizi cu speranta ca lucrurile se vor indrepta dar se pare ca ni pe departe nu are un efect benefic, in continuare sangerez chiar daca in ultimile zile am mancat foarte putin. Sunt disperat si nu stiu incotro sa ma duc, va rog sa ma ajutati cu un sfat.
0
13-12-2014, ora 21:22
bogdanworld
Nu este medic/terapeut
bogdanworld
MERGETI LA mai multi medici. de regula sangerarea in scaun poate inseamna cancer de colon. medicii din ziua de azi trateaza pacientii cu curul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânge în scaun
  •