scaune dupa fiecare masa

29-04-2009
valentina_D
Nu este medic/terapeut
valentina_D
Buna ziua! Am o fetita in varsta de 6 luni si 3 saptamani. Mananca 5 mese pe zi, 2 de lapte (Milumil 2), restul diversificat potrivit varstei. Face scaune in timpul mesei sau imediat dupa masa uneori consistenta, alteori semisconsistente, chiar si cu putin mucus. De asemenea mentionez ca nu ia prea bine in greutate. S-a nascut cu 2, 900 kg si o lungime de 47 cm, iar acum, la aproape 7 luni are 6, 850 kg si 68 de centimetri. Cateodata nu ia nici un gram pe saptamana. VA rog frumos daca ma puteti indruma ce analize trebuie sa ii fac si ce cauze ar putea avea asemenea scaune, pentru ca eu nu cred ca este normal un asemenea "comportament digestiv".
O alta problema: imi face rosu in gat in fiecare luna si sunt disperata. Poate di vorba de un streptococ sau o alegie? Sau de o imunitate scazuta? De cele mai multe ori cand face ea rosu in gat ma doare si pe mine gatul, dar usor. Ce pot face sa ii mai cresc imunitatea?
LA 4 luni si jumatate am avut-o internata cu pneumonie interstitiala si a facut vreo 4 antibiotice pana a cedat boala (ultimul antibiotic-cefort). Poate fi asta cauza unei imunitati slabite si ar fi cazul sa ii stimulez imunitatea cumva? Dar cu ce la un copil atat de mic?
1 comentarii
0
29-04-2009, ora 22:42
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Probabil ca antibioticele i-au afectat flora intestinala si de asta are si scaun cu mucus. Ar tb sa vi se prescrie probiotice ceva, dar numai un medic specialist poate asta, varsta fiind atat de mica...Si faptul ca are scaun chiar in timp ce mananca poate fi semn de intoleranta la ceva din mancare.
Va las un link despre o clinica din Bucuresti care rezolva astfel de cazuri, sunati macar sa va consultati. Numai bine fetitei si sa-i gasiti o terapie care s-o ajute! Sanatate!

www.worldclinic.ro
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul