Schimbare tratament anxietate ? | Forumul Medical ROmedic

Schimbare tratament anxietate ?

20-09-2016
Badica1
Nu este medic/terapeut
Badica1
Se pare ca intr-o luna de zile de la o frica excesivă provocată de o durere in gât am dezvoltat o forma severa de anxietate.noaptea am palpitații si nu pot sa dorm, ziua ma lupt cu niște stări maxime se lipsa de concentrare si daca ma pun in pat ma apuca imediat palpitațiile. De 5 zile am început un tratament cu trittico si imovane si se pare ca nu imi e bine deloc. Fiind plecat din Bucureesti am consultat alt psihiatru care mi-a schimbat tratamentul cu ANxiar 1/2 pastile seara, argofan 75mg 1/2 dimineata, seroquel 1/ 2 seara. Ce părere aveti? Sunt deja intrat in panica si nu vreau sa imi fac mai rău. Aseara la 2.00 cand am văzut ca nu adorm am luat 1/2 de anxiar si mi-a fost mai bine, adică de la 4 am adormit pana la 8. Ce ma sfătuiți sa fac ? Sa schimb tratamentul începând din seara asta? Simt ca stările de anxietate s-au accentual odată cu începerea tratamentului acum 4 zile. Asa debutează semnele clinice odată început un astfel de tratament?
1 comentarii
0
20-09-2016, ora 16:30
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
Buna ziua,
considerati ca in urma unei frici excesive vi s-a declansat anxietatea. Medicamentele amelioreaza simptomele, dar trebuie sa aveti rabdare. Dar ce veti face in viitor cand inevitabil va veti confrunta cu o situatie foarte stresanta, care o sa va declanseze un sentiment de frica? Nivelul anxietatii va creste din nou! Luati tratamentul prescris, dar apelati si la un psihoterapeut, pt a invata cum sa faceti fata unor astfel de situatii in viitor! Sanatate multa!
Psihoterapeut Berdei Roxana
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul