Schizofrenie???

08-07-2010
Sabin19
Nu este medic/terapeut
Sabin19
Buna ziua, am un verisor care prezinta unele semne de boala mintala pe care nu le inteleg si as dori niste raspunsuri.
De vreo 3 saptamani sa schimbat total si asta insemnand ca: nu prea doarme, are un comportament usor agresiv, are unele halucinatii (vede usi deschizanduse si inchizanduse fara ca sa o faca cineva, la unele persoane ii vede cu ochi de diferite culori negru-rosu, se simte urmarit) ii e frica de umbra lui, nu socializeaza, nu mai are interes pentru mai nimic, pierderi de memorie, nu accepta ajutorul celor din jur, chiar si pierderea sentimentelor cum ar fi afectiunea fata de mama. Familia e ingrijorata in privinta lui, sper sa primesc niste sfaturi utile aici cat mai rapid.
Va multumesc anticipat.

alte informatii: El este in varsta de 23 de ani, necasatorit, nu lucreaza, face culturism(adica merge la sala), nu fumeaza, nu ia vreun alt tratament, are un stil de viata pasiv asta chiar si inainte de a avea acest comportament.
1 comentarii
0
09-07-2010, ora 18:39
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
De mers urgent la psihiatru. Sa nu ajunga sa-si faca rau fara sa-si dea seama. Poate fi schizofrenie, dar numai in urma unui consult se poate pune un diagnostic si tratament aferent. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul