schizofrenie de patru ani

1217 comentarii 1 2 ..... 333435 ..... 40 41 Înainte ›
0
06-05-2011, ora 19:11
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
Chia! Unde-i Daria?
0
06-05-2011, ora 20:11
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
A plecat Daria, nu a mai scris nici un mesaj din martie cred. Si-a scos poza si a plecat de pe site deoarece Bleuciel aka Eben Ezer a zis ca are figura de bovina, iar Germont a zis ca ii aduce aminte de filmele porno ieftine. Iti dai seama, sa fii grav bolnav si sa cauti alinare intr-un cerc de prieteni cu acelasi tip de probleme ca si tine si acestia sa te faca in tot felul si asta unde ? Pe un topic despre credinta! Eu daca as fi fost administrator pe siteul asta as fi sters automat topicul si i-as fi pus si un ban pe Ip lui Eben Ezer pentru asemenea comportament. Nu e prima oara cand face asta! Ea probabil ca se simte insultata ca cineva isi vopseste parul blond sau ceva, o fi lucrarea diavolului cine stie si ii prefera pe cei libidinosi din manastiri, care fac baie o data pe luna, daca fac. Cu ce deranja Daria in delirul ei mistic sau ce avea ea, ca eu n-am vazut sa jigneasca pe cineva?!
0
06-05-2011, ora 22:12
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
@Daniel D: Din pacate aceste doua persoane par a fi cele mai bolnave dintre toate, si sarmana daria a fost atinsa de veninul lor. E un principiu frumos in traditia tuturor popoarelor: "ce tie nu iti place, altuia nu-i face", principiu pe care multe persoane il ignora. Din pacate, am vazut si eu, Administratorii de aici nu prea sunt exigenti si nu dau nici drept de moderare altor utilizatori competenti.

Daria nu avea delir mistic ! ! ! - era doar credincioasa; desi delirul mistic si credinta pot fi uneori confundate, la o atenta si fina observatie se poate face totusi distinctia; mai ales ca Daria era neoprotestanta, si cu totii stikm ca ei sunt mai credinciosi si cu principiile lor.

Pacat ca acestia doi au actionat asa.
0
07-05-2011, ora 12:11
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Stimate domnule dr. Farfuridi, stimate coleg de suferinta Branzovenescu, idem alte persoane "vesele"

Daca tot ne-am "virtualizat" in halu asta, se simte nevoia unor precizari importante:
trebuie specificat ca universul cibernetic are capacitatea perfida de a lovi sub centura cand nu te astepti.
Daca intru pe forum o fac incercand SA AJUT (teoretic). Partea a doua ca treaba asta nu prea e posibila, fiindca sistemul functioneaza scotand la inaintare impostorii (am constientizat asta mai tarziu).
Insa cand accepti din capul locului ca intri pe forum doar ca sa insiri tot felul de tembelisme sau ca sa te resemnezi onlain ca esti "handicapat" pe bani publici, inseamna ca treaba s-a imputit rau de tot.

De fapt sub dadacelile pline de duiosie ale acestei muieu
0
07-05-2011, ora 12:19
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
muieri mereu disponibila sa ofere "ajutor", cum e Clara P se ascunde o stereotipie bizara - 17 ani sa tot delirezi ca esti bolnav cronic, da daca faci treaba asta "onlain" e si mai cool.
Mi se pare ca chiar "Daria" a specificat la un moment dat ca de fapt e altcineva. In cazul asta nu strica sa faci din cand in cand sa faci haz daca observi ceva grotesc sau ridicol.

Nu va place? dati inainte cu iluziile, unu ca practica medicina, altu ca e bolnav "pe viata".
0
07-05-2011, ora 12:40
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@Germont: Nu ai spirit de observatie? Altcineva intrase in contul Dariei si al lui Bleuciel si a scris mesaje in numele lor ca de fapt sunt alte persoane si ca or sa se retraga de pe forum pe viitor. In cazul Dariei se observa foarte clar ca nu era ea si dupa forma de exprimare si apoi chiar ea a scris un post cum ca altcineva intrase in contul ei. Si tu consideri asta motiv ca sa fi porc cu persoana respectiva? Iti cam lipseste bunul simt, sa facii astfel de afirmatii jignitoare la adresa mai multor membrii ai forumului. Tu ai impresia ca noi suntem bolnavi inchipuiti? Pe langa bunul simt, iti mai lipseste si simtul realitatii pe deasupra. Stresul, anxietatea, fobiile si socurile emotionale au fost factori declansatori ai bolii in cazul meu si sunt convinsa ca si pentru altii.
0
07-05-2011, ora 15:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Germoante,

Te-am lasat o data, te-am lasat de doua ori, te-am lasat de noua ori sa bati campii in ceea ce ma priveste, dar nu iti imagina ca daca sunt fata si sunt singura nu stiu si nu pot sa ma apar.

Hai, sifon !

In primul rand nu sunt "tembeli" cum le zici tu, cei care iau medicamente pentru ca intr-adevar se confrunta cu niste boli.
Daca nu ar lua, in cazurile nefericite s-ar simti foarte rau si si starea lor de sanatate s-ar agrava iar in cele si mai urate, ar ajunge la cheie, cu toti drogatii si aurolacii... Lucru care nu e deloc de dorit.

In situatia in care parintii tai, care nu au o profesie oarecare, accepta sa nu se preocupe de sanatatea copilului lor si il lasa sa abereze la nesfarsit, fara a lua masuri, este strict problema dumnealor. Din partea mea sa te suporte linistiti si la infinit, cum vor ei, ca "merita". Daca nu te interneaza inseamna le place sa traiasca in starea asta de spirit pe care le-o produci. In plus, sunt rudele tale.

Nu face insa greseala de a ne confunda pe noi cu ei. Pentru ca nu iti suntem datori cu nimic. Noi nu trebuie nicidecum sa iti suportam cu stoicism toate toanele si obrazniciile.

Baiete,

1. Faptul ca nu te tratezi, ca nu ai internari, ca nu ai certificat de handicap si automat ca nu ai cerut sau ca nu ai nevoie ca sa supravietuiesti de indemnizatie de handicap, nu inseamna ca nu esti SI TU o persoana cu handicap. Deoarece schizofrenia tratata sau netratata ESTE o boala de handicap. Deci pina acum, tu ai spus numai prostii.

2. Nu este nici o rusine sa ai o boala cronica si sa fii o persoana cu handicap iar cine ti-a bagat in cap aceasta idee e un mare fraier. Faptul ca ti-o mentii si ca nu o treci prin filtrul gandirii proprii face si asta dovada propriei tale istetimi...

3. O persoana cu handicap psihic are dreptul prin lege la indemnizatia de 234 lei lunar. Care e de fapt problema pentru care te ambalezi atat ? Ca tu nu poti sa ti-o faci pentru ca nu ai acte si te macina invidia ca altii o au ? Zi cinstit !
Impartirea justa si corecta a banilor publici o vei face tu cand vei fi angajat intr-o functie care sa iti permita acest lucru, dupa ce vei parcurge studiile de specialitate si te vei ridica la un anumit nivel.
Pina atunci, cred ca e cazul sa stai frumos in banca ta si sa iti rezolvi sarcinile tale de serviciu ca nu iti sta in atributii sa hotarasti daca persoanele cu handicap au sau nu dreptul la indemnizatie din banii publici.

Post Scriptum: O problema foarte importanta si-o pun cei care nu au putut sa lucreze niciodata si nu stiu din ce venituri vor trai dupa ce parintii lor nu ii vor mai sustine financiar.

a. Indemnizatia de handicap poti sa ti-o faci oricand daca ai documente care sa ateste ca ai o boala psihica (respectiv biletele de iesire din spital).
b. au dreptul SI la pensie de urmas dupa moartea unui parinte, persoanele la care handicapul s-a ivit inaintea varstei de 16 ani, sau inaintea varstei de 25 de ani pentru cei care au facut si facultate.

* indemnizatia de handicap este deci diferita de pensia de urmas.
0
07-05-2011, ora 15:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Auzi @ Daniele

Ce-ai zice de o dedicatie muzicala, especially 4 U ;-) ?
Sunt sigura ca o sa iti placa : )

http://www.youtube.com/watch?v=7rwuRGXQ5-g

Va salut pe toti cu multa caldura si va doresc un week-end minunat !

Cu pace,

Clara
0
07-05-2011, ora 17:35
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Germont, eu unul astern o gramada de tembelisme spre exemplu pentru ca in primul rand sunt bolnav si in al doilea rand nu ma duce mintea la mai mult. Poti sa blamezi pe cineva cu adevarat pentru cine este? Am nimerit cumva pe forumul MENSA si ma fac de rusine cu IQ-ul meu mult mai scazut? Eu credeam ca singura calificare pe care o au majoritatea celor de pe acest forum e ca sunt bolnavi psihic. Daca ne batem joc intre noi, unii de altii, atunci la ce sa ne asteptam din partea celor sanatosi cand aud de ce boala suferim?!
0
07-05-2011, ora 18:29
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Clara, adevarul ca dupa atata stat acasa, am nevoie de un Holiday!
0
09-05-2011, ora 11:41
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Daniel D. a scris:

***
Daca ne batem joc intre noi, unii de altii, atunci la ce sa ne asteptam din partea celor sanatosi cand aud de ce boala suferim?!
***
Daca atat ai reusit sa intelegi... Cand lucrurile devin ridicole (un personaj numit Daria obtine "alinare" pe forum, tu continui sa-ti administrezi constiincios Serdolect cu toate ca ai putea muri subit), ar putea fi util un strat suplimentar de ridicol (statuia lui Dabija Voda?).
Te gandesti daca mai poate exista si altceva pe langa pseudosolutii. Incepi sa cauti, afli ca schizofrenia este boala societatilor capitaliste. Aaa, in India si Sri Lanka samanii si vracii vindeca fara medicamente.

Abia atunci incepi sa-ti pui problema cum ai putea iesi din acest spatiu absurd.
0
09-05-2011, ora 16:55
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Cu ce vindeca samanii si vracii? Radacini de manioca?

Fii atent aici:

Eu traiesc cu spaima in suflet ca o voi merli in curand de la prostiile astea de pastile. Dar ce pot sa fac? Nu sunt pe picioarele mele sa iau o decizie singur. Eu le-am zis parintilor mei de micsorarea dozei de Depakine chiar daca idioata aia de doctorita nu vrea sa auda de asa ceva. Ce pot sa fac, din moment ce nu sunt pe banii mei? Situatia mea financiara este mult mai precara decat a ta, nu pot sa imi iau vitaminele necesare. In momentul de fata iau numai vitamina E, atat imi permit, plus pastila de tinere de minte. Tratamentul e bun el in felul lui ! Dar cei care au facut acest serdolect au scris mare pe prescriptii ca poti muri de inima de la asa ceva, asa ca aveti grija cand consumati =)). Adica sa bateti si doua cruci probabil. Am citit pe net pe nu stiu ce site cum ca era unul care isi facea EKG in fiecare saptamana pentru kkturile astea de pastile. Ce viata mai e si asta? Doctorii, cei mai multi nici nu stau de vorba cu tine. De aia nici nu vad cum ar putea sa iti puna un diagnostic corect din prima. Doctorita mea e atat de proasta incat nu stie sa intrebe decat "Cum te simti", atat a invatat ea ca trebuie sa zici cand vezi un bolnav. Am stat un an jumate simtindu-ma ca naiba cu primul tratament. Am intrat in spital iar pe biletul de iesire mi-a scris ca sunt simptome imbunatatite pe cand eu incepusem sa am tremur si nu scoteam decat cateva cuvinte pe gura.
Acum ma simt bine, dar cine stie ce pret voi mai trebui sa platesc? Am ginecomastie spre exemplu la un pectoral.
Totusi eu nu cred ca tu ai reusit sa remiti din boala doar cu vitamine. Pe mine ma intereseaza daca ai auzit voci sau nu, asta ma intereseaza pe mine.
0
09-05-2011, ora 17:17
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
CAUTA si vei afla ce si cum vindeca, sunt carti serioase pe books.google.ro si documentare pe net.

Aaa, faptul ca am reusit sa traduc chiar si 150 de subtitluri /zi dintr-un astfel de documentar, mi-a dat o satisfactie deosebita.
Apoi, trebuie sa fac niste animatii cu mecanismul de recompensa pentru situl cel nou. acu 1 an mi se parea de neconceput ca am sa pot face vreodata ceva atat de complicat. Adica trebuie si documentare ca sa pun informatie de calitate, dar si metoda concreta de lucru. Niste succese de genul asta ofera o satisfactie iesita din comun.

Evident ca nu e vorba de
0
09-05-2011, ora 17:20
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Chestia care ma frapeaza este ca de la serdolect e imposibil sa nu te imbolnavesti de inima. Iti cere minim un EKG la 3 luni. Deci n-ai cum sa nu patesti ceva de la ele. Intrebarea este ce mai iei dupa ce te imbolnavesti de inima. Ca nu poti asocia 1 antipsihotic cu 1 medicament pentru inima. De ce sa nu iei altceva de la bun inceput, daca tot vei ajunge in stadiul asta cand vei fi nevoit sa faci acest pas? Sa inteleg ca pastilele astea sunt numai asa, ceva temporar, pana cand te imbolnavesti de inima sa o duci cat de cat bine, dupa aia, Dumnezeu cu mila!?
0
09-05-2011, ora 17:24
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Evident ca nu e vorba doar de "vitamine", cat ANUMITE suplimente. Nu le mai mentionez ca as fi stereotip.

oricum, ideea nu este sa intri pe forum ca sa STAI pe forum, mai degraba ca sa stabilesti noi contacte umane si sa afli niste idei/solutii eficiente pe termen lung.

Vise de groază aveam din ce in ce mai des in ultimii 5 ani, dar halucinatii auditive si vizuale doar in ultimele 2 saptamani inainte sa tin dieta.
Probabil se poate sa fii existat acest fenomen si inainte, insa doar sporadic si intr-o forma mult prea slaba ca sa ma alarmez.
0
09-05-2011, ora 19:05
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
@Daniel: incearca sa treci pe Abilify (aripiprazol) sau Seroquel (quetiapina); astea nu sunt asa periculoase precum sertindolul.
0
09-05-2011, ora 19:14
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Am sa-i zic la doctorita, daca nu vrea ma duc la altcineva!
0
09-05-2011, ora 19:51
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Ce mai stiti de Livia, si-a gasit pana la urma medicamentul miraculos?
0
09-05-2011, ora 23:15
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
Eu unul nu mai stiu nimic de ea.
0
11-05-2011, ora 16:32
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Daniel D. a scris:
***
Nu sunt pe picioarele mele sa iau o decizie singur. Eu le-am zis parintilor mei de micsorarea dozei de Depakine chiar daca idioata aia de doctorita nu vrea sa auda de asa ceva. Ce pot sa fac, din moment ce nu sunt pe banii mei?"
***
Nu stiu de unde, dar in balconul aranjat de parintii mei cu cea mai mare arta au navalit furnicile intr-o anumita zona.
Eu inflamat fiind mereu, prea putin ma intereseaza curatenia si in plus parintii niciodata nu mi-a indus acest obicei de a face singur curat (atat i-a dus capul).

Ma trezesc dimineata si dau fuga la acasa la mama sa mananc (ca acolo se gateste). Intre 2 antiseptice urinare o anunt pe mama ca au navalit furnicile si ca o sa imi fac timp sa dau cu aspiratorul. Ea se uita cu dispret la mine si zice: "Lasa ca merg eu si dau cu solutie". Dar nu a mai mers, fiindca e obeza si munceste deja foarte mult. Contrar obiceiurilor formate intr-o viata de om, am facut un efort si am curatat singur locul. Fara sa mai stresez baba, cu toate ca MEREU asta a fost sarcina ei.

In mod inevitabil va veni un moment cand nu a mai fi NIMENI care sa ia anumite decizii in locul nostru.
0
11-05-2011, ora 16:36
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Este posibil ca cei care judeca in locul nostru sa nu ia cele mai bune decizii, uneori chiar cele mai idioate si distructive. Cu atat mai mult se pune problema de a-ti asuma raspunderea pentru unele decizii esentiale, ca sa nu mai vorbim de alea marunte dar vitale: gatit, intretinere, etc.

Iti dai seama cum va da telefon Basescu: "ba, ia aveti grija de Daniel D. ca tasu si masa au dat ortu-popii!"
0
11-05-2011, ora 19:00
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Ai dreptate Germont, dar foarte multi bolnavi sunt in postura mea, incapabili de a lua o decizie singuri. Daca am fi facut fata cu succes greutatilor vietii, nu am fi in clipa de fata bolnavi, multi dintre noi. Am fost si eu o perioada pe picioarele mele, cand imi faceam de cap, lucram, bagam in mine steroizi, beam pana tarziu cu baietii si futeam prostituate, si imi placea sa fac si de mancare, pana cand in delirul meu era sa dau foc la casa. Mi-am luat si permisul si am facut si vreo 3 accidente dupa aia, tot din cauza bolii. Am cheltuit vreo 70 de milioane total aiurea, bine ca n-am facut si credit. Chestiile astea te fac sa intrii in cochilia ta la loc, cand esti adus cu picioarele pe pamant de catre boala. Tu n-ai cum sa stii de acolo cine sunt si prin ce trec eu sau oricare alt om pentru ca n-ai trait cum a trait el. Ma intelegi? Eu din cate am citit, tu freci menta ca si mine in mare parte. Te-ai trezit tu, om care traieste din afacerea familiei sa dai sfaturi de viata la altii. Fobiile din mintea omului sunt bine inradacinate. Am avut o perioada lunga cand imi era frica de oricine sa nu iau bataie. Imi era teama cand mergeam pe strada sa nu sara cineva pe mine. Dupa care m-am dus la o sala de box si m-am batut cu unul cu un cap mai mare decat mine si cu experienta. Am luat bataie insa a alungat fobia asta din mintea mea. Tare stiti voi sa judecati repede pe altul. Daca in privinta bolii tu crezi ca ai vreun control, te inseli. N-ai nici unul. Nu poti sti cand o iei pe aratura sau cand esti bine. Ai toate resursele necesare, de ce nu te duci tu frumos sa faci niste studii de specialitate, sa vezi exact cum sta treaba cu un bolnav si dupa aia sa faci site-ul ala de care te lauzi. Eu nu stiu cum de ai indrazneala asta sa crezi ca poti face ceva fara sa cunosti toata povestea. Ce usor e pentru cei ca tine sa ridiculizeze pe altii, cei ca tine care au realizat atat de multe cu viata lor.
0
11-05-2011, ora 19:17
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Oameni buni, adunati-va, va da Germont sfaturi cum sa traiti bine. Luati-va si ochelari din aia 3 D cand vizionati asa ceva. Germont e un munte de intelepciune, de ia de la punctul A, cum sa iti strangi masa dupa ce mananci si te duce la punctul Z, cum sa traiesti de pe farmacia familiei la 36 de ani. El fiind Mafalda, din doua trei articole citite stie foarte bine ce face fiecare in spatele calculatorului si ce vitamine ii trebuie si mai ales cum sa si le procure. Stiinta nu poate sa se masoare cu Germont care isi pune singur diagnosticul, el neducandu-se in viata lui la un psihiatru.
0
11-05-2011, ora 20:30
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Am fost la dr dar m-a evacuat imediat! Acolo au nevoie de oameni obedienti...
Eu doar m-am ghidat dupa niste studii accesibile oricui si pot sa spun ca am reusit destul de bine.
0
11-05-2011, ora 20:45
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Si in plus am pus niste probleme CONCRETE: de pilda de ce nu folosesti glutamina inaintea la o aberatie cum e Serdolectul sau Depakine etc. Te asigur ca esti doar o victima mentinuta in starea asta de un sistem imbecil (familie, medic etc.).
Trist este ca identic acelasi lucru am patit si eu. In momentul cand am ajuns intr-un punct critic, familia m-a distrus.
Si sa nu uitam ca spre deosebire de tine sau alti indivizi aparent "utili societatii" eu chiar fac ceva util. Deocamdata am pierdut 5 zile din viata mea pentru a traduce "Originile agriculturii", alte 5 plus inca o luna pentru a corecta tarducerea la articolu cu Naltrexonul.

Astea sunt niste lucruri pe care un sclav ca tine (si altii ca tine) poate ca nu vor apuca sa le mai inteleaga vreodata in viata asta.

"_ De aceea afinităţile noastre înclină spre interpretarea patologică a exorfinelor, prin care substanţe existente în cereale şi lapte sunt văzute ca anomalii dietetice moderne ce pot cauza schizofrenia, boala celiacă sau oricare alta. Dar acestea sunt boli grave prezente într-o minoritate. Pot avea exorfinele un efect global asupra umanităţii?"
0
11-05-2011, ora 21:16
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Du-te frate si te cearta cu dr T, ai vazut ca el te pune cu botu pe labe, vii acu' si ma insulti sau ma ridiculizezi pe mine cu lucruri pe care nu le cunosti. Traiesti sub acelasi acoperis cu mine cumva?. Scrie mare " Beneficiile Glutaminei pentru vindecare" si vei vedea cati sustinatori ai. Toti cei care suntem bolnavi de pe siteul acesta suntem sclavii sistemului medical fie ca ne place sau nu. Daca tu zici ca ai gasit o inventie mai buna decat roata care indeplineste aceeasi functie bineinteles, da-mi voie sa te felicit, dar nu am cum sa te urmez in a o folosi. Mai trebuie si brevetata ca sa ofere incredere.
0
11-05-2011, ora 21:27
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Sorry, am vrut sa discut prieteneste. Dar se pare ca ai destinul tau. regret ca a iesit asa, ma retrag.
0
11-05-2011, ora 23:27
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
@Daniel: Nu merita sa te certi cu un om ca Germont; e bolnav si trebuie tratat cu blandete sau ignoranta cum fac eu. Ma bucur pentru el ca isi ocupa timpul cu acel site al carui scop principal se pare ca e sa imi faca "faima" dupa cum mi-a spus intr-un mesaj privat - sa stea linistit ca nu voi intra niciodata pe site-ul cu pricina deoarece nu ma intereseaza.
0
12-05-2011, ora 09:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Frate Germoante,

1. Vezi ca mai sunt unele persoane cu schizo pe Forum care nu se trateaza si au tot felul de infectii cum ai si tu.
Inclusiv eu cand nu m-am tratat am avut o infectie in gat care a durat un an si care in tot acel an nu a cedat la nici un fel de tratament.

Proceseaza cum consideri tu aceasta informatie.

2. Nu toti de pe Forum avem parinti care ne ofere un loc de munca la care putem face fatza. Asta e viata. Ghinionul nostru, norocul tau. Asa cum a spus si Daniel N., fii te rog cerebral si nu ne mai judeca atat.

3. Ma tot intriga ce tot Dumnezeu iti schimbi id-ul acela cu unul feminin. Ce-ai ?
0
12-05-2011, ora 09:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Rectific cu scuzele de rigoare:

Daniel D.

@ Germont

P.S.: Te rog si eu sa nu mai jignesti pe nimeni.
P.P.S.: Cuvintele tasu si masa, oricum, daca simti nevoia sa stii, se scriu ta-su si ma-sa. Pentru ca provin de la tatal lui/al sau si de la mama lui/a sa. Pe care eu personal ii consider niste oameni admirabili pentru ca au grija de Daniel D.
P.P.P.S.: Daca iti merge asa de bine tratamentul cu glutamina de ce dai dovada clara ca esti asa nervos ? Cam asta rezulta din foarte multe postari ale tale pe Forum.

Treaba ta, Germoante draga, nu-ti face tratamentul in continuare... Actioneaza cupa cum te taie capul.
Adaugă un comentariu / răspuns
1217 comentarii 1 2 ..... 333435 ..... 40 41 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul