Scoatere masea

28-04-2014
Alinr666
Nu este medic/terapeut
Alinr666
Buna ziua! Am o problema cu 3 masele daca pot spune asa sau ce a mai ramas din ele. Am scos acum 6 luni nervi dar au inceput durerile. Am 2 pe partea stanga una langa alta si cealalta pe dreapta.
Acum sunt in Cipru si as dori doar sa le scot, iar cand ajung in Romania in decembrie sa imi pun implant. Intrebarea mea este daca va afecta cu ceva lipsa lor in astea 9 luni. Nu as vrea sa mi se deplaseze dantura sau ceva mai grav. Dar nici cu ele numai pot sta ca sunt doar 'resturi' cariate. Multumesc!
1 comentarii
0
07-05-2014, ora 15:08
Dr. Zlotea Mircea
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Zlotea Mircea
Mai multe probleme genereaza resturile cariate decat lipsa lor. Daca faceti extractiile acum este numai bine, se vindeca alveola, si se poate face implantul. Un implant in general se pune la minim 4-6 luni dupa extractie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •