Scoaterea nervului!

25-11-2017
thessal
Nu este medic/terapeut
thessal
Buna seara, as avea si eu nevoie de un sfat. Am ajuns la stomatolog pentru consultul de un, s a început cu detartraj urmând alte 2 plombe constate de doamna doctor. La al 2 a dinte, curatandu l, mi s a spus că trebuie să mi scoata nervul( la maseaua respectiva aveam o plomba mai veche).Mentionez ca nu simteam decât un singur disconfort la rece si cald, în ultimele 2-3 luni. In ziua respectiva, mi s a pus o plomba provizorie, urmând să ma prezint peste alte 5 zile. Deja astăzi este a 2 a zi si simt niste dureri groaznice! Intrebarea mea este daca doamna doctor ar fi putut începe procedura din ziua respectiva, având în vedere că îmi făcuse si anestezie. Nu cunosc procedura, însă am simtit ca nu are timp de mine, cabinetul fiind unul aglomerat.Va multumesc anticipat!
4 comentarii
1
25-11-2017, ora 09:12
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Tratamentul endodontic( scos nerv+ obturatia de canal) este o procedura care dureaza cam 2 ore, de aceea medicul v-a pus un pansament si v-a programat intr-o alta zi.
Daca aveti dureri la dintele respectiv este bine sa sunati medicul si sa ii spuneti, deoarece exista posibilitatea ca durerea sa creasca in intensitate.
0
25-11-2017, ora 09:27
thessal
Nu este medic/terapeut
thessal
Va multumesc din suflet pentru răspunsul dat! Multa sanatate!
0
25-11-2017, ora 14:27
thessal
Nu este medic/terapeut
thessal
Doamna doctor, va cer scuze că insist cu problema mea. Va rog din suflet, daca m ati putea lamuri in ceea ce ma neliniștește. In primul rand, mentionez ca durerea nu mi a trecut, recunosc ca nu am luat nicio pastilă, nefiind adepta lor, decât în situații extreme.Imi este tare frica ca așteptarea asta o sa mi creeze mai multe probleme decât aveam(vreo infecție si sa fiu nevoită să iau antibiotice, si ar fi un mare păcat, din cauza lipsei timpului a doamnei doctor, sa fiu nevoită să iau, mai ales că ultima dată am luat in urma cu 17 ani).Eu inteleg ca dansa are multe programări.Doamna doctor, as fi extrem de dezamăgită sa ajung in situatia asta, mai ales că eu sunt omul care previne, nu sa trateze. Eu sunt in Grecia, si desi in fiecare an ma duceam la un doctor extrem de bun roman, de data asta am ales, nestiind ca exista o problema, sa ma duc mai aproape, aici in cartierul unde stau.Sunt sigura ca Maria( este doctorul roman, suntem si prietene), nu m ar fi lăsat asa atatea zile sa astept. Să mă duc la ea sau într-adevăr alta solutie decat sa astept nu exista?De sunat nici nu se pune problema, aici in weekend este închis, nu voi gasi pe nimeni. Nu stiu daca am fost destul de concretă, si in nici un caz sa nu fi fost obositoare, însă cu asemenea problema nu m am mai confrunt de peste 13 ani!Va multumesc si apreciez compasiunea si promptitudinea dumneavoastra!
2
25-11-2017, ora 15:48
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Puteti sa luati un antiinflamator, nu trebuie sa suportati durerea, mai ales ca este week-end si nu gasiti e nimeni care sa va trateze.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: