Scuipat cu sange !

23-10-2011
Bogdanel08
Nu este medic/terapeut
Bogdanel08
Am 20 de ani la mine se intampla sa scuip sange nu simt nici o durere in gat nimic am cateva carii dentare in trecut au mai sangerat dar acum nu stiu daca sigur de la ele sangerez. In trecut am avut serii de tuse urate si am facut radiografie la plamani totul a fost in regula. E foarte putin sange in scuipat e rosu curat. Cateva sugestii ?
5 comentarii
0
24-10-2011, ora 13:11
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Acest simptom nu trebuie niciodata considerat normal. Un consult la medicul dv de familie este mai mult decat recomandabil. Foarte probabil, va trebui sa faceti o vizita si la radiolog si la un laborator de analize. Nu amanati.
0
24-10-2011, ora 15:39
zahariamaria2006
Nu este medic/terapeut
zahariamaria2006
buna ziua! tuturor celor care ma vor lua in seama si imi vor da indicii despre simtomele mele si indicii unde sa fac primul pas.
ma stiu diagnosticata cu inceput de hernie de disc din anul 2000 investigatii tomograf cu nervi care imi apasa pe sacul dural pentru care am facut tratamente conf retelor cu reumavec, diclofenac, midocalm repetate de cate ori starea mi o impune si fizioterapie.
stiu ca am colon iritabil am vrut sa fac cu toata jena colonoscopie dar unde am fost la spital era defect aparatul si am reusit doar rectoscopie dupa care am urmat tratament cu duspadalin..cf retetei
dar situatia fiind de asa natura si starea de rau care se repeta periodic am mers mai departe cu investigatii cand la un ecograf mi sa spus ca am ceva noduli la un ovar stang nu am dureri decat atunci cand starea generala este proasta si incepe cu dureri de oase coloana lombar cu radiatii pana in zona plamanilor mai ales seara pana reusesc sa ma dau jos din pat si sa incep sa ma plimb, dureri in omoplatul stang cu radiatii pana la cap si deasupra ochiului, nu ma pot concentra cand intru in astfel de stari.
am fost acum doi ani si la medic psihiatru care dupa tartamentul pe care l am luat partial si imi era mai rau a spus ca poate nu este o depresie cum mi a dat tratamentul ca poate e de la coloana.

acum mie foarte greu si inghit din pastilele recomandate dupa cum mie starea de rau nu stiu unde sa ma duc si cum sa ma mai adresez
0
24-10-2011, ora 22:48
Bogdanel08
Nu este medic/terapeut
Bogdanel08
Mentionez doar dupa ce scuip de 2-3 ori vine umpic de sange flegma e cuarata dupa ce scuip flega urmatoarele 2 scuipaturi sunt cu putin sange apoi revine la normal... Nu simt nici o durere nici o schimbare fata de cum eram inainte sa depistez sangele
0
20-12-2011, ora 19:19
Robertzache
Nu este medic/terapeut
Robertzache
Si eu am patit acelasi lucru...Uneori dimineata cand ma trezeam tuseam mult iar dupa ceva vreme aveam in flegma cate un firicel de sange.Asta se intampla doar cand fumez.Am fost fumator dar m-am lasat, iar acu fumez doar ocazional.Iar scuipatul cu sange mi se intampla doar cand fumez..Stie cineva ce e??????
0
28-12-2011, ora 22:32
Marian Costel
Nu este medic/terapeut
Marian Costel
dute la medicul de familie sa te consulte si poate primesti bilet de trimitere la un medic specialist nu cred ca este de glumit cu asa cv eu sunt fumator dar nu am avut niciodata astfel de probleme in schimb am alte boli grele pe cap si nu mai scap de el nici la medic:))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Respirația pe gură în timpul somnului ar putea crește riscul apariției cariilor dentare
  • Nanoparticulele pot ajuta la spargerea plăcii bacteriene și la prevenirea cariilor
  • Cariile de colet
  • Tehnica imagistică ce permite depistarea precoce a cariilor dentare
  • Vaccinul pentru prevenirea cariilor dentare
  • Pasta de dinți cu peptide pentru reducerea cariilor
  • E normal să sângereze gingia?
  • O peptidă bioactivă poate ajuta la tratarea cariilor dentare
  • Sângerarea gingiei - cauze și tratament
  •