Scurgere ciudata

06-06-2013
iorga sandra
Nu este medic/terapeut
iorga sandra
Buna ziua! Dupa ce imi trece stopul la 1-2 saptamani ma trezesc cu ciclu menstrual dar imi curge doar 1 zi dupa imi trece.Cand racesc jos scurgerea alba se face maronie, uneori verde, depinde cat de tare racesc desi stau cu 2 perechi de sosete in casa, sau prin scurgerea alba gasesc firisoare de sange., tind sa mentionez ca nu mi'am inceput viata sexuala.Nu stiu ce sa cred, imi este putin frica sa merg la doctor, Va multumesc
4 comentarii
0
06-06-2013, ora 18:26
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nu este vorba ca ai "racit jos", secretia maronie/verde despre care spui este mai mult ca sigur o infectie pe care trebuie sa o tratezi.Daca spui ca esti virgina, medicul ginecolog nu te va consulta ca pe celelate paciente.Nu trebuie sa iti fie frica pt ca doctorii sunt pt a ne ajuta si nu speria! Daca esti din Bucuresti iti pot recomanda o dna dr foarte draguta care nu sperie pe nimeni!
0
06-06-2013, ora 18:32
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Daca spui ca la 1, 2 saptamani dupa menstruatie sangerezi, inseamna ca atunci se produce ovulatia. Unele femei au o ovulatie mai "agresiva"si din aceasta cauza sangereaza. E absolut normala aceasta sangerare. Totusi, daca tu zici si de raceli si de secretii verzi maronii, e bine sa mergi la un medic si sa faci un control amanuntit.
Sanatate!
0
12-06-2013, ora 15:37
gabytza321
Nu este medic/terapeut
gabytza321
Nu te speria, am si eu o prietena care mereu la data ovulatiei are sangerari o zi si dupa aceea ii trece. Ar putea fi de asta, dar daca ai spus ca atunci cand racesti jos ai scurgeri ciudate, ar fi totusi bine sa iti faci un control, sa nu fie vreo infectie care sa te afecteze mai tarziu.
0
27-07-2013, ora 04:01
HeySunshine18
Nu este medic/terapeut
HeySunshine18
Jaquelinne: Mi-ai putea spune mai multe despre dna doctor din Bucuresti? :D Chiar caut de mult o doamna draguta la care sa ma duc, mai ales ca este pentru prima oara...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •