Scurgere maronie de 10 zile

14-02-2012
maya4
Nu este medic/terapeut
maya4
Din cate am inteles antibioticele iti pot intarzia menstruatia insa sunt destul de panicata imi intarzie de 10 zile iar de 2 zile am o scurgere cu un lichid rosu inchis/maroniu in cantitati destul de mici, de la ce este? Inainte de inceperea tratamentului cu antibiotice am avut un contact neprotejat insa mi.am facut 2 teste de sarcina in 2 saptamani diferite si au iesit negative..ma doare spatele si nu inteleg ce e cu acea scurgere, este posibil sa fiu insarcinata?
4 comentarii
0
14-02-2012, ora 22:47
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Se numeste preludiu menstrual si multe femei il au. Poate fi o dereglare hormonala ori ceva absolut normal. Antibioticele nu iti intarzie menstruatia ori asa stiu eu din propria experienta. Menstruatia o sa iti vina. Daca se repeta si lunile viitoare acea scurgere, atunci sa mergi la medic pentru a fi stabilit daca e normala ori anormala.
0
15-02-2012, ora 17:42
maya4
Nu este medic/terapeut
maya4
Acest preludiu menstrual poate tie si cate 4-5 zile, iar apoi urmeaza menstruatia?
0
16-02-2012, ora 13:13
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Da, poate tine si cate 4-5 zile dupa care urmeaza menstruatia, insa poate fi si cauza unei probleme, inclusiv anexita provoaca aceste scurgeri dinaintea menstruatiei. Poate fi normala ori anormala aceasta scurgere, nu-i nimic grav insa..
Sfatul meu este sa mergi la medic pentru ca daca este data de anexita atunci trebuie tratata.
0
29-02-2012, ora 11:37
maryion8
Nu este medic/terapeut
maryion8
Acum aproximativ 4 luni mi-am excizat niste polipi cervicali (rezultatul histopatologic a fost normal). La o luna dupa aceea mereu inainte de menstruatie cu 3-4 zile am niste scurgeri maronii, nu foarte mari cantitativ, cam ca si scurgerile obisnuite, doar ca maronii. Pana atunci nu am mai avut asa ceva. Luna trecuta am fost la un medic ginecolog si mi-a spus ca sunt normale si ca, colul si ovarele arata normal, ca nu am nimic ingrijorator. Luna aceasta scurgerile maronii au inceput din ziua 21 (cu 7 zile inainte de ciclu), iar ciclul mi-a intarziat deja 2 zile. Nu sunt abundente ( doar cateva picaturi pe zi ) si nu au miros, iar eu nu am dureri, jena sau alte simptome. Nu sunt insarcinata, deoarece tocmai mi-am facut un test. Va rog sa imi spuneti care pot fi motivele? Sa solicit un control la alt medic? Daca sunt normale din ce zi ar trebui sa incep sa numar zilele pentru ovulatie (incep sa numar de la zielele cu scurgeri maronii sau de cand incep scurgerile rosii propriu-zis). Vreau sa raman insarcinata si pentru mine conteaza numararea zilelor. Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: