scurgere transparenta, persistenta dupa tratament

11-02-2007
adrforfor1
Nu este medic/terapeut
adrforfor1
In urma unui contact sexual neprotejat, dupa 8 zile mi-a aparut o scurgere partial transparenta cu ceva albicios prin ea. Am luat doxicilina si ciprolen 10 zile. Scurgerea s-a diminuat foarte mult, dar inca persista, fiind doar transparenta. Are cineva o idee contructiva (alta decat a merge la un medic :-) ) ? Mentionez ca partenera mea a fost la medic dupa 5 zile dupa ce mi-a aparut mie scurgerea, si-a facut o lama si e perfect ok.
5 comentarii
0
11-02-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Alta idee "constructiva" decat sa mergi la medic este sa mergi in faramacie, sa golesti vreo doua rafturi de antibiotice (de preferinta injectabile), sa taraganezi cat mai mult tratamentul( intreband toti prietenii sau pe toate forum-urile), astfel incat sa selectezi o tulpina de gonococ cat mai rezistenta le antibiotice, dupa care sa te alegi cu toate complicatiile care rezulta din asta:
- uretroprostatita cronica
- orhiepididimita
- stricturi pe uretra
- sterilitate
Iti urez succes!
0
11-02-2007, ora 00:00
adrforfor1
Nu este medic/terapeut
adrforfor1
Raspunsul asta il stiam si eu desi nu sunt de profesie. Merci oricum, stiu ca intentia dvs. e buna si ca aveti dreptate. Speram sa aleaga cineva mai experimentat, dar asa o sa mai fac eu vreo 2-3 incercari.
0
12-02-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Din nou iti urez succes, dar sa nu te plangi dupa aia ca ai o boala care nu se mai trateaza!
0
12-02-2007, ora 00:00
crimus
Nu este medic/terapeut
crimus
adrforfor1, ma indoiesc sincer ca stiai raspunsul asa cum ai afirmat. Este chiar o lipsa de respect fata de midorin42, care, dupa parerea mea ti-a raspuns cu exemple clare. In plus, daca stiai raspunsul, de ce oare mai vrei sa incerci cu antibioticele alea? Ce crezi ca ai fi singurul care merge la un control medical? Sau crezi ca barbatii nu merg la doctor pentru probleme de astea "rusinoase"... As intelege, daca ai munci in Israel si nu ai avea bani sau asigurare sau ma rog...vreo situatie de asta ciudata..
0
12-02-2007, ora 00:00
adrforfor1
Nu este medic/terapeut
adrforfor1
Nu stiu de unde ai dedus lipsa mea de respect fata de midorin42 ? Chiar daca mi-a dat un raspuns usor ironic si diferit de ceea ce vroiam eu sa stiu (un simplu "incerca antibioticul xxx" era suficient), i-am multumit pentru ca stiam ca intentia ii era buna.
In al doilea rand, un sfat pentru tine: nu acuza niciodata pe cineva pana nu-i auzi explicatiile intai. Esti absolut sigur ca nu sunt si eu intr-una din situatiile "ciudate" din care e mai dificil sa ajungi la un medic ?
Daca singurul mod in care poti ajuta pe cineva e sa-i ti teorii cu aere de superioritate, mai bine renunta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  • Secreții / scurgeri genitale la bărbați - cauze, diagnostic, tratament
  •