scurgerea normala sau nu in sarcina

02-06-2009
ciquinquira_ciqi
Nu este medic/terapeut
ciquinquira_ciqi
buna seara as vrea sa va rog mult cand aveti timp daca puteti sa imi raspundeti la o intrebare in legatura cu scurgerea vaginala in sarcina.am o scurgere (cred ca de cateva luni nici nu mai stiu) apoasa galbuie, ma deranjeaza ca ma simt cateodata umeda as vrea sa stiu cum o afecteaza pe bebelina(cca 32 sapt) aceasta scurgere.am fost la control la gineocolog si a zis ca imi da ceva da nu mi-a dat.cum ar putea sa o afecteze sau e normala in sarcina,. va multumesc mult. e prima sarcina
1 comentarii
0
04-06-2009, ora 17:49
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cumpara-ti de la farmacie pliculete pentru spalaturi vaginale si Canesten GYN comprimate vaginale [ pui cate unul in fiecare seara cand te culci, dupa toaleta genitala, cat de adanc poti si nu te ridici 30-40 de minute ;sa pui absorbant caci o sa ai scurgeri, si te speli deabea a doua zi la pranz ] . Pe perioada terapiei nu-i voie de relatii sexuale.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul