Scurgeri de sânge!!!!! Urgent!!

20-08-2015
Valentina0293
Nu este medic/terapeut
Valentina0293
Bună ziua! De câteva zile am o problemă care este destul de deranjantă şi anume scurgeri de sânge în afara ciclului menstrual care are acelaşi miros cu a lichidului de dinainte. Iniţial am avut o scurgere alb-galbuie care avea un miros ciudat, dar de două zile am început sa sângerez puţin. Èšin să menţionez că menstruaţia trebuie să îmi vină peste 12-13 zile şi că de un an şi ceva iau anticoncepţionale (Artizia). Este pentru prima dată când mi se întâmplă acest lucru. Vă rog să îmi spuneţi ce este si ce aş putea să fac sau dacă aş putea să iau vreun medicament. Din cauza faptului că in zona în care locuiesc nu există un medic ginecolog bun, am ales să apelez la acest forum.
Vă mulţumesc!
2 comentarii
0
20-08-2015, ora 14:03
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Pentru problema ta nu este indicat sa "apelezi la forum" decat informativ. Ai nevoie de un consult medical ginecologic (ca sa vada cum e colul uterin, inspectie normala- o leziune poate fi cauza unei sangerari) si eventual un control la dermato-venerolog. Care probabil va lua oproba de secretie si o va testa.
Apoi ti se pune diagnosticul si ti se da medicatia. Nu poti sa te "automedichezi" in acest caz!

Chiar daca ai lua un antibiotic pentru ca "a patit nu stiu care la fel" poti opri simptomatologia pe loc, crezi c-ai vindecat dar de fapt problema ramane. Du-te la un ginecolog, nu trebuie sa fie mare profesor ca sa faca o inspectie normala si absolut nedureroasa!
0
27-08-2015, ora 17:30
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Sangerarile pot fi date si de anticonceptionale nepotrivite dumneavoastra. Fiti atenta daca ati luat corect pilulele sau daca ati luat si alte tratamente (antibiotice). Este important sa faceti un consult ginecologic.

O zi placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •