Scurgeri dintr o singura nara

23-10-2017
Ruxi126
Nu este medic/terapeut
Ruxi126
Buna seara! Acum 6 săptămâni am făcut o operație de rinoseptoplastie. Totul a mes perfect, pana cand acum 2 săptămâni am răcit foarte rău făcând infecție in nas si gât. Am fost la Dr, mi s a dat claritromicina timp de 5 zile. După 5 zile de antibiotice, totul perfect, eu perfecta. La 2 zile după, ma trezesc dimineata cu una din nări gen "bolnava". Si de o săptămâna, imi suflu nasul încontinuu dintr o singura nara, gen mucoziti groase si galbene/verzi ( imi cer scuze pt exprimare). Sunt absolut disperata, nu mai stiu ce sa fac. Nara este si putin mai imflamata decât cealaltă. Cealaltă nara este absolut perfect funcțională. Din păcate sunt in Londra, iar aici doctorii s au uitat ca la felul 14, mi au trimis mostre din nas la analize, si altceva nimic. Are cineva idee ce ar putea fi?
1 comentarii
0
29-12-2022, ora 02:43
Ana Mnt
Nu este medic/terapeut
Ana Mnt
Buna! Am citit ce problema ai, după ce am cautat si eu pe internet daca exista aceasta problema la mai multe persoane. Am vorbit cu doctorul de familie și cu mama mea, și mi au spus ca ar putea fi vorba despre o sinuzita, sau otita.. In orice caz, trebuie verificat la un medic, in România exista ORL, ramura care se ocupa cu simțurile, ca sa zic asa.
Am o răceala de ceva timp, aproximativ 2 săptămâni, iar de câteva zile ma doare sinusul drept, cu tot cu ochi și frunte, daca ai aceleași simptome, cel mai probabil este vorba de o sinuzita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Îmi curge apă din nas
  •