scurgeri maronii

24-04-2012
simonadumitru
Nu este medic/terapeut
simonadumitru
Buna ziua;am 27 de ani si sunt insarcinata, dupa caluculele mele si ale sotului in aproximativ 5 saptamani;am aflat de Paste ca vom avea un bebe;am facut testul pt ca imi intarziase 6 zile si mai ales pt ca incepusem sa am niste scurgeri de culoare maronie, care nu au trecut nici pana acum, chiar daca ele exista de aproape 2 saptamani;la inceput am avut dureri care au trecut in timp, am ramas cu scurgerile care si-au pastrat culoarea si consistenta;pot sa va mai spun ca nu pateaza nici macar chilotul de-a lungul zilei;nu am mai facut dragoste cu sotul de teama sa nu declansam poate ceva..Maine am programare la medic, sa vedem ce imi spune, sper sa fie totul in regula;imi era teama sa nu fie vreo raceala, vreo infectie, insa din cate am citit s-ar putea sa fie mai grav;ne dorim din tot sufletul acest copil, e minunea noastra care a venit intr-o zi frumoasa de Paste.S ava dea Dumnezeu copii frumosi si sanatosi.Astept un comentariu, un sfat.Va multumesc.
2 comentarii
0
16-06-2012, ora 19:29
stefan2012
Nu este medic/terapeut
stefan2012
din cate stiu de la o prietena cu aceleasi probleme ia fost recomandat repaus total fara efort. mom se simte bine dar din cand in cand mai are dureri.
daca mai verifici acest cont te rog sa postezi si tu ce sa intamplat dupa ce ai fost la doctor.
0
19-06-2012, ora 09:54
simonadumitru
Nu este medic/terapeut
simonadumitru
Doctorul mi-a zis ca se poate o eminenta avort, insa atunci cand l-a vazut la ecograf, mi-a zis ca e puternic, si ca micutul e prins bine;
Cel mai bine e sa ma feresc de efort prea mare, din cauza colului uterin, care e un pic sensibil, si nu am vrea sa avem probleme.Acum avem 15 saptamani, suntem sanatosi, saptamana viitoare avem controlul de 4 luni;Sper sa fie bine.Multa sanatate tuturor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: