scurgeri maronii in sarcina - semn de ingrijorare?

30-01-2007
Julisse
Nu este medic/terapeut
Julisse
Buna ziua,
Am nevoie de o parere avizata: am 25 de ani si sunt insarcinata in 10 saptamani. In urma cu o jumatate de an am pierdut o sarcina la 8 saptamani (sarcina oprita in evolutie). Inca de la 5 saptamani, pentru ca aveam contractii uterine, mi s-a prescris utrogestan 2/ zi si No-spa, la nevoie. De cateva zile am unele scurgeri maronii, de cateva ori pe zi, dar nu abundente si neinsotite de durere. La 8 saptamani mi s-a efectuat echografie transvaginala in urma careia s-a vizualizat embrionul in evolutie, placenta situata lateral-stanga, activitate cardiaca, fara nici o problema. In urma acestei scurgeri maronii, care dureaza de cca 4 zile, mi-a fost marita doza de Utrogestan la 4/zi dar problema nu a disparut. Nu mi s-a dat nici o explicatie medicala, sunt foarte ingrijorata, ce poate sa se fi intamplat?
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra!
116 comentarii 12 3 4 Înainte ›
0
18-11-2007, ora 00:00
kimbao
Nu este medic/terapeut
kimbao
buna Julisse
eu sunt insarcinata si am fi aceeasi problema: scurgeri maronii, care nu sunt sange. le am deja d 4 zile si au loc in jurul pranzului. am fost la medic, mi-a facut o echografie, dar fiind sarcina prea mica, mi- spus sa revin in 10 zile. eu sunt nelinistita pt ca nu mi-a facut nici o recomandare, nici o explicatie. tu ai trecut de mult de acest moment, dar zi-mi ce ti-au spus tie. e normal? e cazul sa-mi fac griji?
numai bine
0
19-11-2007, ora 00:00
Julisse
Nu este medic/terapeut
Julisse
Buna kimbao,
intr-adevar, am trecut cu bine de acel moment si acum, slava Domnului, imi strang puiul in brate! Sfatul meu, care am trecut prin asta, este sa nu astepti 10 zile! Eu am avut mare noroc ca am mai cerut si parerea altui obstetrician pentru ca am avut atunci o decolare de placenta si am stat numai la pat 2 saptamani, fara pic de efort. Am urmat un tratament cu perfuzii de hidrocortizon hemisuccinat si in cateva zile au disparut scurgerile. Atentie mare, asadar! Mai cere o alta parere, si 3 daca e nevoie, s-ar putea sa ai aceeasi problema si sa necesite tratament. Sau, daca sarcina e mai mica de 8 saptamani, sa fie mici sangerari cauzate de nidarea (implantarea) oului in endometru. In cate saptamani esti? Ai inceput sa iei vreun tratament pentru sustinerea sarcinii? Daca nu, ar fii bine sa incepi sa iei 2 Utrogestan pe zi, preventiv. Dar mai bine mergi la un consult si mai cere inca o parere. Mult noroc si astept raspunsul tau!
0
20-11-2007, ora 00:00
kimbao
Nu este medic/terapeut
kimbao
am fost ieri la un alt medic si intr-adevar mi-a prescris si o reteta. deja fac tratament intensiv. sarcina mea ar avea cam 4 sapt si abia peste vreo 2 sapt voi face o noua echografie sa vedem cum e embrionul. sper si eu sa fie bine, mai ales ca e prima mea sarcina.
acum ca iau tratament ma simt si eu mai bine (psihic vorbind) ca e prea devreme sa vad efecte de alta natura.
multumesc de raspuns si aveai mare dreptate ca trebuia sa fac ceva in aceste 10 zile. nu inteleg medicii care te vad ca esti interesata, ca vii, ca esti ingrijorata, ca e prima sarcina, ca ai deja 30 de ani si zic ca timpul le rezolva pe toate.
pupici la bebele tau
dana
0
20-11-2007, ora 00:00
Julisse
Nu este medic/terapeut
Julisse
Draga Dana,
ma bucur din suflet ca ai ajuns la un alt medic si iti tin pumnii sa fie bine! Trebuie sa ai incredere pe mai departe, sa te odihnesti suficient si, cel mai important, sa nu te stresezi. Orice problema poate astepta, acum cel mai important e puiul tau care prinde viata! Si tine minte: la orice durere de genul crampelor menstruale si orice sangerare, cat de mica, suna-ti medicul si da o fuga la spital, daca e nevoie. Dar sa speram ca nu va fii! E mai bine sa previi decat sa lasi lucrurile sa decurga de la sine, cum zic unii pseudo-medici...Urmeaza tratamentul care ti-a fost prescris si fii optimista. Peste doua saptamani ai sa ii auzi inimioara cum bate!
Multa sanatate iti doresc tie si puiutzului tau!
Iulia
0
16-11-2008, ora 17:00
mirelita
Nu este medic/terapeut
mirelita
buna fetelor sunt Mirela si sunt noua pe forum si o viitoare mamica.kimbao si eu sunt in situatia ta, sunt insarcinata in 4 saptamani, sambata am fost si am facut echo vaginala si mi-a spus ca nu-mi da inca tratament si sa ma mai duc peste 2 saptamani sa-mi faca alta echo si atunci o sa-mi dea tratament de mentinere.nu mi-a spus ca as avea vreo problema pt ca inca e mica sarcina, probl este ca azi am avut scurgeri maronii care nu persista, sa vad cum va fi si urmatoarele zile si daca persista ma duc la el sa vedem ce zice.

pupici, Mirela din Galati
0
16-11-2008, ora 22:03
kimbao
Nu este medic/terapeut
kimbao
asa cum scriam, am mai consultat si alt medic care mi-a dat o reteta pt mentinerea sarcinii. eu am inceput tratamentul inca de a 2-a zi si l-am continuat vreo 3 luni. doctora zicea atunci ca la 3 luni sa facem echo si sa vedem daca mentinem sarcina (daca evolutia e ok, ca altfel nu are rost sa fortam lucrurile). nu pot sa-ti spun ce era cu sangerarea: la controlul ginecologic totul parea in ordine, la fel si echo. pe la 4 luni am facut o calatorie cu trenul si am inceput sa simt burta din nou si am reluat tratam pt 1 luna. important e ca acum am o minune de baietel care sapt viit face 4 luni. ai incredere si roaga-te sa ai un copil sanatos. intreaba medicul daca sa iei acid folic. numai bine. dana
0
25-11-2008, ora 21:20
p.loryk_20
Nu este medic/terapeut
p.loryk_20
buna sunt lori sunt insarcinata in saptamana a 5 si de trei saptamani am o scurgere maronie.am fost internata in spital unde am facut tratament c u antispatice.mi-au dat drumul acasa si fac tratament cu duphaston, no spa, si acid folic fac tratamentul si nu imi trec scurgerile maronii sangerari nu am doar scurgerii maronii. imi doresc foarte mult acest copil si n u stiu ce sa mai fac. acum astept sa fac la sfarsitul saptamanii un achografie sa vad daca evolueaza copilul meu.imi iubesc inca de acum bebicu si nu vreau sa-l pierd d ar nu inteleg de unde vin acele scurgeri maronii. sper sa ma fac bn si sa fie sanatos bebicul meu
0
16-01-2009, ora 11:25
ramona28
Nu este medic/terapeut
ramona28
buna ziua, sunt insarcinata in aproape 15 saptamani si de la 12 saptamanii, am inceput sa am scurgeri maronii. am fost la doctorul meu si mi-a spus ca am o desprindere la polul inferior si ca e posibil ca de acolo sa apara scurgerea. Mi-a dat tratament cu utrogestan si no-spa, doar cand simt nevoia sau daca am crampe, ma refer aici la no-spa. Pentru o perioada au incetat scurgerile, dar acum au aparut din nou. Nu sunt abundente, dar te dispera si te fac sa te gandesti la tot felul de prostii. Mai nou am facut si o infectie urinara si fac tratament cu ampicilina. Doctorul mi-a spus ca, atat timp cat aceste scurgeri nu devin rosu aprins, nu e o problema si ca e posibil sa se elimine cheagul de sange mai vechi. de fiecare data cand am facut ecograful, medicul mi-a zis ca bebe e bine si se dezvolta normal. Voi care v-ati mai confruntat cu astfel de probleme, ce parere aveti. Sincer nu vreau sa par paranoica si sa ma duc la medic zilnic. Va multumesc si multa sanatate.
0
01-06-2009, ora 17:59
carmen_b
Nu este medic/terapeut
carmen_b
buna ziua, sunt insarcinata in 4 saptamani si am niste scurgeri rosiatice. din cate citesc aici, ar trebui sa-mi fac griji. cantitativ sunt reduse, au aparut acum doua zile. sunt foarte ingrijorata, mai ales ca ginecologul meu lipseste din tara pentru 4 zile. sa imi fac griji? sa merg la alt doctor pana revine al meu?
0
01-06-2009, ora 23:34
kimbao
Nu este medic/terapeut
kimbao
buna carmen
este greu sa-ti spuna cineva ce ar trebui sa faci. eu pot sa-ti spun doar ca daca as fi in locul tau m-as duce maine la un ginecolog BUN pt o consultatie. s-ar putea sa nu fie nimic si sa poti astepta inca 4 zile. dar daca nu e bine si tu nu faci decat sa astepti sa treaca timpul? sa dea dumnezeu sa iti fie bine si sa iti implinesti visele. ai grija de tine!
0
03-06-2009, ora 14:00
carmen_b
Nu este medic/terapeut
carmen_b
am ajuns la un medic, un altul decat al meu. nu e nimic in neregula, scurgerile cu pricina sunt cauzate de ceea ce urmeaza a fi placenta. bebele e bine, e chiar mai mare decat credeam eu, are 6 saptamani. doctora la care am ajuns de urgenta e super si am decis sa raman la ea! bafta tuturor viitoarelor mamici, mersi mult pentru incurajari!
0
30-06-2009, ora 18:07
florinica
Nu este medic/terapeut
florinica
buna, am si eu o problema asemanatoare cu a voastra, poate imi mai raspunde cineva ca sunt disperata. poate stie cineva dupa cat timp de tratament cu duphaston trec scurgerile astea maronii ca eu nu am luat decat 3 pastile ieri mi le-a prescris medicul 1 capsula la 12h dar tot le am. sunt in aproximativ 4 sapt si urmeaza sa mai merg luni la un control dar sunt crizata. sper sa-mi raspundeti si mie. multumesc
0
01-07-2009, ora 13:43
carmen_b
Nu este medic/terapeut
carmen_b
buna florinica nu ai spus in cate saptamani esti insarcinata. din cate am inteles de la medicul meu, pana in saptamana a opta apar scurgeri de care nu trebuie sa iti faci griji. in saptamana a sasea, , cand am avut problema ta, mi s-a prescris duphaston, 2 pe zi, si utrogestan, 6 pe zi. dup o saptamana s-a oprit scurgerile, de asta zic sa nu-ti faci griji. tratamentul il fac si acum, si am 12 saptamani, numai ca 1 tableta de duphaston si 2 de utrogestan, cu toate ca scurgerile au disparut. medicatia este pentru sustinerea sarcinii. stai linistita si continua tratamentul. daca nu dispare cam in 10 zile de cand ai inceput tratamentul, vorbeste cu medicul. daca tot iti faci griji, asculta si alta parere. bafta, te pup
0
02-07-2009, ora 17:56
florinica
Nu este medic/terapeut
florinica
multumesc pt raspuns carmen_b, m-am mai linistit oricum. am aproximativ 4 sapt de sarcina si sper sa fie ok, eu am pierdut o sarcina in ianuarie aveam 8 sapt si cred ca asta e cauza pt care sunt asa sperioasa, insa doctora la care eram nu era prea interesata decat de tariful consultatiei. acum merg la alt medic de care am auzit numai bine si sper sa fie bine si la mine. sarcina usoara si frumoasa in continuare. pupici pe burtici. o zi frumoasa.
0
10-07-2009, ora 20:57
gabry_80bo
Nu este medic/terapeut
gabry_80bo
ciao, mamicilor
sant insarcinata in sapt a 6-a si sapt trecuta am avut niste scurgeri maronii inchis
am fost la doctor si cum bebe e prea mic nu au putut sa-mi zica mai nimic doar ca vede ca e ceva prins bine si mi-au dat niste ovule progesteron pe care le introduc in fiecare seara.azi iar au aparut acele scurgeri si eu am programare la doctor abia joi
am uitat sa va zic sa steu in italia si am mai pierdut deja 2 sarcini
imi doresc acest copil fffff mult.
0
05-08-2009, ora 17:50
Tweetybyrd
Nu este medic/terapeut
Tweetybyrd
Buna mamicilor, am si eu o intrebare poate ma lamureste cineva.Trebuia sa imi vina ciclul acum 2 zile, si a venit, dar foarte putin, si maroniu.In plus am dureri de stomac, si dureri ca atunci cand sunt la ciclu, dar mult mai mici si ca intensitate si ca durata.Si...am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv.Acum dupa tot ce am citi aici sunt putin speriata.La medic abia saptamana viitoare am sa pot merge, si pana atunci...ma tot gandesc ce e cu scurgerea aceasta maro.Va rog sa imi raspunde-ti careva dintre voi cu ceva experienta.Eu nu mai am copii.Va multumesc mult de tot.
0
05-08-2009, ora 20:27
gabry_80bo
Nu este medic/terapeut
gabry_80bo
ciao.sa stii ca si eu am avut aceeasi problema ca tine
numai ca eu a doua zi am pus mana pe tel. si am sunat la doctorul la care mergeam eu de obicei.intrasem in panica pt ca eu am mai pierdut 2 sarcini.nu stiu daca iti e de folos da sa stii ca eu iau ovule cu progesteron, stau in italia
aici sa stii ca nu prea iti dau tratamente de mentinere ca zic sa iasa copilul cat mai sanatos.acum am aproape 10 sapt si de pe la 8 sapt.scurgerile sau oprit.cel mai bine e sa mergi la doctor cat ami repede, sfatul meu.pupici
0
07-08-2009, ora 16:57
Tweetybyrd
Nu este medic/terapeut
Tweetybyrd
Multumesc mult pt raspuns, am fost astazi la medic si mi-a zis ca e prea micut inca sa vada ceva la ecograf(are aprox 3 saptamani), dar scurgerea maronie e in regula, si normala.E normala atata timp cat nu are urme de sange, sau nu e foarte abundenta.Insa, eu am dureri, simt uneori durere in uter, foarte puternice de cateva secunde.Asta nu este normal, si mi-a spus ca este periculos.Daca una dintre voi a avut asa gen de dureri la inceputul sarcinii va rog mult sa imi scrieti. Mi-a prescris doar magneziu si multa odihna.Si eu sunt departe de tara, locuiesc in Germania acum.Salutari!
0
24-08-2009, ora 07:17
Dadysll
Nu este medic/terapeut
Dadysll
Buna, si eu sunt insarcinata in 6 saptamani, am fost la medic in a 4a saptamana si mi a dat utrogestan una pe zi si no spa la nevoie. Am inceput de o zi sa am scurgeri maronii si nu stiu ce sa fac, pentru ca am programare la medic de abia pe 26.09, nu stiu daca trebuie sa atept pana atunci sau sa merg la un alt medic.Sunt foarte speriata pentru ca imi doresc din tot sufletul acest bebe!
0
24-08-2009, ora 11:14
Tweetybyrd
Nu este medic/terapeut
Tweetybyrd
Salutare Dadysll.Si eu am avut scurgeri dinastea in prima saptamana, exact cand trebuia sa fiu la ciclu, si pe urma s-au oprit.Insa aveam dureri mari si m-am dus la medic mai repede decat ar fi trebuit.In cele din urma am pierdut sarcina :(
eu zic sa mergi mai repede la medic, desi scurgerile astea sunt normale in primele saptamani, asta e parerea unor medici.numai bine iti doresc, si un bebe frumos si sanatos
0
24-08-2009, ora 11:48
carmen_b
Nu este medic/terapeut
carmen_b
dadysll, nu sta pana la sfarsitul lui septembrie, mergi la alt medic. nu vreau sa te sperii, eu, dupa cum poti citi mai sus, am trecut prin aceeasi situatie si nu a fost nimic ingrijorator. dar e bine sa te vada un specialist. mie mi s-a explicat ca scurgerile in cazul meu au fost cauzate sa zic asa, dn cauza ca uterul inca nu intelesese ca e gravid, se comporta ca la o menstruatie. csi eu am primit utrogestan, dar si duphaston. acum bebele meu are 17 saptamani si deja a miscat. nu te panica. si mai ales ai grija la forumuri, pot fi un real pericol pentru linistea ta. cand eram exact insituatia ta am citit foarte mult de pe net, de pe forumuri, si am vazut ca toate mamicili sau aproape toate sunt foarte panicate si se grabesc sa diagnosticheze ele, sa asemene cazurile. asculta la mine ca nu seamana doua sarcini intre ele, nici macar la aceeasi femeie. deci mergi repede la alt doctor, dar cu inima deschisa si plina de speranta, nu te panica. o sa vezi ca va fi bine!

pe aceasta cale as ruga toate viitoarele mamici sa stea mai linistite si sa-si selecteze informatiile pe care le ofera internetul, nu va mai regasiti in fiecare rand! cel mai important e sa aveti grija de voi si sa alegeti un ginecolog bun, cu care sa aveti un dialog de calitate. pe el intrebati-l toate nelamuririle voastre. zic asta pt ca noi nu suntem medici. bebiti frumosi si sanatosi la toate!
0
26-08-2009, ora 19:33
gabry_80bo
Nu este medic/terapeut
gabry_80bo
salutare tweetybyrd.imi pare rau ca ai pierdut sarcina, te inteleg foarte bine, eu am pierdut 2 sarcini
nu trebuie sa-ti pierzi speranta, acum sant din nou insarcinata, am aproape 13 saptamani si chiar azi am fost la ecograf si am vazut bebele nostru.
carmen_b sa stii ca ai mare dreptate, noi nu santem medici si cel mai bine e sa mergem la medic atunci cand ni se pare(chiar daca ni se pare) ca nu e totul in regula
eu cred ca l-am stresat pe medicul care ma urmareste si pe sora mea.pupici la toate mamicile si bebei cat mai sanatosi
0
31-08-2009, ora 20:02
Dadysll
Nu este medic/terapeut
Dadysll
Multumesc din suflet pentru sfaturi, dar bebelusul meu a vrut sa plece la Doamne Doamne! Am fost la medic, de fapt la vro patru medici si mi au pus acelasi diagnostic, sarcina oprita in evolutie si am fost nevoita sa fac chiuretaj.Acuma incerc sa mi revin fizic, dar mai mult psihic, pt ca acel bebelus era centrul universului meu.Dar ma rog la Doamne Doamne sa umple golul din sufletul meu cat mai repede!
Ce sa va zic. sarcina usoara la toate!!! Va pup!
0
31-08-2009, ora 20:17
Tweetybyrd
Nu este medic/terapeut
Tweetybyrd
Imi pare foarte rau Dadysll, la fel am patit si eu :(.Imi doream foarte mult acest bebe.Asta este, nu prea ai ce sa faci, numai Dumnezeu stie de ce s-a intamplat asa.Sa dea Dumnezeu sa fie bine data viitoare.Sarcina usoara va doresc la toate si nastere asemenea.Pupici!
0
01-09-2009, ora 18:19
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Buna Dadysll si tuturor mamicilor, imi pare rau ptr tine Dadysll si ptr toate mamicile care ati trecut prin ce ati trecut iar tie Dadysll iti doresc ca Dumnezeu sa te intareasca moral si sa-ti daruiasca cat de curand un bebeto.Si eu sunt o viitoare mamica sunt insarcinata in 6 saptamani la fel a fost si prima mea eco la 4 sapt. si 5 zile mi s-a spus ca am o secretie care nu arata bine uterul este inflamat mi-a fost prescris Utrageston 4 pe zi si No-spa 3 pe zi si un diagnostic tragic ptr mine "sarcina amenintata de avort".
La fel ca orce viitoare mamica mai ales ca sunt la prima nastere am inceput sa citesc cat mai mult pe forum despre sarcina si riscurile ei, am tot auzit in stanga si in dreapta "sarcina oprita din evolutie"acest cuvant a devenit o frica ptr mine mai ales ca ma voi duce la urmatorul control abia pe 10 luna asta.
Va rog frumos sa imi raspunda cineva la urmatoarea intrebare, ce trebuie sa fac de ce trebuie sa ma feresc ?sa nu pateasca bebeto meu nimic rau, doctora mi-a zis sa urmez tratamentul si sa stau linistita oare mai este ceva de facut?va rog sa ma linisteasca cineva ce anume produce aparitia sarcini oprite din evolutie?.
Va multumesc si multa sanatate.
0
01-09-2009, ora 20:10
kimbao
Nu este medic/terapeut
kimbao
nu sunt specialista, ci doar o mamica ce a trecut si ea prin aceleasi momente. nu cred ca o mamica poate face mai mult decat ce ti-a recomandat tie medicul; odihna, relaxarea e esentiala. eu cand aveam acele scurgeri am urmat tratamentul prescris si nu am cautat sa ma informez prea mult (mai ales de pe net= forumuri). netul e o inventie minunata, dar poate fi si periculos. eu de cate ori am incercat sa ma informez din astfel de surse mai mult m-am speriat de cate am aflat. eu sunt de parere ca uneori e bine sa-i lasi pe medici sa actioneze, noi viitoarele mamici trebuie doar sa gasim un specialist bun in care sa avem si incredere. cand eram si eu insarcinata si speriata o prietena mi-a zis: acum viata bebelusului tau e in mainile lui Dumnezeu si, desi nu sunt o neaparat o mare credincioasa, aceste cuvinte m-au ajutat. poate te ajuta si pe tine.
sa dea Dumnezeu ca toate gravidutele care scriu aici sa-si stranga puiutii in brate peste 9 luni!
0
04-09-2009, ora 16:35
Dadysll
Nu este medic/terapeut
Dadysll
Buna Raducanu, eu iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel si sa te bucuri de buburuza ta. Daca eu am avut ghinion, nu unseamna ca toate vor avea, tu trebuie sa ti pastrezi o gandire pozitiva si sa ti repeti mereu in gand ca totul va fi bine. In legatura cu acel diagnostic sarcina oprita in evolutie nu prea am ce sa ti spun decat ca medicii au spus ca pot fi multiple cauzele, care pot duce la moartea embrionului. de la stres si chiar de la faptul ca nu s a prins cum trebuie. Imi mai aduc aminte ca mi a mai spus medicul ca in momentul cand aflu ca sunt insarcinata din nou sa incep sa iau progesteron pt mentinerea sarcinii. Asa ca tu stai linistita, sa nu faci efort si sa nu te stresezi deloc, pt ca eu cred ca aceasta este cauza care a dus la moartea buburuzei mele(am avut multe probleme in ultimil timp).
Sarcina usoara va doresc la toate mamicile!!!
0
17-12-2009, ora 14:35
Tweetybyrd
Nu este medic/terapeut
Tweetybyrd
Salutari tuturor mamicilor si burticilor, sunt foarte bucuroasa ca sunt din nou insarcinata dupa o pierdere (acu vreo 3 luni), insa cam speriata.Pe voi v-a durut uterul la inceputul sarcinii?Eu am acum 10 saptamani si am dureri, nu foarte mari, inca de la inceput.Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa avem sarcini usoare si bebelasi sanatosi.
0
18-12-2009, ora 19:21
carmen_b
Nu este medic/terapeut
carmen_b
felicitari tweety! daca te uiti in susul paginii, am ajuns aici in urma cu multe luni, cand eram si eu o burtica mica. acum suntem mari, avem 38 de saptamani si toate sunt bune. ce vreau eu sa-ti spun e ca si eu am avut dureri usoare prin 12 saptamani, apoi prin 20 de saptamani, si ultima data in 32 de saptamani. au durat cam o saptamana de fiecare data si s-au dovedit a fi mici contractii, nepericuloase. acum e mica burtica, dar, daca ar fi mai mare ai putea sa observi ca e tare burtica, daca si in cazut tau sunt contractii. cam asta e cauza durerilor pe sarcina. cel mai bine e sa te vada ginecologul tau. bafta multa
0
04-01-2010, ora 14:37
ddaannaa
Nu este medic/terapeut
ddaannaa
buna mamici...am si eu o rugaminte...la 6 sapt am avut prima scurgere maronie, am fost la doctor si mi-a zis ca inca nu am de ce sa-mi fac griji, de atunci au mai urmat vreo 3 scurgeri, akm am 8 sapt si maine merg la control, dar parca nu mai am rabdare.stie cineva care sunt semnele daca bebita se dezvolta normal sau nu? va pup, multa sanatate si sa nu va pierdeti increderea in DoamneDoamne ca El are grija de fiecare...
Adaugă un comentariu / răspuns
116 comentarii 12 3 4 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •