Scurgeri maronii si dureri abdominale

21-07-2017
milanna
Nu este medic/terapeut
milanna
Buna! Am o problema care ma streseaza mult, de 3 zile am scurgeri maronii, la inceput credeam ca e ciclu menstrual care defapt a aparut dupa 15 zile dupa precedentul (daca este ciclu e de asemeni neobisnuit si neregulat). Prima zi credeam ca e ciclu pentru ca la inceput au fost ceva pete maronii iar apoi era rosu..si de asemeni aveam dureri abdominale (asa cum le am deobicei in timpul ciclului) a 2a zi a fost scurgere foarte putina, iar a3a doar ceva pete maronii, a4a zi credeam ca s-a terminat dar nu... iar dureri abdominale iar.. scurgeri maronii, ce poate fi??
Prima data au inceput aceste scurgeri acum o luna in urma unui act sexual ( ma gindeam ca era ciclu desi a aparut cu ceva zile mai devreme )
Mentionez ca am 19 ani si ma ingrijorez mult..ar putea fi vorba de o sarcina? Sau ?
Ma tem sa merg la un genecolul, apreciz raspunsul oricare ar fi el !!!
1 comentarii
0
23-07-2017, ora 18:12
Fefee
Nu este medic/terapeut
Fefee
Buna ziua am 20de ani. Am avut contact sexual neprotejat înainte cu 1-2zile înaintea ultimei menstruație, fără ejaculare in interior. Nu am un ciclu menstrual regulat, și ieri am avut scurgeri maronii 2-3pete pe absorbant, apoi nimic. Astăzi la fel scurgeri maronii însoțite de dureri de burta, sâni putini dureroși, ca și la menstruație. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 20.06.2017. E posibil sa fiu însărcinată, sau e doar o dereglare hormonală???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: