scurgeri vaginale

03-12-2007
cristinutza andreea
Nu este medic/terapeut
cristinutza andreea
ce genereaza de obicei scuegeriile vaginale de culoare maro va rog sa imi raspundeti in ce cazuri apare aceasta scurgere.vreau sa stiu la ce ma pot astepta inainte de a ma duce la un doctor va rog mult
3 comentarii
0
04-12-2007, ora 00:00
ileana_cons
Nu este medic/terapeut
ileana_cons
Buna ziua,
De obicei acestea sint singerari de undeva din tractul genital; singele nu se elimina imediat, de aceea capata culoare maronie. Nu va speriati, poate fi ceva foarte simplu, de exemplu un dezechilibru hormonal care produce singerari intre perioadele menstruale. E o idee buna sa va vada un ginecolog, pentru ca sint ff multe cauze care provoaca aceasta problema, de la cele mai simple, pina la unele complicate.
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
0
12-12-2008, ora 12:04
luluelabibo
Nu este medic/terapeut
luluelabibo
in urma cu ceva timp am fct un ecograf si mi s-a spus k am o infectie f puternica la ovarul drept, iar medicul de fam ma asigurat ca nu e nimic grav.dupa 18 de zile de la menstruatie am observat o scurgere de culoare rosu inchis.de la ce poate fi?ms...sa fie de la ovar, stres, altceva...?alimentatie?
0
21-11-2009, ora 01:02
deea4hack
Nu este medic/terapeut
deea4hack
Buna seara,
Am si eu o problema si sper sa gasesc un ajutor in raspunsurile voastre...sambata pe data d 14.11 a fost ultimul contact sexual insa prezervativul a ramas jumatate in mine, dar sperma in zona anala...dupa 4 zile a iinceput sa'mi curga o secretzie maronie, fara dureri de spate sau de burta..poate fi o sarcina?sau o infectie vaginala?are rost sa fac testul de sarcina in timpul acestor secretii maronii?la doctorul ginecolog imi este frica sa ma duc..iar cel mai bun doctor din oras este prieten de familie, ceea ce pica din star..va rog sa ma ajutati macar cu un sfat cu ceva..in caz de ati patit asa ceva, ce atzi facut?
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •