Se ingrasa parul doar in partea din fata si treptat se rareste

25-05-2007
mariusM
Nu este medic/terapeut
mariusM
Am 31 de ani, de circa 4 ani parul din partea din fata si deasupra capului se ingrasa foarte foarte repede (DAR doar in zona specificata, in rest neavand probleme) si pe masura ce trece timpul se rareste, deja mai am jumatate din el. Pt ca se ingrasa foarte des si are un aspect urat trebuie sa-l spal zilnic. Am folosit tot felul de sampoane specia, am luat Revalid o cutie, tratament cu VICHY fara nici un efect. Nu am in familie pe nimeni cu alopacee ca sa zic ca-l mostenesc. Ma gandesc ca poate din cauza ca in aceasi perioada cand a inceput sa-mi cada parul am facut si sindromul intestinului iritabil si nu mai asimilez anumite vitamine, minerale.Ciudat este ca doar in partea din fata am problema asta...si cand ma gadesc ca pana la 25 de ani aveam un par lung si des..
2 comentarii
0
25-05-2007, ora 00:00
Greece woman
Nu este medic/terapeut
Greece woman
FORUMISTA.
SI EU AM INCERCAT REVALID SI STIU CA O CUTIE NU E SUFICIENTA, TREBUIE URMAT TRATAMENTUL3LUNI!AM AVUT SI EU PROBLEME CU PARUL, AM INCERCAT O MULTIME DE CHESTII DAR FARA REZULTATUL ASTEPTAT PANA SA MA DAU CU MIR DE LA SLUJBA DE MASLU SI TE ASIGUR CA INTR-ADEVAR A FACUT MINUNI!
0
05-06-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
Regleaza metabolismul. Creste randament absorbtie nutrienti. Extern foloseste Aloe First. Pentru detalii trimite-mi adresa ta de email.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamente pentru păr făcute acasă
  • Sfaturi pentru cei ce doresc să se radă în cap
  • Niveluri foarte mari de substanțe chimice regăsite în produsele de îngrijire a părului (studiu)
  •