Se mai poate mari penisul in lungime si grosime?

11-05-2012
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
Buna dimineata
am si eu o intrebare
am penisul cam de 17-18 cm in erectie, se mai poate mari ? iar grosimea nu stiu cum e cu diametrul.. ca nu am facut asa.. dar am pus rigla in LATIME.. nu stiu daca intelegeti cum spun.. _ 'asa. ' :) si are 6..cm..
exista posibilitatea sa imi mai creasca sau sa se faca si mai gros.. ? mersi
2 comentarii
2
11-05-2012, ora 08:14
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Mai multe detalii nu ne poti da?
Eventual o poza, ceva?
0
11-05-2012, ora 11:05
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Iti enumar mai jos cateva metode(cele mai multe nu ajuta cu nimic...cele chirurgicale au sanse de reusita)
1. Pilulele pentru marirea penisului
Pilulele pentru marirea penisului sunt poate cel mai popularizat produs in aceasta privinta. Ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca toate aceste avantaje si actiuni benefice raman la stadiul de "reclama", caci nici unul dintre aceste produse nu are efecte permanente de marire a penisului.

2. Pompita pentru marirea penisului
Pompita pentru marirea penisului este de multe ori recomandata de medicii specialisti si ca metoda de tratare a impotentei. Modul de utilizare este foarte simplu, tubul cilindric al acestui dispozitiv fiiind plasat pe penis. Dupa aceea aerul este pompat afara ceea ce face ca gradul de vascularizare sa creasca asemenea unei erectii normale. In acel moment la baza penisului este plasat un inel care va face ca sangele de la nivelul penislului sa se scurga mult mai incet. Procesul de marire a penisului cu ajutorul acestui dispozitiv are o durata de doar 24 de ore. Ceea ce mai trebuie sa stiti insa este faptul ca pompita pentru marirea penisului poate duce la aparitia efectelor adverse, precum ruperea vaselor de sange ceea ce va cauza tumefiere si chiar durere in zona lezata.

3. Exercitiile pentru marirea penisului
Existenta unor potentiale exercitii pentru marirea si tonifierea penisului, nu poate fi incadrata decat in randul "ideilor preconcepute". Ceea ce trebuie sa stiti este faptul caopenisul nu este un organ musculos, si pirn urmare, nu pot exista exercitii pentru marirea dimensiunii acestui organ.

4. Operatii pentru marirea penisului
Operatiile pentru marirea penisului, sunt poate cele mai sigure metode de reusita in aceasta privinta, si in plus efectul lor este permanent. Pentru aceasta medicul specialist va sectiona ligamentele care sustin penisul in pozitia sa initiala, si in acest fel suprafata exterioara a penisului va putea fi marita. Un aspect neplacut al acestei interventii chirurgicale consta in faptul ca uneori cicatricile pot fi profunde, penisul erect va fi indreptat in jos, iar baza penisului poate fi destul de paroasa.
O alta modalitate de marire a penisului prin interventii chirurgicale este cunoscuta sub denumirea de implant dermic. Aceasta interventie presupune extragerea tesutului adipos din alte parti ale corpului si implantarea lui la nivelul penisului. Efectul acestei operatii poate fi de cele mai multe ori inestetic deoarece dimensiunea glandului penian nu poate fi modificata.




CONCLUZIA...Multi barbati sunt mult mai slabi dotati decat tine si fetele nu stau cu rigla in buzunar noaptea in pat sa-ti masoare tie barbatia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: