secretie alb-galbuie

18-02-2010
dragomir daniela
Nu este medic/terapeut
dragomir daniela
buna.de citeva zile am o secretie alb-galbuie urat mirositoare.nu am alte simptome, doar niste dureri de spate care nu stiu daca au legatura cu asta.scurgerea e subtire, nu vascoasa.
3 comentarii
0
02-03-2010, ora 00:23
little_angel_deedee
Nu este medic/terapeut
little_angel_deedee
si mie mi se intampla asta dar de foarte mult timp...si imi intarzie mereu...niciodata nu'mi vine regulat si ma tine vreo 7-8 zile (chiar si 9)...stiu k nu este normal...dar as vrea sa stiu motivul...va rog! astept un raspuns:((
0
07-03-2010, ora 21:51
mada83
Nu este medic/terapeut
mada83
buna.va pot raspunde la amandoua.aceasta scurgere poate fi data de o ciuperca.toate femeile avem scurgeri insa in momentul in care au miros urat deja se poate vb despre o infectie.va recomand sa nu mai amanati mersul la un meic ginecolog care sigur va v/a face o lama ca sa poata vedea ce anume a provocat aceasta scurgere.va doresc un calduros LA MULTI ANI, de ziua femeii si multa sanatate
0
02-04-2010, ora 11:25
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Bine ar fi daca ginecologii ar putea vindeca pacientele dupa aceste analize, insa din pacate nu prea se intampla. Se dau orbeste antibiotice si antimicotice fara nici un efect pozitiv. Mersul la ginecolog nu este sinonim cu vindecarea din pacate iar depistarea unui anumit patogen cu atat mai putin.
A se lua aminte de la nenumaratele cazuri de candidoza care intra aici in forum dupa ce au incercat nenumarte tratamente alopate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •