Secretie dubioasa

20-08-2018
isa08
Nu este medic/terapeut
isa08
Buna ziua! Am aproape 18 ani, sunt virgina, dar de ceva timp am o secretie albicioasa ce mi se pare dubioasa, e ceva normal sau ar trebui sa intru in panica? Am parte de aceasta secretie zilnic, inafara de perioada menstruatie, este alba, nu am mancarimi sau usturimi
3 comentarii
0
20-08-2018, ora 16:05
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Mergi la un consult ginecologic si probabil va fi nevoie de niste analize medicale specifice. Nu putem sti care este cauza secretiei si trebuie investigata. Chiar daca nu ai inceput viata sexuala pot exista probleme pe care nu este bine sa le lasi netratate. De altfel este normal si sanatos ca o persoana sa aiba grija de corpul si sanatatea ei.
0
20-08-2018, ora 16:12
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Consultat ginecologic unde vă va face analiza secreției. Nu lăsați să treacă multă vreme pentru că problema poate evolua și se rezolvă mai greu.
0
20-08-2018, ora 17:54
Psiholog Luminita Codrescu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Luminita Codrescu
buna ziua
Aceasta leucoree este o scurgere vaginala ce se poate inscrie in sfera normalitatii (secretii normale de autocuratare ale vaginului) sau a patologiei, atunci cand se infecteaza cu bacterii sau fungi. Deci scurgerea in sine nu este periculoasa, ci doar cand este infectata, iar atunci are modificari de cantitate, culoare, miros. Cea mai buna metoda de a fi linistita in aceasta privinta este o analiza a secretiei si o igiena corecta si regulata a aparatului genital extern.
Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •