Secretie vaginala anormala

18-10-2015
dorina1984
Nu este medic/terapeut
dorina1984
Buna ziua,
De 2 zile am observat ca sercretia vaginala si a schimbat culoarea fiind maro inchis. Mentionez ca iau anticonceptionale Yasmin de cel putin 4 luni (am mai luat si inainte cam 3 ani dar am facut o pauza)si ar trebui sa fie si perioada de dupa ovulatie (in perioada asta a lunii secretia vaginala era intotdeuna mai inchisa la culoare ).
Nu stiu exact ce sa fac, nu ma doare nimic, nu am alte simptome, am facut un test de sarcina a iesit negativ. Ce poate sa fie?
Precizer ca in ultimele 2 saptamani am slabit cam 5 kg (dieta fara carbohidrati si sport), nu stiu daca are relevanta.
Multumesc!
2 comentarii
0
19-10-2015, ora 17:15
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Este necesar un consult medical ginecologic insotit de un examen al secretiei vaginale pentru a putea observa concret secretia.
0
22-05-2017, ora 14:41
AlexandraFanea
Nu este medic/terapeut
AlexandraFanea
Buna ziua, as avea și eu o problema dacă m-ați putea ajuta. Am 19 ani, viața sexuală am început o la vârsta de 19 ani, în ianuarie și e protejata. În februarie am fost la o doamna ginecolog care mi-a făcut o ecografie intravaginala în care mi-a spus ca totul e ok. Am luat anticoncepționale vreo 2 luni după care am renunțat la ele. Am luat și înainte. Karissa am luat. Va rog sa îmi spuneți ce ați putea sa fac în legătura cu scurgerile vaginale. Trebuie sa port absorbante zilnic și tare as vrea sa nu o mai fac. Imi creaza un disconfort. Va rog mult sa mă ajutați cu aceasta problema. Mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: