Secretii albe penis

30-06-2014
Sebi2014
Nu este medic/terapeut
Sebi2014
Buna ziua, am si eu o problema despre care am mai citit dar nu am inteles foarte multe. Problema ma se prezinta dupa cum urmeaza: secretii 'branzoase' din penis (mentionez ca nu am reusit pana la varsta asta sa ma dezvirginez), insotite de mancarimi usoare a capului penisului, nu sunt dese.
Mentionez ca am o relatie stabila cu viitoarea sotie, de aproape 2 ani, timp in care nu am avut contact sexual cu altcineva. La inceput au fost contacte protejate dar din dorinta de a avea un copil am renuntat la prezervativ. In acest timp am mai avut scurgeri de genul acest dar doar cand 'il solicitam' prea mult dar in 1-2 zile trecea. Ea nu prezinta semne de nici un fel a vre-unei infectii, in conditiile in care este insarcinata si primul set de analize (primul trimestru) au iesit bune. In incercarea de a face sex, am observat ca preputul s-a 'strans' peste capul penisului si pur si simplu mi se pare ca s-a uscat stratul superficial de piele. De aici si durerea cand sunt cu penisul 'sculat' - se crapa pielea si sangerez foarte putin, deci ma ustura.
Problema persista de vreo 2-3 saptamani, timp in care am tratat dupa ureche cu Lomexin, o data pe zi. Am citit pe net ca de fapt este o crema pentru probleme ale vaginului, dar sunt cazuri cand si-a facut treaba si la barbati. E posibil ca aceasta crema sa fi facut ca pielea sa se usuce si sa faca cojite?
Va rog sa nu ma trimiteti la urolog pentru ca imi este jena si va multumesc anticipat.
4 comentarii
0
30-06-2014, ora 23:28
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
sebi iti dau mesaj pe privat intri la utilizator scimba parola mesaje primite.
0
01-07-2014, ora 01:00
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
Este posibil sa fie o candidoza. Avand in vedere ca nu doriti sa va prezentati la medic pentru un consult puteti incerca urmatorul tratament: Fluconazol 150 mg doza unica + Clotrimazol crema local dimineata si seara timp de 7 zile. Daca nu apare o vindecare atunci va recomand sa consultati un medic pentru mai multe investigatii.
0
01-07-2014, ora 08:00
Sebi2014
Nu este medic/terapeut
Sebi2014
Va multumesc pentru raspuns. Va rog doar sa-mi spuneti ce inseamna "doza unica". O singura capsula pe zi? (cand, dupa masa, dimineata, seara)... sau o singura capsula/7zile completat cu tratament cu unguent in conditiile explicate de dvs.
0
01-07-2014, ora 08:21
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
Doza unica inseamna o singura pastila, o singura zi de tratament cu FLuconazol 150 mg. Poate fi luata oricand in timpul zilei. Tratamentul local cu Clotrimazol timp de 7 zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  • Secreții / scurgeri genitale la bărbați - cauze, diagnostic, tratament
  •