Semne pe fata

23-07-2009
sophie5
Nu este medic/terapeut
sophie5
Problema mea este urmatoarea: acum vreo 3 ani am observat o proeminenta putin mai jos de coltul gurii, de culoarea pielii. Intre timp s-a mai format inca una pe nas si pe frunte. Am fost la dermatolog si mi le-a "scos" cu un fel de cutitas, n-as putea spune c fel de ustensila era ( probabil un fel de penseta, dar nu sunt sigura) insa acestea au reaparut. M-am intors la medic iar acesta a efectuat aceeasi procedura insa in mai putin de 6 luni nu doar ca aceste proeminente au aparut, dar s-au inmultit. Majoritatea sunt pe frunte, sunt de dimensiuni mici dar vizibile, iar cele de pe nas ( 2) si de pe barbie sunt mai mari.
Mentionez ca am si pe mana stanga la 2 dintre degete tot niste proeminente de culoarea pielii, posibil negi. dar mai plati. Am cautat pe internet tot felul de solutii si am ajuns sa fac un tratament cu "verolit" insa am observat k acesta mi-a facut rani pe fata...ca si cum ar fi fost niste cosuri mari in zonele in care aplicasem insa dupa ce a cazut cojita semnele inca erau acolo.
Sunt disperata, va rog sa ma ajutati. NU gasesc niciun remediu pentru aceste proeminente care sunt deja foarte deranjante si usor observabile. Nici macar nu stiu cu ce am de-a face mai ales la fata intrucat nu par a fi niste negi dupa parerea mea.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.