sensibilitate dinte

13-07-2010
clau89
Nu este medic/terapeut
clau89
Astazi am fost la doctor pentru a-mi trata un dinte din fata, care avea o carie nu foarte mare. Nu ma durea absolut deloc, dar era foarte inestetic.
Lucrarea a iesit bine, numai ca este o problema : acum simt o sensibilitate destul de puternica la acest dinte, atunci cand trag aer, sau cand beau apa, desi aceasta este la temperatura camerei.
Repet ca lucrarea a fost facuta azi. Este posibil cat de curand sa-mi treaca? Sau se poate interpreta ca o greseala a doctorului ? Astept un raspuns cat mai repede pentru a stii ce sa fac mai departe.
Va multumesc !
2 comentarii
0
13-07-2010, ora 22:47
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
mergeti din nou la medic... este posibil caria sa fi fost mai profunda decat stiati dvs. numai medicul stie cat de adanc a fost nevoie sa curete caria.
in cazul in care plomba e aproape de nerv exista doua evolutii posibile ale durerii: fie cu timpul se diminueaza pana la disparitie, adica evolutie favorabila. fie o sa doara din ce in ce mai tare, ceea ce duce la necesitatea scoaterii nervului.
0
13-07-2010, ora 22:58
clau89
Nu este medic/terapeut
clau89
totusi este o reactie cat decat normala ? am motive sa ma ingrijorez ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul