Sensibilitate genitala foarte mare

21-08-2009
teoim
Nu este medic/terapeut
teoim
Sunt o mare iubitoare de apa. Imi place sa inot, insa am o problema.
De fiecare data cand merg ori la piscina, ori la lac (cu apa dulce), trebuie sa fac si o vizita la medicul ginecolog, sa tratez o infectie.

Ce sa fac? Eu nu mai pot sa intru in apa, fara sa fac in prealabil un tratament?
Ca m-am cam saturat de pastile si ne dorim un bebe.

Ma intreb daca in lac cu apa sarata asi pati la fel. Ma refer la Lacul Ursu, din Sovata, Jud. Mures, care este si recomandat pentru tratarea afectiunilor ginecologice.

Va multumesc!
Vreau sa profit din plin de vremea calda si sa ma mai balacesc putin.
5 comentarii
0
21-08-2009, ora 13:02
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Slabicunea dvaostra se poate vindeca numai cu ajutorul unui medic homeopat cu experienta care practica homeopatia clasica (unitara) sau al unuia ce practica TCM-ul chinzesc si cu dieta corespunzatoare.

Ati capatat o constitutie hidrogenoida care are exces de hidrogen in sange si care este agravata de orice contact cu apa sau de statul in aproierea ei, de vreme umeda si de alimentatie cu lucruri prea "umede".

De asemenea mancarurile "umede" (yang), adica cele care contin mult substante cu elementele predominante de apa (yang) elementcare contin plante sau animale yang: peste, rata, anumite plante yang, fructe.

Va puteti informa in medicina chineza sau ayuverda care alimente au exces de Yang.

Pana si apa potabila va dauneaza !

Apa trebuie inlocuita la dvoastra cu apa cu ceva fin (vinul este element de foc si domoleste elemtul ape) si ceai cu menta sau scortisoara.

Trebuie evitate legumele negatite, salatele si fructele, mai ales cele umede (pepene) si preferate cele uscate sau cele mai "focoase".

Aveti o dereglare in energia yang in termeni chinezesti care se poate rezolva numai cu metode adecvate: homeopatie sau medicina TCM chinezeasca... sau amandoua.
Dieta insa este esentiala la astfel de probleme si homeopatia este cea mai eficienta daca dati de un medic homeopat bun (dar care rar va va spune si de o dieta necesara.)

Scortisoara pe paine si lemnul dulce luate regulat dau surplus de Yin.
Un pic de condimente iuti (piper sau galanga) de asemenea, dar nu trebuie deloc exagerat.

Despre consitutia hidrogenoida si vindecarea ei cu ajutorul homeopatiei cat si despre cazuri vindecate cu ea de un doctor homeopat celebru puteti citi in engleza aici cartea
CONSTITUTIONAL MEDICINE
The Three Constitutions of Dr Von Grauvogl.
by John H. Clarke

care se afla online in intregime aici:

Succes!
0
21-08-2009, ora 14:08
teoim
Nu este medic/terapeut
teoim
Multumesc pentru raspuns.

In concluzie nu bacteriile din apa sunt problema asa cum am crezut, ci insasi apa, mediul ud.
Adica, o banala baie in cada, imi poate face rau?

Oare au toate astea legatura cu faptul ca "muncim" pentru un bebe, si nimic, pana acum?

Se pare ca toate problemele mele duc catre un specialist homeopat.

Nu sunt o persoana tocmai calma si ridic repede tonul. Sunt constienta ca nu-mi aduce nimic bun si caut ajutor. Asta, si faptul ca ne dorim un bebe, m-a impins catre un homeopat. Am programare pe 15.09.2009.

Ma voi documenta pana atunci de " alimentele Yang"

Va multumesc mult!
0
21-08-2009, ora 14:35
teoim
Nu este medic/terapeut
teoim
De fapt, tot dumneavostra mi-ati raspuns la un subiect postat la " psihoterapie in cuplu", in care mi-ati vorbit de " focul vinului rosu".
Sa stiti ca am incercat, insa nu am niciun rezultat. Trebuie sa fac ca un tratament, sau doar atunci cand simt ca ma infurii?

Sa stiti ca imi sunteti de mare ajutor. Sunt multumita ca cineva imi expune cauzele problemelor mele si mai mult de atat, imi arata modalitati de vindecare.

Sanatate!
0
21-08-2009, ora 14:44
teoim
Nu este medic/terapeut
teoim
Am gasit aceasta carte.
Nu este si tradusa? citesc eu in engleza, dar unii termeni.
0
21-08-2009, ora 14:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Vinul fiert stins cu apa mentionat in acel posting nu poate ajuta bineinteles decat daca cauza enervarii si furiei provine de la excesul de bila creeat in sange. Daca sunt alte cauze sau blocaje la bila acel vin nu isi (mai) poate face efectul !
Furia trebuie controlata pe plan rational, acest lucru se poate invata si exersa, mai ales ca aduce cel mai mult daune personale nu numai la cei din jur, desi la daune organice (fiere, ficat) ratiunea nu mai are putere mare iar la femei acest lucru este mai putin efectiv din cauza emotionalitatii mult mai puternice decat la barbati.
Insa si aici pot ajuta remediile homeopate.
Incercati Nux vomica CH30 din cand in cand, care in general trebuie la 99% din populatie datorita noxelor ficatului si este si remediul pt. nervozitate si irascibilitate marita.
Varianta feminina este de fapt Ignatia CH30, cititi despre aceste doua remedii si vedeti unda va regasiti mai bine si incercati ori pe unul ori pe celalalt.
Daca va pipaiti si gasitie coastele 11 si apasati cu degetul mai ferm pe capatul ei in directia burtii si doare in drepata atunci este Nux vomica, daca doare coasta stang este Ignatia iar daca dor amandoua este tot Ignatia. Aceste remedii sunt asemenatoare, dar nu identice.

Am pus aici pe forum linkuri despre remediile homeopate und puteti da de descriptia remediilor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre infecția urinară și infecția genitală
  •