senzatie de amorteala la mina stinga

18-03-2008
seralina
Nu este medic/terapeut
seralina
va rog frumos daca poate cineva sa imi raspunda de citeva saptamini la mina stinga si mai ales spre virful degetelor am o senzatie de fapt nu e senzatie ci chiar am mina stinga amortita si ma tine asa ore intregi imi revin dupa un timp si apoi amorteste din nou.Acum fac un tratament de prevenire a migrenei si iau multe calmante sa fie din cauza asta ?
11 comentarii
0
24-03-2008, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Amortelile la mana stanga se pot datora unei lipse de calciu sau magneziu, insa, pentru a exclude o afectiune cardiaca, e bine de efectuat o electrocardiofgrama. O alta cauza poate tine de articulatii, in special pornind de la articulatia umarului (mai ales daca jena cedeaza la Nurofen sau antiinflamatorii).
0
19-05-2008, ora 00:00
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
Lipsa calciului sau magneziului nu afecteaza cu predilectie mana stanga ci pe amandoua.
Fiind vorba de MANA stanga si nu de MEMBRUL superior stang(=brat+antebrat+mana) o cauza plauzibila ar fi Sindromul de Canal Carpian. Adica compresia nervului median la nivelul inchieturii mainii.
Adresati-va unui serviciu de Chirurgie Plastica cu experienta in Chirurgia Mainii pentru consult si eventual tratament.
0
29-05-2008, ora 00:00
seralina
Nu este medic/terapeut
seralina
Va multumesc din suflet pt raspunsul d-voastra o sa iau in calcul sfatul si cu siguranta mai intai trebuie sa ma consult cu medicul de familie din Spania sa ma ghideze spre acest centru sau serviciu de chirurgie plastica dar cu siguranta imi va spune sa mai astept ca cu siguranta e ceva trecator asta stiu ei cel mai bine sa o spuna aproape ca nu te iau in serios dar daca nu ma trimit ei o sa caut eu singura o clinica privata si mai vedem. Va multumesc oricum pt sfat.
0
29-05-2008, ora 00:00
seralina
Nu este medic/terapeut
seralina
Am uitat sa precizez ca am acum si degetul mare de la piciorul sting tot timpul amortit si asta de vreo 30 zile.
0
23-04-2010, ora 14:24
calugarul
Nu este medic/terapeut
calugarul
Ma numesc daniel si am 42 de ani si cu aceiasi problema ma confrunt si eu de citeva luni de zile.Tot timpul am mina stinga amortita iar degetul aratator aproape ca nul mai simt deloc.Noaptea ma scol din somn de multe ori amortit total .Cu trei ani in urma am avut probleme cu mijlocul si m/au diagnosticat cu artroza la coloana vertebrala.Sa fie asta cauza? Va rog daca poate sa -mi raspunda cineva. Momentan locuiesc in spania de 7 ani si nu am reusit sa fac nici un control
0
24-04-2010, ora 21:30
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Trebuie sa consultati un neuro-chirurg, fiind cu mare probabilitate o cervico-brahialgie (sindrom compresiv radicular la nivelul coloanei vertebrale cervicale, de tipul herniei de disc cervicale).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
24-04-2010, ora 21:56
calugarul
Nu este medic/terapeut
calugarul
Va multumesc mult domnule doctor pentru sfatul dumneavoastra.Cu respect
0
25-04-2010, ora 00:51
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Va rugam sa ne tineti la curent cu rezultatul demersurilor D-voastra, fiind deosebit de util altor pacienti aflati in situatii similare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
29-05-2010, ora 10:04
bia_oana
Nu este medic/terapeut
bia_oana
buna,
ma numesc oana si as avea nevoie de un sfat nu mai stiu unde sa merg am vreo 2 luni de cand am o durere in piept care respinge in spate.am facut in 2 luni cred ca 5 ekguri si nu e nimic la inima am facut si la plamani si nimic totul e bine am fost de vreo 7 ori la urgente cred ca s-au saturat saracii medici de mine mi se spune ca e o nevralgie si ca o sa treaca altii spun ca e pe sistem nervos si ca totul e in mintea mea.nu stiu ce sa zic pentru ca eu chiar simt aceasta durere am fost la un cabinet particular si mi s-a recomandat fizioterapie ca as avea spondiloza.am facut si intr-adevar durerea in piept si spate a mai cedat dar de vreo 3 zile am mana stanga mereu amortita si simt o durere si intepaturi la baza gatului care respinge lana aproape de urechi.uneori si mana dreapta imi amorteste si am o usoara durere.va rog un sfat ce as putea sa fac.tin sa precizez ca am o fetita de 10 luni in curand 11 si o mai tin in brate
va multumesc astept un sfat urgent va rog
0
30-05-2010, ora 01:47
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
la primele doua probleme: primadata hai sa facem un ENG sa vedem cum stam cu viteze de conducere a nervilor, si acolo vom da seama unde si ce nerv este afectat, la primul nu precizeaza care degete, poate fi vorba si de un carpal tunnel insa si ulnar tunnel, la al doilea pare a fi o compresie pe n. median insa poate sa vina amandoua si de la coloana, de acea eu as incepe la neurologie cu un ENG. si daca este careva dintre sindroamele de tunel, trebuie ales un chirurg care se ocupa cu asa ceva
0
30-12-2018, ora 00:25
tinuta2829
Nu este medic/terapeut
tinuta2829
Buna seara, am și eu probleme de genul asta, mie câteodată îmi amorțesc degetele de la mina stg. Cam jumătate din lungimea degetelor spre vârf, se îngălbenesc de zici că sunt de mort, tine tot așa vreo 5-7 minute și își revin. Asta, dar f rar și la mâna dreaptă. Care o fi problema, e vreo problema grava trebuie să mă adresez unui medic urgent!? Vă mulțumesc,. Nu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: