Senzatii de arsura si mancarime a buzei

19-01-2009
Magie
Nu este medic/terapeut
Magie
Buna ziua,
de cateva saptamanii am o senzatie de arsura si mancarime la nivelul buzei inferioare si barbie.Nu sunt rani vizibile doar mi se usuca buza dar nu foarte tare si mi-au aparut niste picatele rosii (par a fi ca niste vase de sange)de dimensiunea unui varf de ac pe marginea buzei.Am fost la 2 doctori( ORL) si mi s-a spus ca nu am nimic!Am folosit crema de galbenele, ceai de musetel !Sunt foarte speriata si sincer nu stiu ce sa mai fac! Senzatia de arsura nu trece !Sa fie o alergie?Multumesc anticipat!
6 comentarii
0
22-01-2009, ora 17:38
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Incercati sa aplicati pe buza, dupa fiecare masa, Ceralip crema de la La Roche Possay.
0
25-01-2009, ora 18:55
Magie
Nu este medic/terapeut
Magie
Am fost la dermatolog saptamana trecuta si mi-a spus ca am chielita de contact(am eliminat cam toti factori care puteau declansa asa ceva) !Mi-a prescris o apa de gura si Elocom!Numai ca am o saptamana deaja de cand folosesc tratamentul si nu e nici o schimbare mai mult acele punctulete sau inmultit (dansul mi-a spus ca acele puncte nu sunt importante doar ca sunt niste glande care au fost suprasolicitate ).Dar arsura o simt si pe interiorul buzei!buza e rosie si foarte dureroasa nu pot manca ! In mod normal ar trebui sa se amelioreze cat de cat dar la mine parca este mai rau!Mi-am cumparat si Ceralip nu stiu ce sa mai iau!Arsura aceea este permanenta imi creeaza o stare de nervozitate si chiar am inceput sa ma gandesc la prostii precum cancer de buze.Totul a inceput inainte de craciun!(am vizitat deasemnea si dentistul care mi-a spus ca nu e de la dinti am dintii ok!)Imi puteti spune unde as putea sa merg sau ce sa mai fac pentru ca e atat de suparatoare senzatia.Va multumesc!
0
26-01-2009, ora 18:41
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Din ce localitate sunteti?
0
26-01-2009, ora 20:14
Magie
Nu este medic/terapeut
Magie
Sunt din Tulcea numai ca la sfarsitul saptamanii plec din tara pe o prioada mai lunga!
0
27-01-2009, ora 17:17
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Imi pare rau, dar in Tulcea nu cunosc niciun medic dermatolog.
0
09-06-2018, ora 01:37
Vener@
Nu este medic/terapeut
Vener@
Bună seara! Am și eu o problemă asemănătoare cu cea a doamnei. Prezint mâncărimi și arsuri la o parte din buza inferioară a gurii. Am fost la 3 dermatologi până acum, în București, însă toți mi-au spus că am rămas cu o sensibilitate a nervului de la buză din cauza unui herpes netratat corespunzător. Aceștia mi-au recomandat diferite tratamente dermatologice/creme, cum ar fi: lipobase repair, pruriced gel, aciclovir pastile. Le-am încercat însă fără rezultat. Doar dacă îmi aplic pastă de dinți pe buză, mâncărimea încetează. Menționez că m-am expus la soare, anul trecut o perioadă mare fără să fi folosit ceva protector contra UV. Vă rog, dați-mi o părere, un sfat fiindcă m-am săturat să merg la medici care probabil pun un diagnostic din burtă. Mă tem să nu am cancer la buză.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: