Serlift si Tranxene in timpul sarcinii?!?

29-10-2009
mitzulica1
Nu este medic/terapeut
mitzulica1
De 5 ani iau in fiecare zi cate o pastila de 0.25 Serlift si Tranxene. Imi doresc tare mult un copil, dar nu pot renunta la medicamente. Sunt interzise in timpul sarcinii? Va multumesc si astept un raspuns!
3 comentarii
0
30-10-2009, ora 17:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
DA!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
30-10-2009, ora 23:16
mitzulica1
Nu este medic/terapeut
mitzulica1
Multumesc pentru raspuns. Ma asteptam la el :(. As incerca totusi sa reformulez. Nu iau pastilele ca nu am ce face, le iau pentru ca imi dau suficienta putere sa functionez la "parametrii normali". Am incercat sa rezuc dozele, si chiar am reusit, poate in timp renunt cu ajutorul bunului Dumnezeu, dar ma gandeam ca daca organismul meu asa este in momentul conceptiei, fatul se dezvolta intr-un mediu relativ "constant" - nu realizez eu cat de toxic, din lipsa studiilor de specialitate. Am citit despre cazuri in care pe perioada sarcinii unele femei au luat diazepam si copilul s-a nascut fara anomalii. Aceleasi informatii le-am citit despre gravidute care erau in tratament cu Serlift. Din cate citeam este foarte importanta si starea psihica a mamei. Sau ca sa inteleg mai bine, de ex. si fumatul este interzis in timpul sarcinii; sunt mai daunatoare aceste pastile decat fumatul in timpul sarcinii?
0
31-10-2009, ora 17:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sunt foarte dăunătoare, pentru că labilizează (destabilizează) sistemul nervos al fătului şi au chiar şi "calităţi" mutagene. Pentru mai multe detalii consultaţi un medic obstetrician (Medic specialist în obstetrică - OBSTÉTRICĂ f. Ramură a medicinei care se ocupă cu fiziologia şi patologia sarcinii şi a naşterii. /fr. obstétrique - Sursa: NODEX).

Post Scriptum - Un copil minunat şi toate cele bune! Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă dea puterea de a vă stabiliza funcţia psihică şi fără antidepresive/anxiolitice.


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul