sex anal

01-07-2012
anonim8888
Nu este medic/terapeut
anonim8888
buna ziua, este permis sexul anal dupa o operatie de cerclaj????
18 comentarii
0
01-07-2012, ora 19:52
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Esti un "el" sau o "ea"?
Daca esti el...esti insensibil.
Daca esti ea...esti ignoranta.
Cum te poti gandi la sex anal dupa o operatie de cerclaj eu asta chiar nu o inteleg!
0
01-07-2012, ora 19:56
anonim8888
Nu este medic/terapeut
anonim8888
am pus intrebarea ca sa-mi raspunda un medic nu ca sa-si dea cu parerea toti cititorii!!!
0
01-07-2012, ora 22:00
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Nu, ai pus o intrebare pe un forum public unde iti poate raspunde oricine, fie de-ti place sau nu!
Daca vrei parerea unui medic fa-ti o programare si mergi personal.
0
02-07-2012, ora 03:42
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!
Stimate drule/dle/dră/dnă anonim8888, sexul anal NU este permis după o operaţie de cerclaj.
De fapt, să fiu perfectamente 'holistic', adică să privesc problema din perspectivă globală, sexul anal, fiind o anomalie sexuală denumită sodomie, adică un tip de perversiune, nu ar trebui să fie permis NICIODATĂ de către CONŞTIINŢA unui om, în niciun context, nepermisiunea conştiinţei ducând, în mod normal, la nepracticarea sexului de tip anal (Conştiinţa are mai multe sensuri; 3, cele mai importante şi mai cunoscute sunt - conştiinţă, care desemnează cunoaştere, cunoştinţă despre ceva anume; conştiinţă care desemnează luciditate ca stare caracterizată printr-o sensibilitate specială, individuală, la stimuli interni şi externi sau stare de orientare asupra propriei persoane şi a mediului; şi, nu în ultimul rând, conştiinţă care desemnează o cunoaştere intuitivă sau reflexivă pe care o are omul despre propria existenţă şi despre lucrurile din jurul său şi un sentiment al responsabilităţii morale faţă de propriul său comportament fizico-mentalo-psiho-spiritual, acest ultim sens al ei fiind cunoscut şi recunoscut ca a fi expresia "vocii lui Dumnezeu din inima omului").

Vă recomand să NU practicaţi sexul anal, pentru că o astfel de practică are efecte negative pe/în toate planurile fiinţei umane (fizic, mentalo-psihic şi spiritual!).
Dv. sunteţi liber/ă să faceţi ce şi cum doriţi, însă, dar nu uitaţi că orice acţiune are parte şi de o reacţiune, cum orice faptă are şi o răsplată pozitivă sau negativă, cum orice 'înfăptuinţă' are şi o consecinţă şi cum orice proprietate are şi o oportunitate.
Sper că nu v-au deranjat cuvintele mele. NU le-am scris în/cu acest scop, ci le-am scris ca să vă împărtăşesc unul dintre principiile mele de viaţă (sunteţi liber/ă să luaţi cuvintele mele în seamă sau nu!).

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
0
02-07-2012, ora 12:38
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Mr Nick si a avea ganduri perverse este impotriva lui Dumnezeu si a regulilor bisericesti.
Anonim8888 cu privire la intrebarea ta, ar fi trebuit sa intrebati medicul insa cel mai probabil nu este permis. Oricum, nu pune la suflet parerile personale si lipsite de profesionalism ale virginilor de pe aici.
0
02-07-2012, ora 14:09
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
Nu stiu virgini nevirgini, dar sexul anal este un lucru foarte ciudat si impotriva naturii (chiar daca nu ne gandim la religie). Nu stiu la ce folositi voi orificiul anal, dar mie mi se pare un loc total neplacut, murdar si scarbos. Si sa nu ne mai gandim la infectii si bacterii de tot felul care nu ar trebui sa intre totusi in contact cu penisul. Eu daca as fi barbat nu mi-ar placea. Plus, pentru domnisoara/doamna experimentata de mai sus, stii ce se intampla dupa contacte multiple in zona anala? Sfincterul ajunge sa nu mai functioneze cum trebuie, se ajunge la incontinenta in timp, ca sa nu mai zic ca ies pe acolo si niste mirosuri nu tocmai placute. Deci daca mergeti pe langa o persoana care emana miros de materii fecale si sunt semne evidente ca nu ar fi facut pe el in momentul acela, atunci mai mult ca sigur ca practica acest tip de sex regulat...
Plus, nu mai stiu precis, dar parca serclajul colului uterin se face atunci cand sunt ceva probleme cu sarcina si sunt convinsa ca nu vreti sa adaugati peste aceasta niste bacteriute placute. Adica ori faci, ori nu faci copilul pana la capat.
Si nu, nu sunt virgina, nici pudica, nici cu prejudecati. Dar unele lucruri sunt prea bizare!
0
02-07-2012, ora 17:44
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Sexul anal (si cel oral) nu este permis, in niciun caz. Fiecare organ are functiile lui, pentru sanatatea voastra ar fi bine sa respectati asta. Nu mai mintiti ca aduce placere, nu vad ce placere poate aduce un penis murdar de fecale introdus intr-un vagin plin de saliva masculina. Faptul ca organismul are mai multe gauri si faptul ca o femeie are mai multe gauri decat un barbat, nu inseamna ca penisul trebuie sa intre in fiecare dintre aceste gauri, nu considerati o femeie ca este virgina daca are timpanele intregi...
0
03-07-2012, ora 00:55
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
buna seara Nick,
ma bucur ca ai revenit in postari.
iti doresc o seara racoroasa si toate cele bune.
Doamne ajuta!
0
05-07-2012, ora 11:13
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Daca sexul anal si oral vi se par bizare atunci nu stiu ce sa mai spun.
mirelaparilie, inseamna ca ai niste aptitudini olfactive deosebite daca iti dai seama dupa miros daca cineva face sex anal ori nu. Crede-ma ca nu iti dai seama sub nicio forma. Am prietene care il practica de ani de zile si nu miros a nimic. Cativa ani presupun ca sunt decisivi. La batranete siguri nu iti vei mai putea controla sfincterul indiferent daca ai practicat sau nu sexul anal.
Omenirea a practicat sexul anal de milioane de ani si inca il va mai practica, cat despre moralitate, fiecare isi stabiliste barierele lui din punct de vedere sexual, sexul anal nefiind ceva imoral sub nicio forma. Daca vreti va dau eu exemple de imoralitate sexuala, dar ma abtin.
0
05-07-2012, ora 11:40
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Otilia, nu mai scrie ineptii pe un forum public. In afara de batranii cazuti la pat si unii cu cateva boli foarte grave, majoritatea celor chiar foarte in varsta NU au probleme de incontinenta fecala! NU este un dat, cum spui tu, ca toti batranii fac pe ei, de unde ai scos-o si p-asta?

Si da, sexul anal practicat prea des poate duce la incontinenta fecala! Sfincterul anal NU a fost construit de catre natura pentru penetrare dinspre exterior spre interior, in mod repetat si brutal. Si da, se "defecteaza" in timp datorita acestei practici nenaturale.

Cat despre oamenii care il practica de "milioane de ani", Homo sapiens sapiens a aparut de circa 200000 de ani, din cate stiu eu. Vrei sa spui ca exista dovezi ca Homo erectus sau specii si mai vechi de umanoizi practicau sexul anal? Cele mai apropiate din punct de vedere genetic de omul din ziua de astazi sunt primatele, cum ar fi cimpanzeii (avem 98% cromozomi comuni), si nu am vazut in nici un documentar sa se precizeze ca fac si sex anal. Sau oral, ca tot veni vorba.
0
05-07-2012, ora 12:48
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
Otilia, te rog mai intreaba, nu este doar o parere a mea ci este ceva general stiut. SI crede-ma iti dai seama de astfel de persoane. Nu sunt cu prejudecati, dar acest lucru se spune despre homosexualii care practica acest tip de act sexual.
Ah si femeile sunt usor predispuse la incontinenta spre batranete mai ales daca au nascut normal - se mai slabeste un pic muschiul pelvian, epiziotomii etc etc. Hai sa mai adaugi la asta si practici sexuale diferite si gata! Iti asiguri o batranete linistita. Dar cum oricum se intampla.
Doar pentru ca ceva e la moda: hai sa ne incercam toate gaurile posibile sa vedem ce efecte sunt in timp, nu inseamna ca asta si trebuie sa facem tot timpul. Dar deh, daca in Cosmopolitan se recomanda grupurilor de prietene sa incerce tot ce se poate de la sex anal, swing parties, bi-sexualism si alte porcarii, cine suntem noi sa ne opunem? Ca dupa aia ne considera lumea pudici, virgini si mai stiu eu cum. Deci traiasca lectura grea gen cosmo si la naiba cu cultura si moralitatea
0
07-07-2012, ora 04:32
cautare
Nu este medic/terapeut
cautare
Pentru Mr Nick, implorare: Am nevoie de un sfat urgent !
Am o fiică de 34 de ani care, de 14 ani, se confruntă cu nişte stări ciudate pe care, iniţial, le-am catalogat ca posedare. Primul impuls a fost să căutăm sfatul unor preoţi - pentru care avem tot respectul şi toată dragostea creştinească- preoţi care ne-au spus că sunt duhuri necurate care " tare chinuie omul" şi care ne-au învăţat să-i facem Sfântul Maslu, acasă cu doi preoţi. După această slujbă, de cele mai multe ori, se liniştea imediat şi, chiar de a doua zi, intra în normal. Nu mai îndrăznim să apelăm la preoţi, pentru că se feresc de Moliftele Sf. Vasile cel Mare, care sunt obligatorii... Într-o altă criză, un alt preot ne-a sfătuit să citim Psaltirea- câte două catisme pe zi- şi manifestările s-au atenuat treptat până la intrarea în normalitate. Numai că, după o perioadă de câteva luni/ un an, un an şi jumătate, manifestările revin. Ele corespund schizofreniei, cu insomnie, delir religios, până la violenţă verbală şi fizică.
Fata mea nu acceptă că poate fi vorba de o boală psihică, pentru a merge la un doctor în vederea unui tratament. Nu avem un diagnostic, deşi au trecut 14 ani, pentru că ne-am bazat pe puterea rugăciunii şi am tot aşteptat un miracol. Privind în urmă, regret amarnic că nu am apelat şi la un tratament.
Acum este în plină criză şi nu mai ştim ce să facem. Încotro să o luăm? Ne puteţi ajuta cu un sfat? ( Îmi este greu să spun, dar am mai avut un băiat care a murit la vârsta de 12 ani şi care era mai mic cu un an decât ea. Ştiu că decesul unei fiinţe dragi poate fi declanşator în schizofrenie.)
Mii de mulţumiri!
0
08-07-2012, ora 23:29
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
the_eye, eu doar m-am referit la o perioada de timp indelungata, nu neaparat la un anumit nr de ani, greseala mea ca m-am exprimat asa, cat despre ineptii, cum numesti ca cineva pune o intrebare simpla iar altii incep sa-i faca morala exprimandu-si opiniile religioase si mai mai ca-l condamna ca practica sexul anal? Ma enerveaza perfectii fanatici care vorbesc despre a fi religios si moral cand de fapt ei nu au curajul sa vorbeasca despre gandurile si placerile lor cele mai ascunse, cu siguranta te crucesti daca ai putea intra in mintea lor.
Nu spun ca sexul anal este Ok pentru organism precum cel normal insa nu-i nici atat de grav pe cat stabilesc cei de mai sus. Te vei imbolnavi de tot felul de boli si daca te protejezi si daca nu te protejezi, si daca practici sexul anal, si daca nu, etc. E o prostie sa crezi ca ai prea mult control asupra vietii si sanatatii tale, e doar o iluzie.
Plus ca ma indoiesc de faptul ca toti cei care au incontenenta fecala au practicat sexul anal.
0
08-07-2012, ora 23:39
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
pentru cautare: sa mergeti cu fiica la medic, ati incercat atat de mult prin preoti, nu vedeti ca nu functioneaza si ca se imbolnaveste mai rau? In multe cazuri credinta ajuta insa nu este si cazul fiicei dumneavostra din ce povestiti. Sa o ajutati sa accepte ca este vorba de o boala si nu de posedare, asta e primul pas spre vindecare, domnul Nick nu va poate vindeca fiica, doar pierdeti timpul.
0
09-07-2012, ora 20:37
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Otilia, normal este sexul vaginal si nu cel anal, cand esti excitata vaginul este organul care se umezeste si se pregateste sa primeasca penisul in interior, nu anusul. Si atunci cand "iti urla hormonii" tot undeva prin zona vaginului simti ceva... Nu-ti bate joc de organele tale iar atunci cand te imbolnvesti sa nu tipi la Dumnezeu intrebandu-l de ce trebuie sa suferi sau cu ce ai gresit... Stiu ca exista si lubrifianti artificiali care se pot folosi la sexul anal dar e o chestie artificiala si daca se poate penetrarea anala cu asa ceva, asta nu inseamna ca organul a fost facut pentru asta.
Lumea nu practica sexul anal de milioane de ani, poate doar o parte din ei si in mod sigur ei nu sunt in gratiile lui Dumnezeu. Se spune ca pe vremuri sexul anal era o forma de a pedepsi, probabil de acolo a ramas si fraza "daca te mananca in fund o s-o patesti"...
0
10-07-2012, ora 11:48
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
shadowshadow, eu nu practic sexul anal si niciodata nu l-am practicat, insa nu-l consider anormal si nici nu-i condamn pe cei ce-l practica si totodata afland din experienta persoanelor carefac sex anal am realizat ca nu are repercursiuni atat de grave ori imediate.
0
30-07-2012, ora 20:33
sokol
Nu este medic/terapeut
sokol
HOOOOOOOOOOU ca ma speriati :)) Ma voi sunteti normali la cap mai ? 1) fiecare face ce vreau cu gura sau fundu lui :)) 2 ) sexu oral sau anal nu aduce placere /:) ?...inseamna ca nu ai incercat :) ceea ce e foarte trist pentru tine :) ma gandesc ca adormi tare nervoasa/a si nesatisfacut/a :)! Credeam ca s'a mai modernizat lumea dar unii tot la un stadiu primitiv au ramas...de Mr.Nick nu spun nimic :) nu ii dau dreptate dar nici nu comentez la adresa lui :)!
0
24-11-2015, ora 06:44
nelu1955
Nu este medic/terapeut
nelu1955
Doamne milueste daca barbatul creat are gaura numit vagin pentru inmultire, Noi avem sexurile pentru inmultire nu pentru perversiuni animalice ceia ce nici animalele nu fac anal. inseamna ca acesti barbati are grave probleme mentale. apoi ne intrebam dece a facut concubina domnului in cauza operatie, cum sa nu faca beata femeie daca el mai rau decat animalul o inhama la perversiuni salbatice. ma inchipui ce gemite si ce racnete sunt animalice Doamne muluestei si trimetele cuget si intelepciune cum sa nu mai faca asa ceva.Fferesca dumnezeu pe tot omul de asa ceva
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul anal
  •