sex cu sase zile inate de menstruatie - pot fi insarcinata?

30-01-2009
lore_2004
Nu este medic/terapeut
lore_2004
buna ! am facut sex neprotejat cu 6 zile inainte de menstruatie ! e posibil sa raman insarcinata ?. nu am luat pastila postinor. inca as mai avea timp sa o iau,. nu stiu cum sa procedez. teoretic, din cate stiu eu, nar trebui sami fac griji. astept un raspuns din partea dumneavoastra. va multumesc !
4 comentarii
0
31-01-2009, ora 02:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna dimineata!
Teoretic nu puteti ramane insarcinata pentru ca spermatozoizii pot supravietuii in trompa uterina si nu numai, maxim 48 de ore, in nici un caz 6 zile. Pe viitor fiti mai atenta pentru a evita starile de stres si anxietate pe care le aveti cand va ganditi la o posibila sarcina nedorita.

Numai Bine si weekend placut!
0
31-01-2009, ora 06:15
hghg
Nu este medic/terapeut
hghg
ma poate ajuta cineva?am facut sex neprotejat ieri..tocmai ce imi trecuse cu o zi in urma..sa rupt prez iar baiatul sia dat drumul in mine..destul de mult..mam spalat cu apa si sapun dar imi este ff frica! ce pot face?am mai luat pastila d a 2a zi acum o luna..si stiu ca nu se poate lua dkt odata la 6 luni ! ce pot face?
0
31-01-2009, ora 12:52
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Pentru a fi cat mai sigura, luati pastila (presupun ca va referiti la postinor?!) inca odata si pe viitor fiti mai atenta (prezervativul s-a rupt din 4 motive posibile: calitate proasta, proces mecanic foarte rapid, lubrifiere minima, utilizare incorecta (din 4 sigur a fost un motiv)).

Weekend linistit!
0
18-04-2010, ora 19:03
tukulina
Nu este medic/terapeut
tukulina
Buna ziua. Am si eu o intrebare.
Am luat o perioada de timp medicatie anticonceptionala insa din cauza unor probleme de sanatate a trebuit sa o intrerupt, acest lucru intamplandu-se la 3 zile dupa ultimul act sexual. Urmatoarea menstra ar fi trebuit sa fie la 11 ale lunii insa nici pana in 18 nu a aparut, tinand cont ca inainte avea o perioada de menstruatie regulata.
Exista sanse ca acum sa fiu insarcinata si din cauza aceea sa-mi fi intarziat menstruatia ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •