sex in timpul menstruatiei

12-09-2011
euhavin
Nu este medic/terapeut
euhavin
buna.eu iau pastile anticonceptionale.si am avut un act sexual in timpul menstruatiei.de obicei in perioada asta evit dar prietenul meu a fost plecat si cand a venit era in perioada cu pricina.as vrea sa stiu ce efecte are acest act asupra organismului.am inteles ca sexul in timpul menstruatiei poate mari sau diminua periada de menstruatie?el nu ejeacueaza in vagin mai tot timpul afara pt ca nu ne dorim inca un copil nu este momentul.ce efecte ar putea avea?va multumesc anticipat
3 comentarii
0
13-09-2011, ora 14:28
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
daca iei pastile anticonceptionale ce rost are sa mai folositi coiotul intrerupt? :P daca le iei corect esti protejata, deci poate termina in tine fara risc de sarcina.
la menstruatie practic colul este deschis si exista risc de infectie daca ai raporturi sexuale...asa ca grija mare la igiena! si da, poate sa stopeze menstruatia sau poate veni mai intens, depinde de organism.
0
13-09-2011, ora 14:47
euhavin
Nu este medic/terapeut
euhavin
ms mult
0
20-01-2013, ora 13:08
Anto6ka
Nu este medic/terapeut
Anto6ka
Buna, am si eu o intrebare))
Am avut contact sexual neprotejat cu iubita mea si din pacate s-a rupt prezervativul, neobservind, am ejacuat in ea, peste 1 ora s-a inceput ciclul menstrual(s-a inceput mai devreme cu 4 zile)
exista riscul unei sarcini nedorite?
Mersi anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mit: Nu poți rămâne însărcinată în timpul menstruației
  •