Sfaturi pentru conceptie

27-08-2009
koka01
Nu este medic/terapeut
koka01
Buna ziua. De cateva luni e dorim sa raman insarcinata dar pana acum fara rezultat, cu toate ca analizele mi-au iesit bune. Medicul meu ginecolog a spus ca trebuie sa perseveram dar din motive profesionale trebuie sa ma cam grabesc. Ce sfaturi puteti sa imi dati pentru a ramane mai repede insarcinata? Trebuie sa mentionez faptul ca sunt foarte sensibila si cateodata am dureri de ovare daca intru in contact cu apa rece sau frig. Va multumesc.
16 comentarii
0
27-08-2009, ora 22:26
pisu
Nu este medic/terapeut
pisu
In primul rand sa calculezi cu minutiozitate perioada fertila, in al doilea rand inainte de a ramane insarcinata sa inghiti acid folic sau elevit vitamine ptr gravide.toate acestea fortifica organismul si-l pregatesc ptr sarcina.in al treilea rand si cel mai important elibereaza-te de tot stresul din jurul tau.

multa bafta
0
16-09-2009, ora 18:11
koka01
Nu este medic/terapeut
koka01
Iti multumesc mult pentru sfaturi. Sper sa reusesc dar e foarte greu sa trec peste stres. Acidul folic pot sa il iau fara prescriptia medicului?
0
16-09-2009, ora 23:21
pisu
Nu este medic/terapeut
pisu
da, acidul folic il poti lua chiar cu 3 luni inainte de a ramane insarcinata.cate o pastila pe zi luata dimineata pe cat posibil la aceeasi ora.iti recomand ca atunci cand calculezi perioada fertila sa faci teste de ovulatie.ele depisteaza cele 2 zile considerate apogeul perioadei fertile a unei femei.se gasesc la orice farmacie si costa in jur de 10 ron 3 teste.
bafta si sa auzim numai de bine.
0
03-11-2009, ora 21:27
koka01
Nu este medic/terapeut
koka01
Iti multumesc pentru ajutor. Am o veste foarte buna: sunt insarcinata. Azi am fost la medic si mi-a confirmat faptul ca am 5 saptamani si o zi. Sunt extraordinar de fericita.
0
14-11-2009, ora 23:36
crissebi
Nu este medic/terapeut
crissebi
Flicitari ca esti mamica dar cum ai reusit inpartaseste-ne si noua secretul ca numai nu raman insarcinata, chestia aia cu acidul folic a functionat?
0
15-11-2009, ora 16:03
clayre
Nu este medic/terapeut
clayre
buna ziua! am 31 ani si de 3 ani ne tot dorim sa avem un bb, am fost la medic am facut analize secretia vag, papa nicolau - c ll +eco(am un chist pe ovarul stg de 2.42 cm anecogen pe care dr. nu l-a bagat in seama, ovar stg de 3, 88 cm, ovar dr mult cazut in douglas 3, 24 cm, lama lichidiana in douglas), colonoscopie, plus salpingografia(cavitatea uterina opacifiata omogen, usor laterodeviata dreapta, cu contur net deviat, trompe opacifiate omogen permeabile;cea dreapta are un traiect ascendent si este cutata distal, proba cotte pozitiva bilateral), dupa care am mai facut niste instilatii pt desfundarea trompelor cu penicilina si dexametazona timp de 5 zile alternate cu 5 sedinte de laser.Medicul mi-a spus ca daca intr-un an nu se intampla nimic sa ma intorc la el, am 6 luni de cand am facut tratamentul si tot nu s-a intamplat nimic, menstruatia este regulata, nu mai am dureri la menstruatie si nici la contact ca inainte(deci anexita s-a vindecat), am facut si teste de ovulatie si aici este problema ca nu am ovulatie. Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc.
0
15-11-2009, ora 16:05
clayre
Nu este medic/terapeut
clayre
am uitat sa mentionez ca si sotul meu a facut spermograma si e ok, problema este la mine
0
15-11-2009, ora 21:40
koka01
Nu este medic/terapeut
koka01
Nu am mai apucat sa iau acid folic inainte. Dar mi-a dat doctorita sa iau acum si acid folic si elevit pentru ca deja am o stareeeeeeee de imi plang de mila singura. Sincera sa fiu mi-era foarte teama ca nu voi putea avea copii pt ca sora mea se chinuie de 7-8 ani sa ramana si nu poate. Un lucru este cert numai Dumnezeu te poate ajuta. Mie mi-a dat o prietena un acatist pe care sa il citesc de 40 de ori si am ramas din prima luna. Si ea a ramas tot asa. Poate pentru anumite persoane pare un lucru pueril dar nu e asa. Daca ai credinta vei reusi si inca ceva nu va mai stresati sa calculati perioade fertile si alte alea. Eu cand am ramas n-am mai calculat nimic ca ma saturasem din decembrie anul trecut. Sper sa aveti si voi norocul meu si sa auzim de bebe.
0
27-11-2009, ora 09:49
tanyaroxana
Nu este medic/terapeut
tanyaroxana
Te rog spune-mi si mie ce acatist ai citit?
0
12-12-2009, ora 19:13
koka01
Nu este medic/terapeut
koka01
Scuze de intarzierea raspunsului dar inca din saptamana a sasea ma simt foarte rau incat nu am mai putut sta la calculator. Cica asa e in primul trimestru de sarcina. Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. Il am de la o colega de serviciu, se citeste de 40 de ori cam la aceeasi ora din zi cu o lumanare aprinsa si cu foarte mare atentie. Eu il citeam seara pe la ora 8. Eu am ramas inca din prima luna de cand am inceput sa il citesc.
0
17-12-2009, ora 12:54
tanyaroxana
Nu este medic/terapeut
tanyaroxana
Iti multumesc mult. Si eu incerc sa raman insarcinata de aproape un an dar fara nici un rezultat. Am fost si la medic, iar din punct de vedere ginecologic tot e bine, dar am lipsa de progesteron, si mi-a prescris AREFAM din ziua a 16-a pana in ziua a 25-a CM, si Vitamina E plus acid folic. Am luat deja 2 luni dar nimic.
Ma rog in fiecare seara sa se intample minunea. Am uitat sa specific ca nu sunt inca casatorita, am o relatie de 2 ani cu o persoana deosebita. Eu imi doresc foarte mult un copil, el inca nu e hotarat spune, dar stiu ca daca as ramane insarcinata ar fi fericit.
0
25-12-2009, ora 12:10
koka01
Nu este medic/terapeut
koka01
Dumnezeu stie cand sa ne dea copii si sunt sigura ca se va intampla si la tine foarte repede. Trebuie sa crezi cu adevarat ca vei reusi si totul va fi asa cum iti doresti. Sarbatori fericite. Craciun Fericit. Fie ca toate dorintele sa ti se implineasca.
0
28-12-2009, ora 10:39
tanyaroxana
Nu este medic/terapeut
tanyaroxana
Iti multumesc din suflet.Sa dea D-zeu sa duci o sarcina cat mai usoara. Sarbatori fericite si tot ce-ti doresti!
0
21-01-2010, ora 11:16
biruinta
Nu este medic/terapeut
biruinta
dragele mele
vreau sa stiti ca va fi o reusita atunci cand nu o faci ca vrei bebele ci ca il iubesti atat de mult pe cel de langa tine incat doresti ca Bunul Dumnezeu sa va imbucure cu rodul dragostei dintre voi.
Nu acatistele care se citesc de 40 de ori pe zi te ajuta sa devii mamica ci credinta ta in Dumnezeu. Dumnezeu nu vrea sa te faca rob...ca daca nu citesti de 40 de ori acatistul nu-ti da bebe ci El Dumnezeu vrea ca in camaruta ta acolo unde esti si nu te vede nimeni sa te apleci pe genunchi si cu smerenie sa vii in fata Lui si sa ceri ca la un Tata ceia ce vrei:
ex Doamne Tata nu am nimica bun cu care sa ma laud dar te rog ajuta-ma sa raman insarcinata...stiu ca nu merit ca de atatea ori puteam sa-l am acest copil si m-am ferit dar acum vin inaintea ta si-mi cer iertare si te rog binecuvinteaza-ma cu un bebe sanatos. Amin!
eu cred ca daca aveti credinta in Bunul Dumnezeu El va plamadi in pantecele dumneavoastra un "pui de om".
Nu am spus aceste lucruri ca sa o dezamagesc pe d-na KoKa ci am spus care este adevarata fata a lucrurilor.
Va iubesc si doresc ca Dumnezeu sa va implineasca Dorintele arzatoare.
cu mult drag...eu
0
23-01-2010, ora 22:01
crissebi
Nu este medic/terapeut
crissebi
Da este foarte adevarat ceea ce spui tu Biruinta am incercat si eu sa citesc acatistul dar nu am reusit decat o data sa-l citesc intr-o seara nu de mai multe ori, dar cred ca nu stiu sa ma rog cu adevarat sper ca va veni primavara si pe strada mea toata speranta imi este in cel de sus. Sper ca intr-o buna zi voi reusi.Va multumesc la toate de sfaturi.Sa va dea Dumnezeu la toate sentimentul matern si tot ce va doriti.
0
25-01-2010, ora 14:12
clayre
Nu este medic/terapeut
clayre
fetelor, e bine sa avem credinta in D-zeu, si eu am, dar bb vine chiar atunci cand nu te astepti. Depinde foarte mult de starea ta de spirit, sa fii linistita, sa fii iubita, sa nu fii streasata, sa-ti dorsti cu adevarat un copil.Poate ca D-zeu stie cand sa ti-l dea. Exact atunci cand nu te astepti.Asa s-a intamplat cu mine, vestea sotului i-am dat-o chiar in noaptea de Anul Nou.pot spune ca am inceput un an cu o mare bucurie.Va pup si multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O metodă contraceptivă pentru bărbați având la bază un hidrogel
  • Contraceptivul on-off pentru bărbați
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale pot diminua simptomele premenstruale?
  • Contraceptiv masculin sub formă de gel eficient la maimuțe
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  • Pilula contraceptivă masculină este sigură și eficientă (Studiu)
  •