Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet

2209 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 73 74 Înainte ›
0
05-08-2012, ora 08:56
luyzza2000
Nu este medic/terapeut
luyzza2000
Ana bine ai venit printre noi, iti doresc din suflet sa ti se indeplineasca dorinta si D-zeu sa te ajute sa devii mamica cat mai curand...dezamagirea este intr-adevar dar niciodata sa nu-ti pierzi increderea si speranta, pupici
0
06-08-2012, ora 11:41
maslinica
Nu este medic/terapeut
maslinica
da, nu-ti pierde speranta!!!! ana, la doctor ai fost? ti-ai facut ceva analize? daca nu ai fost...ai face bine sa mergi!!! eu pe 17 aug am programare.sper sa nu am nimic ceea ce iti doresc si tie!!!!
0
06-08-2012, ora 14:25
Andreea_90
Nu este medic/terapeut
Andreea_90
Buna dragele mele :*
Asa cum v-am promis, ca o sa mai reintru pe forum, m-am hotarat sa intru macar sa va salut si sa le spun bun venit fetelor noi : adryanna, simonik4891, nattalitza, ana si sedere cat mai scurta, in postura de aspirante.
Maslinica noi ne stim de la un alt subiect :)
Fetelor...niciodata nu e prea tarziu sa incepeti investigatiile pt a descoperii problema intarzierii bebelului...Tot ce conteaza este faptul ca o faceti :)
Nattalitza, nu poti sa mergi cu sotul tau, ca sa fiti mai mult impreuna?Daca iti permite timpul, locul si altele..fa-o.
Stiu cum e sa fie sotul plecat...si al meu e la fel..doar ca eu mai merg cu el.


Buuun.de mine sau noi.ce sa zic? Suntem bine, fericiti, ma simt suuuuper mega libera, relaxata si linistita, dupa ce am lasat forumurile, calculele, testele de ovulatie, teste de sarcina si prestarile la comanda.Am inceput sa imi reiau viata de dinainte de a incepe "planul" pt bebe.Si continui sa am incredere in Bunul Dumnezeu care stiu ca ne asculta rugile si ca intr-o buna zi ne vom bucura si noi de acele doua liniutze ale testului de sarcina, de burtika si mai apoi de puiuc.
Va doresc la toate aspirantele, numai bine, sanatate si nu in ultimul rand. indeplinirea dorintei de a avea bebelusul mult dorit :)
Deocamdata minunea nu a avut loc in viata noastra dar..va avea candva.daca nu...asta e.cum o vrea Bunul Dumnezeu asa sa fie.
Luyzza, ma bucur ca esti bine atat tu cat si bebelu :)
Onutza, Doamne ajuta sa vi si tu cu vestea ce-a mare cat de repede :)
Laura, nu prea a mai scris.eu o inteleg perfect.Oricum te pup Laura si astept cu drag vestea ce-a mare si de la tine :)

Va pup pe toate:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Si data viitoare cand revin sper sa fiti cu burticutze:*:*
0
06-08-2012, ora 16:11
maslinica
Nu este medic/terapeut
maslinica
andreea, ne-a fost dor de tine!!!! ma bucur enorm ca ai intrat sa ne saluti!!! cred, dupa parerea mea, ca ai facut bine in legatura cu forumul si cu restul. ma bucur enorm ca te-ai mai linistit!!! te pup!! ai grija de tine si nu-ti pierde speranta!!!!!!
0
06-08-2012, ora 21:46
ana, ana
Nu este medic/terapeut
ana, ana
ciao fetelor...citesc tot ceea ce scrieti..am incercat si eu sa uit de calcule..ovulatii bla bla bla si sa las totul in voia sortii dar nu am rezistat mai mult de 2...3 luni mai ales cand vezi ca prietene, cunostinte..neamuri..iti dau vesti ca asteapta copii si una si alta..parerea mea ca odata ce intra in sange instictul matern nu mai e cale de intoarce...MASLINICA controale am facut dar numai eu..sotul inca nu...mia zis doctorul sa mai incercam 6luni dxar in fiecare luna in perioada fertila (deci tre sa fac calcule vreau nu vreau)..si daca nu se intampla nimic ne baga la controale amanuntite pe amandoi...adik mie sa imi faca nush cum se cheama sa vada daca nu cumva am tubele infundate...dar din ce a zis el pare ca sunt in regula numai ca trebuie sa urmarim perioada fertila...speranta nu o pierd si stiu ca mai trz sau mai devreme o sa vina si randul meu...deocamdata ma bucur ca macar am devenit matusa :).sper sa fie cu noroc luna asta..mai ales ca acum am intrat in perioada fertila de ieri...deci avem de facut temele =))=))=))..poate poate luna asa va fi cu noroc :)..pup la toate si cred ca forumul ne ajuta ca sa ne calmam un pic pt ca asa integem ca mai sunt si alte femei ca noi care doresc sa devina mame dar minunea intarzie sa apara...speram ca luna asta va fi cu noroc pt toate...eu sper ca saptamana asta sa am norocul de a reusi :) si va doresc si voua la fel :) pop
0
06-08-2012, ora 21:49
ana, ana
Nu este medic/terapeut
ana, ana
LUYZZA2000..cate saptamani ai acum..cum decurge sarcina ?!
0
07-08-2012, ora 08:16
Nattalitza
Nu este medic/terapeut
Nattalitza
Draga Andreea, ai perfecta dreptate, tb sa fim mai mult timp impreuna, mi-au mai spus cineva. Cred ca vom porni la drum ambii, altfel.Cit despre controlul medical al ambilor...sotul mi-a spus ca nu refuza acest control imediat ce vine din deplasare, nu mi-a spus ca nu vrea sau ca nu ar tb.Sper ca totul va merge bine.Va multumesc pentru sfaturi si incredere. Si, apropo...despre acidul folic...neaparat tb sa il luam sub presciptia medicului?eu spre exemplu iau cite 2 mg pe zi, undeva citisem ca tb 5 undeva 3...nici nu mai inteleg ce cum si cit se administreaza. Voi, ce ziceti?
0
07-08-2012, ora 14:15
luyzza2000
Nu este medic/terapeut
luyzza2000
woaaaaw ce ma bucur ca nu ne-a uitat Andreea..ma bucur mult ca esti bine, fericita si impacata cu tine insuti iti doresc tot binele din lume si sa ne auzim cat mai curand cu vestea minunata...te pup Andreea si ai grija de tine
Eu si bebele suntem ff bine desi caldura asta nu-i prea place ma tot inteapa prin burta, dar daca fac vant cu un evantai la burta ma linistesc imediat...clar nu-i place caldura
Ana acum sunt in 15 sapt si 4 zile inca nu stiu ce este dar stiu ca este bine si asta e cel mai important.iti doresc si tie mult noroc luna asta si o veste buna cat mai curand...la fel doresc la toate fetele care isi doresc puiuti
0
07-08-2012, ora 18:21
ana, ana
Nu este medic/terapeut
ana, ana
lasa ca mai este un pic cald apoi va veni frigul Lyuzza...eu iau fertifol 400 mcg (acid folic) de vreo 12 zile...cica ar ajuta cumva si asta la concepere.speram ca va veni si la noi toate care inca aste
asteptam...sa speram ca luna viitoare vom fi toate viitoare mamici ole ole ole...si asa ne mutam aici...si merem la viitoare mamici...!!!
0
08-08-2012, ora 11:15
luyzza2000
Nu este medic/terapeut
luyzza2000
Ana si eu am luat acid folic prin decembrie vreo luna apoi am plecat 3 sapt din tara am uitat sa iau pastilele cu mine si le-am intrerupt le-am reluat prin februarie si am luat 3 luni pana in aprilie iar la inceputul lui mai am ramas insarcinata, acum nu stiu daca si acidul folic a ajutat sau a fost numai minune de la D-zeu in paralel mai luam si cate 10 zile pe luna magne b6 mi-l recomandase doctora ca sa ma mai scape putin de obsesia de a avea un bebe ptr ca facusem deja o obsesie si ea vroia doar sa ma mai relaxeze si se pare ca m-au ajutat.iti doresc mult noroc si sa te ajute D-zeu sa ai un bebe cat mai curand
0
09-08-2012, ora 15:49
yo_moomin
Nu este medic/terapeut
yo_moomin
Buna fetele,

Am si eu o intrebare. Am ciclu regulat la 32 de zile, sint sanatoasa, mi-am facut toate analizele si totusi ma chinui de 1 an de zile sa raman insarcinata. Acum 1 luna am auzit de branca ursului. Am luat vreo 2 saptamani si dupa am intrerupt-o pt ca eram la ovulatie acum imi curge ceva maroniu ca la fiecare ciclu si am inceput sa iau de aseara iar este ok?Cate de zile trebuie sa iau branca ursului? Mie imi curge 4 zile ceva maroniu dupa care 2 zile singe abundent asa imi vine in fiecare luna. Am calculat periaoda fertila din prima zi cand incepe sa-mi curga chestia maronie, e ok?

Va multumesc,

Dana
0
09-08-2012, ora 17:09
Andreea_90
Nu este medic/terapeut
Andreea_90
Va multumesc mult de tot, dragele mele, pentru 'primire' va pup si va imbratisez cu drag :)
Acum daca tot am intrat imi permit sa dau si eu cu parerea, sa dau sfaturi.etc... :).daca nu e cu suparare :D

Am vazut k se pun foarte multe intrebari in legatura cu acidul folic si branca ursului.
Acidul folic nu trebuie luat neaparat cu prescriptie medicala.Desii pe cutie scrie ca se elibereaza doar cu prescriptie.(Aici cred ca depinde si de farmacii.acuma nu stiu ce sa zic.Mie una mi-a dat de la farmacie, chiar daca nu avea reteta.)
Acidul folic pt conceptie este recomandat cel de 5mg (Acifol 5 mg), cate o pastila/zi, timp de 2-3 luni dupa care se face pauza.
Atentie insa, pt ca acest medicament ca si oricare altul, are contraindicatii.Recomandat este sa citit cu mare atentie prospectul deoarece sunt foarte multe informatii utile.

Branca ursului tinctura.idem..se ia si asta tot fara prescriptie...DAR.foarte mare grija cu asta.
BU se ia din prima zi a menstruatiei pana in cel tarziu ziua a 14-a..eu luam pana in ziua a 10-a...sa nu cumva sa am surprize neplacute.(dar nu luam tot timpul din prima zi a menstrei, aveam uneori scurgeri 'suspecte' si asteptam o zi doua sa vad cum sta treaba, sau imi face-am test de sarcina)
Se dizolva o lingurita de tinctura in 100ml apa, si se bea inainte de mancare cu o jumate de ora, de 3X/zi.
Fetelor mare mare grija cu ea...pt ca sunt cazuri in care este menstra peste sarcina si voi sa nu va dati seama de existenta sarcinii, incepand sa luati iar BU care este clar CONTRAINDICATA IN SARCINA si va faceti rau..Daca aveti vre-o banuiala ca sunteti insarcinate dar este prezenta si menstra, poate mult mai inchisa la culoare sau mai putin cantitativ decat de obicei, va recomand sa faceti un test de sarcina pana a relua iar tratamentul cu BU.
Despre aceasta am auzit si citit atat lucruri pozitive cat si negative.Eu am renuntat la tot ce tine de preconceptie, deoarece am pus punct acestui capitol si ma axez mai mult sa imi construiesc un viitor fara griji si suparari k bebele intarzie sa apara.Asa ca urmeaza sa ne luam apartament care cu siguranta imi va capta toata atentia si timpul liber, deoarece voi fi preocupata cu amenajarea lui si toate cele.apoi daca o vrea Dumnezu sa imi de-a si mie un copilas...e bine daca nu,..asta e..ma multumesc cu ce am :)

Yo_moomin, nu te grabi sa iei BU imediat ce iti apare acea scurgere maronie, deoarece cum am spus si mai sus poate fi menstra peste sarcina..sau poate fi nidarea..nu te juca.Chiar daca in fiecare luna e la fel.Mai bine incepe sa iei din ziua in care vezi ca menstra e abundenta si nu mai ai nici macar ce-a mai mica banuiala cum ca ar exista posibilitatea sa fi insarcinata.
Zice-ai ca tu ti-ai facut analize.Dar sotul tau si-a facut ceva analize?macar spermograma?
Daca nu a facut-o.ar fi bine sa o faca...deoarece la o adica...el e cel mai important 'pion' din tot planul asta :D:D:D

Va pup...PE TOATE :*:*:*:*
Nu promit k o sa mai intru repede, deoarece, ,.stiti destul de bine :) Dar nici nu va uit :)
Ah si inca ceva.VA MULTUMESC DIN SUFLET CA V-ATI MAI INTERESAT DE MINE (am citit postarile anterioare)
:*:*:*:*:*:*:*
0
10-08-2012, ora 07:18
luyzza2000
Nu este medic/terapeut
luyzza2000
Neata fetelor ce mai faceti?
Andreea sa stapaniti sanatosi apartamentul pe care il veti lua si sa ai spor la amenajare, cu siguranta asta iti va capta toata atentia si tot timpul liber si asta este fff bine...sanatosi sa fiti ca restul vor veni in ordinea in care o vrea D-zeu
Eu nu mi-am permis sa-i dau fetei indicatii in legatura cu branca ursului ca tii minte ca exact in luna in care m-am hotarat sa iau a vanit bebelusul meu.ba chiar am si cumparat tinctura o am si acum acasa sigilata, in legatura cu acidul folic...se poate lua fara nici un fel de problema exact asa cum a zis Andreea si se va da de la farmacie fara reteta
Maslinica tu nu mai intri?Esti bine?mai este putin si mergi la control te astept cu vesti
Noi suntem bine burtica lui mami creste vazand cu ochii si nu mai pot de fericire cand o vad astazi implinim 4 luni, a trecut timpul maine poimaine il am pe bebe in brate abiaaaaaa astept
Va pupic pe toate si intru luni ca o sa merg la ecograf si poate vin cu vestea daca vrea bebe sa arate
0
11-08-2012, ora 00:27
ana, ana
Nu este medic/terapeut
ana, ana
..ciao fetelor...cum sunteti ce mai faceti...asa greu trec zilele... eu cred ca am devenit prea obsesionata... as vrea sa las totul in voia sortii dar parca e prea puternic decat mine... stiu ca intro zi va veni si randul meu dar parca nu mai vine momentul ala...scuzati-ma ca ma tot plang dar ma simt asa jos de moral uneori si trista..dar totusi sper ca luna asta poate poate va veni :)...pup la toate si va astept macar pe voi cu vesti bune.. !!!
0
11-08-2012, ora 14:39
maslinica
Nu este medic/terapeut
maslinica
buna, eu mi-am luat rezultatele la analizele de sange, sunt sanatoasa tun...doar hemoleucograma a iesit putin marita..asta din cauza tigarilor..in rest mi-a spus dml doctor ca sunt sanatoasa tun :) pe data de 17 ma duc la gineco, abia astept sa scap si de asta si sa vb cu dma doctor..sa vad ce am de nu raman insarcinata. in rest sun bine, poate prea stresata din cauza serviciului...am prb cu somnul dar de ieri am ineput sa iau magne b6 si ceva medicamente naturiste care ma ajuta sa nu mai fiu asa agitata...deci am nevoie clar de odihna.
ana, ana, nu te mai agita..incearca sa faci totul cu calm, fii mai relaxata si mai ales cauta unde este problema...sunt sigura ca in curand ne vei da vestea cea mare.
luiza, luni sa intri aici si sa ne spui ce este bebe, fetita sau baiat...iti doresc multa sanatate si sa ai o sarcina usoara si frumoasa in continuare!!
andreea, ma bucur de fiecare data cand vad ca scrii aici, ma bucura insa si mai mult faptul ca te-ai linistit...sunt sigura ca acest calm si rabdare te va ajuta mult sa fii in curand mamica.
0
11-08-2012, ora 14:45
luyzza2000
Nu este medic/terapeut
luyzza2000
Maslinica ma bucur din suflet ca ti-au iesit analizele de sange bine, sper si la ginecologie sa fie totul in regula.voi intra luni cu siguranta sa va zic asta numai in cazul in care aflu, te pup si ai grija de tine
0
11-08-2012, ora 14:48
maslinica
Nu este medic/terapeut
maslinica
si eu sper din tot sufletul meu sa fie bine, sincera sa fiu, tu stii, imi este tare frica :D dar sigur o sa trec si peste asta. te puuuup dulce si pe tine si pe bebe :)
0
12-08-2012, ora 08:05
luyzza2000
Nu este medic/terapeut
luyzza2000
sunt sigura ca dorinta prea mare de a avea un bebe va invinge teama pana la urma..te pup si eu dulce si ai grija de tine
0
13-08-2012, ora 23:09
Alinaflor
Nu este medic/terapeut
Alinaflor
Buna seara...sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica...anul trecut m-am casatorit si imediat ne-am dorit un copil...dar, din pacate, am racit, apoi mi s-a gasit un chist si de abia de prin luna februarie ne-am pus serios pe treaba...am incercat tratamente naturiste, am luat si eu si sotul branca ursului, am luat acid folic, tinctura de zmeur, de cretisoara, am facut teste de ovulatie, si cu toate astea nimic...atat eu cat si sotul suntem trecuti de 30 de ani, si din cate am inteles, este mai greu dupa varsta de 30 de ani sa ramai...oricum, nu mi-am pierdut inca speranta, dar imi doresc atat de mult un bebe, incat am ajuns numai la asta sa ma gandesc...as vrea sa stiu oare ce as putea sa mai fac, sa mai incerc, ca sa mi se indeplineasca cat mai repede dorinta...va multumesc anticipat si o seara frumoasa...:)
0
15-08-2012, ora 21:15
ana, ana
Nu este medic/terapeut
ana, ana
ciaao AlinaFlor..bine ai venit printre noi..:)...eu una te inteleg ce zici, , , caci incerc sa am un copil de un an jumate..e aderat ca am mai sarit cate o luna una alta pt ca am fost racita pt ca aveam de luat nush ce tratament..ori ceva probleme cu dintii,.dar sa zic asa e de un an cand incerc si eu..si am fcaut vreo 3 luni la rand teste de ovulatie si faceam ceea ce aveam de facut si nimic pentru ca tot veneau nenorocitii de RUSI...acum am inceput sa iau acid folic...sunt si eu in asteptari luna asta..poate poate am avut avut noroc...imi lipseste vreo 7..8 zile pana la urmatoare menstra si sper sa nu mai vina..dar sunt asa de dezamagita ca nici nu ma mai gandesc pentru ca stiu ca imi va veni si luna asta ( chiar daca in adancul sufletului sper sa fi reusit), , , sunt asa jos de moral in momentul asta ca nici eu nu reusesc sa ma inteleg..!!!...ciao la toate si va astept macar pe una din voi cu vreo veste buna !!! pop la toate !!
0
15-08-2012, ora 21:53
Alinaflor
Nu este medic/terapeut
Alinaflor
Buna seara din nou...ana, ana eu iti tin pumnii, poate luna asta e cu noroc...si eu cam tot 7-8 zile mai am pana ar trebui sa-mi vina, am fost in concediu in perioada buna, si sper si eu, ca si tine, sa se fi produs o minune...eu maine plec si la Sovata, am inteles ca e o statiune cunoscuta pentru efectele benefice ale apei de acolo pentru problemele de fertilitate...oricum, am hotarat ca luna asta, dupa menstra (daca va fi cazul) voi merge cu sotul la medic...am mai fost acum 6 luni si dr mi-a spus ca normal dupa 1 an de zile ar trebui sa-mi fac griji, dar deoarece sunt asa prapastioasa (am mai pierdut o sarcina in 2009) sa vin dupa 6 luni sa faca investigatii...si bineinteles imi iau si sotul sa faca o spermograma...apoi mai vedem...pana una-alta, ca si tine, sper ca luna asta sa se fi intamplat minunea...:) si asta doresc la toate fetele care-si doresc asa de mult un copil...:)
0
16-08-2012, ora 08:07
luyzza2000
Nu este medic/terapeut
luyzza2000
buna fetele ce mai faceti, scuze ca nu am intrat luni sa va dau vestea dar am avut ceva treaba..bebelusul meu este fff bine dar tot pudic a ramas luni am fost foarte fericita ca el este bine dar si putin dezamagita ca inca nu stim ce este.avem rabdare ca nu avem incotro daca bebe nu vrea sa ne arate nu vrea si gata
Maslinica sa lasi mesaj ori aici ori pe facebook sa stiu ce ai facut la medic, eu maine voi pleca in Grecia ptr o saptamana si o sa-mi fac timp sa intru sa citesc desi vreau sa profit la maxim de sapt asta ptr a sta cu parintii si sora mea pe care ii vad de 2 ori pe an
Aniflor si Ana va pup si va doresc mult mult succes daca veti citi mesajele din urma veti vedea si dezamagirile mele din lunile precedente dat si fericirea mea cand am dat la fete vestea cea mare...D-zeu e mare si ne da la fiecare cand vrea El trebuie doar sa avem rabdare si sa avem mare incredere ca va veni si ziua aceea.tot in mesajele din urma veti putea citi si investigatiile [e care le-am facut eu ptr a ramane in caz ca va ajuta cu ceva.va pupacesc pe toate si va doresc sa va bucurati cat mai repede de o burtica frumoasa ca a mea
0
18-08-2012, ora 23:37
ana, ana
Nu este medic/terapeut
ana, ana
ciao fetelor, , cum sunteti ?!...sper sa venim amandoua cu o veste buna ANIFLOR.in mod normal, , marti miercuri ar trebui sa imi vina cm fetelor...si stranu e ca luna asta nu am durerile alea de san insuportabile ce imi apar mereu cu 10 zile inainte de CM, si am de la ovulatie si pana acum un pic de durere la ovare...mici intepaturi..si odata am crezut ca mam curentat asa intepatura am simtit..cine stie, nici nu vreau sa ma gandesc sau sa visez prea mult..temperatura pare sa se mentina la 37 acum cine stie poate poate...sau poate e subconstientul meu care da numere...si mai am de cateva zile arsuri de fiecare data dupa ce mananc...din pacate nu ne ramane decat sa asteptam ca in fiecare luna si speram sa fie cu noroc si sa nu ramanem dezamagite ca de fiecare data...mai tarziu sau mai devreme va veni si randul nostru...poate toate dereglarile astea le am de la acid folic...am citit LYUZZA cum erai si u dezamagita inainte asa cum suntem si noi acum dar pana la urma ai dat vestea MARE...uitam sa va zic..acum 2 zilema intepat o albina in picior si asa sa umflat ufaaaa..sper numa sa numi faca rau in cazul in care as fi gravida...puop la toate...
0
20-08-2012, ora 11:29
maslinica
Nu este medic/terapeut
maslinica
buna fetele!!! eu am fost la gineco pe 17...ce sa va spun, doctorita mi-a spus sa nu ma mai stresez ca bebe apare cand vrea el, nu cand vreau eu :(..evident ca stiam asta doar ca vreau sa-i grabesc venirea :D...mi-a recomandat liniste si pe data de 3 am iar programare sa citim testul pap si secretiile...cica sunt bine pe interior..am doar o inflamatie si imi da tratament dupa data de 3. mai mi-a spus ca inainte sa ne apucam de investigat la mine sa faca iubitul meu o spermograma...app stiti cumva cat costa? in fine, am fost dezamagita...credeam ca-mi da un tratament minune de facut copii :D...DEH...SUNT BLONDA
0
20-08-2012, ora 11:41
maslinica
Nu este medic/terapeut
maslinica
LUIZA, sa te odihnesti!!! ANA, ANAFLOR, dragele mele, cred totusi ca doctorita mea a avut dreptate...cu rabdare si fara stres o sa vina si bebe!!! stiu, este greu sa stai linistita mai ales daca ai trecut de o anumita varsta, ca mine...am 31 de ani si imi doresc tare mult un bebelus, dar cu stres stiu ca nu o sa vina :(..offff...va doresc la toate sa veniti cu o veste buna si sa ne bucuram impreuna!!!
0
20-08-2012, ora 11:59
Alinaflor
Nu este medic/terapeut
Alinaflor
Draga Maslinica, si eu am tot 31 de ani, mai am un pic si fac 32...si de aceea sunt un pic impacientata...ca trece timpul foarte repede, al meu sot are 36 de ani...intr-adevar, copilul vine cand vrea Dumnezeu, dar la unele dintre noi e asa de grea asteptarea asta...si cand ma gandesc ca sunt altele care-i arunca, ii lasa prin maternitati sau mai rau...:( mi se rupe sufletul...asa cum am mai scris si mai sus, o sa ma duc si eu la medic saptamana viitoare, rusii ar trebui sa vina vineri, si dupa cum vad, sigur vor veni...asta e...vedem ce va mai spune medicul, mai ales ca il iau si pe sot la facut analize...sa dea Dumnezeu ca la toate sa ni se implineasca dorinta!!!
0
20-08-2012, ora 12:41
maslinica
Nu este medic/terapeut
maslinica
alinaflor, stai calma!!! daca esti stresata nu vei ramane!!! mie doctorita mi-a spus ca pot fi si dereglari hormonale.dute mai repede la gineco, te vei simti mai bine, ai sa vezi...vei avea mai mare incredere...eu una asta am simtit, psihologic conteaza vizita la medic! tu esti din buc? la ce medic mergi? puuup
0
20-08-2012, ora 13:01
Alinaflor
Nu este medic/terapeut
Alinaflor
Maslinica, mi-am facut chiar acum programare la medic, ma voi duce miercurea asta pt ca dupa intra dr. in concediu...oricum, ma gandesc ca ipotetic, daca as fi insarcinata, ar trebui sa se vada, avand in vedere ca vineri ar trebui sa-mi vina...am gasit aici un dr. foarte dragut, a stat cu mine cred ca jumatate de ora data trecuta sa-mi explice ce si cum...e de la clinica medinvest...eu locuiesc in ramnicu sarat/buzau...ma gandeam si eu ca la un moment dat, daca nu raman, sa merg la bucuresti...dar mai astept momentan...:) multumesc de incurajari, sunt si eu constienta ca daca esti stresata e mai aiurea, dar cateodata nu ma pot abtine...:D
0
20-08-2012, ora 13:49
ana, ana
Nu este medic/terapeut
ana, ana
ai dreptate MASLINICA ca suntem stresate...eu intradevar am aproape 26 ani..dar imi doresc asa de mult copilul asta...amandoi il vrem dar se lasa ft asteptat...ANIFLOR...si eu zic ca o sa imi vina cm menstrual luna asta...simptomele le am un pic...sg lucru e ca nu am chiar ft mari dureri de san(de obicei am dureri groaznice inainte cu 10 zile, da cand zi urate..urate ca nu pot dormi pe burta tra se le tin cand cobor scarile..bla bla)...in mod normal ar trebui sa imi vina maine daca vine la 28 zile si nu am ceva dereglare de 2..3 zile..oricum pe vineri il astept si eu cu siguranta...si am si ceva usoare dureri de burtica...nu ne ramane decat sa speram...bafta fetelor...
0
20-08-2012, ora 17:11
Alinaflor
Nu este medic/terapeut
Alinaflor
Eu de obicei nu am decat rar dureri de sani...o luna da, 3-4 luni nu...acum, de cateva zile, ma dor un pic sanii, in schimb mananc mult, mai ales dulce...as manca continuu...:d eu cel putin asa patesc inainte de menstra cam intotdeauna...oricum, o mica speranta tot e acolo, poate-poate s-ar intampla minunea...oricum, sigur aflu miercuri...:)
Adaugă un comentariu / răspuns
2209 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 73 74 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •