sfaturi... tahicardie

11-08-2008
vio-eugenia
Nu este medic/terapeut
vio-eugenia
Vreau sa raspund celor care au tahicardie, din cauza de spasmofilie. Am primit si eu acest sfat de la un medic de la camera de garda a unui spital. Incercati sa va tineti respiratia dupa ce dati tot aerul afara. Daca bataile inimii nu se regleaza imediat, dupa ce nu mai puteti fara sa respirati, repetati. Dupa cateva incercari in decurs de cateva minute bataile inimii revin la normal. In cazul copiilor care nu isi pot tine respiratia, puneti-i sa respire acelasi aer dintr-o punga de plastic de mai multe ori. Evitati astfel medicamente care pot da dependenta, criza de panica, etc.

Succes.
3 comentarii
0
18-08-2008, ora 00:00
RezsoLazar
Nu este medic/terapeut
RezsoLazar
Tachicardie este puls ridicat. Inima bate mai repede ca sa aprovizioneze creierul cu oxigen. Tachicardie se poate evolva psihic de stres. Reglarea tachicardiei severe se face cu medicamente ca Atenolol sau Betaloc.
0
21-10-2008, ora 21:34
mikys
Nu este medic/terapeut
mikys
ieri am facut si eu un EKG si mi s-a pus diagnostic tahicardie sinusala...nu prea stiu ce inseamna, stiu doar ca tensiunea este 11, 6 si puls 133. mi s-a dat tratament SANAX 2 tb /zi si (0, 25mg) si EGILOK 2 tb/zi (0, 25mg). de ieri dimineata fac tratamentul si deja pulsul a scazut la 73. oare dupa acest tratament se regleaza pulsul definitiv? astept un raspuns si multumesc anticipat. sanatate multa tuturor!
0
22-10-2008, ora 18:22
RezsoLazar
Nu este medic/terapeut
RezsoLazar
Calciul, sau OMEGA 3 sunt buni pentru reglarea bataile inimii. Dupa un doctor-cercetator polonez tuserea ajuta sa regleaza aritmia, si poate sa ajuta in combaterea infarctului daca in momentul infarctului tusati pana ce bataile de inima se regleaza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: