sfaturi va rog- calculi renali | Forumul Medical ROmedic

sfaturi va rog- calculi renali

17-08-2008
alina.u
Nu este medic/terapeut
alina.u
fac calculi renali de 8 ani, de la varsta de 18 ani. numai anul acesta am facut cinci calculi. am dus o piatra la analiza la tg mures si mi-a spus ca am in compozitie carbonati si fosfati de calciu si urati de amoniu. de asemenea la un alt laborator mi-a iesit in urina microcalculi de oxalati de calciu.
m-ati putea ajuta cu o dieta sa previn aparitia calculilor si/sau dizolvarea lor, sau cu un tratament medicamentos/naturist? am primit acum de la o cunostinta din Germania Uralyt-u, credeti ca o sa ma ajute?
multumesc mult si astept raspuns
2 comentarii
0
20-12-2008, ora 14:33
MonaMD
Identitate neconfirmată
MonaMD
Cel mai bun mijloc de a preveni reaparitia calculilor este cura de diureza. Beti multe lichide, cam 5 litri pe zi. Daca acesti calculi sunt bogati in urati, Uralyt va poate ajuta. Consumati multe fructe si legume.
0
20-01-2010, ora 13:38
catalinapopa
Nu este medic/terapeut
catalinapopa
Buna ziua, de la varsta de 17 ani am probleme cu rinichii. tot timpul se formeaza calcuri renali, pe care ulterior prin tratament ii elimin. rugamintea mea este daca poate cineva sa-mi zica unde pot face analizele unor pietre eliminate, pentru a sti care este cauza formarii lor. va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: