simptom ciudat

29-07-2009
flo_mi2222
Nu este medic/terapeut
flo_mi2222
Buna ziua!
Am o problema la care m-as bucura sa-mi puteti raspunde dumneavoastra!
Am o fetita de 2 ani si cam de 3 luni ii apar pe talpa picioarelor ca niste mici cerculete rosii. Nu este nimic reliefat deasupra pielii.
Cand au aparut prima data am si mers sa ii fac ceva analize. O mica coincidenta a facut ca in aceeasi perioada sa raceasca (diaree apoi rosu in gat), drept urmare analizele au iesit bune, numai cele care indicau o inflamatie in corp au iesit marite, printre care si leucocitele 16000. Trombocitele au fost in limite normale. Dupa tratament analizele au fost reluate, iar leiucocitele au iesit 11000, deci a raspuns la tratament.
Problema este ca acele cerculete de pe picioare ii apar periodic... SI SUNT IN CULMEA DISPERARII SA NU FIE VREO BOALA DE SANGE (LEUCEMIE SAU ALTCEVA).
VA ROG INSISTENT SA MA AJUTATI CU UN SFAT SAU DACA ATI MAI AUZIT DE ASA SIMPTOM...
In rest ea este OK, alearga, e vioaie, de atunci nu a mai avut febra,...

Am uitat... ea este prematur, 7 luni, cu 1, 750 KG la nastere...
Cu deosebit respect!
7 comentarii
0
29-07-2009, ora 17:48
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Mergeti cu fetita (sa va traiasca si sa fie binecuvantata de DUmnezeu) la medicul pediatru sa va recomande un set de analize precum:
-VSH;
-ASLO;
-Fibrinogen;
-Hemoleucograma cu reticulocite si indici;
-Proteina C Reactiva pt a vedea daca infectia se mentine sau nu si pt a primi tratamentul adecvat.
Leucocitoza (cresterea patologica a leucocitelor) poate sa para si in cazul unei infectii puternice, nu neaparat in cazul unei leucemii, stati linistita!

P.S. Rugati-va zilnic la Dumnezeu pt sanatate si nu numai;)
Numai Bine:)
0
30-07-2009, ora 09:00
flo_mi2222
Nu este medic/terapeut
flo_mi2222
Va multumesc pentru raspuns si pentru sfat!
Cand i-am facut analizale a fost facut si VSH - fiind marit datorita problemei cu raceala (sindrom inflamator), hemoleucograma, dar intr-adevar fara reticulocite si indici, iar la final cand nr. de leucocite au scazut a facut si PCR, rezultatul fiind negativ.
In mod normal medicul care citeste analizele ar fi trebuit sa te indrume si catre alte investigatii, dar...

Orice informatie imi este de ajutor!

Cu deosebit respect,
0
30-07-2009, ora 14:55
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Aveti dreptate in tot ceea ce spuneti, dar nu toti medicii isi dau interesul, unii si-l dau dupa cat de bine dispusi sunt in ziua respectiva, iar altii doar daca sunt "mangaiati" cu putina MITA. Dumnezeu sa-i ierte!

Va doresc (pt. toata fam. dvs.) multa sanatate, beatitudine, liniste sufleteasca si Dumnezeu sa va ajute in tot ceea ce doriti sa intreprindeti! Toate cele bune ;)))
0
07-08-2009, ora 22:54
clauditzadj
Nu este medic/terapeut
clauditzadj
Buna seara, cu cateva zile in urma mi-a iesit si mie un cerculet rosu pe pulpa piciorului stang, mi sa spus ca am pitiriazis mi-au recomandat o solutie si Nizoral crema, sunt foarte speriata mi se pare f ciudat acest cerculet si nu stiu de unde am putut sa iau asa ceva, astazi mi-a aparut altul dar pe piciorul drept la genunche, foarte straniii aceste cerculete, voi merge sa fac analize. Va doresc multa sanatate!Dumnezeu sa ne ajute!
0
12-08-2009, ora 09:13
flo_mi2222
Nu este medic/terapeut
flo_mi2222
Nu stiu daca asa ceva se poate spune ca ai luat de undeva. Poate organismul are vreo slabiciune. Va rog, daca se poate, sa ma tineti la curent cu problema dumneavoastra. In caz de noutati in cazul meu gasiti aici comentariile necesare.
MULTUMESC!
0
22-12-2010, ora 14:40
adriana_222
Nu este medic/terapeut
adriana_222
buna ziua, in urma cu 5 zile mi-a aparut si mie un cerculet rosu pe mana caruia nu i-am dat prea mare importanta, dar ieri mi-a mai aparut un cerculetz si azi m-am mai trezit cu inca doua.acuma vad ca si fiului meu in varsta de 2 ani iau aparut dar si sotului meu.sunt usor usturatoare.dati-mi va rog un sfat.de la ce apar aceste cerculete si cu ce se trateaza.va rog sa-mi dati un rasp
0
01-04-2011, ora 00:28
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dnă Adriana_222, problema dermatologică semnalată de către dv. poate fi de origine fungică, sau poate fi rezultatul unei înţepături de insectă, de exemplu.
Pe viitor, în astfel de cazuri, aplicaţi-vă pe locul în care vă apare o astfel de formaţiune cutanată, unguent de gălbenele, de 3 ori pe zi, timp de 3 zile consecutiv, sau unguent natural cu muguri de plop, la fel. Dacă după cele 3 zile nu observaţi o ameliorare marcantă sau chiar vindecare, consultaţi un medic dermatolog.
_

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.