simptome ingrijoratooare sau ma sperii doar?

17-02-2017
Eugen23
Nu este medic/terapeut
Eugen23
Buna seara! Fix de acum o saptamana a inceput sa am o greata, dureri in torace (in special in piept zona inimii) si nu prea am putut sa mananc mare lucru. In plus in doua din aceste zile am avut dureri de cap trecatoare si noaptea transpiratii. Cand am simtit ca nu pot respira normal m-am panicat si m-am dus imediat la urgente unde mi-au facut analize la sange(unde au gasit nr de leucocite un pic mai mare decat normalul) amalize la inima si analize la plamani(mi s-a facut radiografie si mi sa spus ca am un plaman un pic mai ascutit decat celalant dar nimic grav. Mi s-a recomandat nurofen forte si mydocalm 150 mg pt durerile din piept iar de vreo 2 zile de cand am umblat prin oras am capatat o tuse seaca dar nu persistenta ci doar cateva minute. Va rog frumos sa imi spuneti daca ma pot ingrijora cumva de aceste simptome(daca ar fii o raceala sezoniera sau mai grav). Multumesc mult!!!
3 comentarii
0
17-02-2017, ora 21:57
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Evident pare o viroza respiratorie, nu era de urgenta ci de medicul de familie...si e in continuare de urmarit la medicul de familie. Totusi a fost util drumul la urgenta ca s-a exclus o afectiune cardiaca sau pulmonara mai grava.
0
17-02-2017, ora 22:25
Eugen23
Nu este medic/terapeut
Eugen23
Va multumesc mult pentru raspuns!!! Dar spre linistea mea o pneumonie este exclusa sau nu?
1
19-02-2017, ora 18:21
Dr. Adrian Barna
Medicina generala, Sibiu
Dr. Adrian Barna
La momentul examinării este foarte probabil să nu fi avut pneumonie. Evoluția ulterioară a virozei nu se poate spune decât printr-o nouă examinare mediacală, deci o nouă vizită la medicul de familie! Succes, și sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.