simptome rubeola sau alta boala

06-02-2012
Alex_A111
Nu este medic/terapeut
Alex_A111
Acum 3-4 zile am avut eruptia specifica rubeolei. De atunci aceasta eruptie sa retras in mare parte ia mai fiind vizibila doar pe picioare.Ganglionii de la gat ceafa spatele urechii si subbrat sunt inca umflati, durerea de cap revening noaptea. Problema mea este mancarimea...in special a palmelor care nu ma lasa sa dorm noaptea.Cautand afectiunea am descoperit un articol 'mancarimi in palma' (acesta era foarte prost tradus).Si dupa ce am citit articolul acesta semnaliza aceleasi simptome ca cele ale rubeolei (care le-am avut si eu) dar si mancarimile in palma. Nu stiu denumirea exacta a bolii era numita (afectiunea palme obraj) considerata a 5-a boala a copilariei pe langa varicela, rubeola, dukes.
Nu am fost la un consult medical deoarece nu am vrut sa ies la frig stiind ca pot survenii complicatii.
Poate aceasta afectiune a mancarimiilor in palma sa fie de la rubeola sau de la alta boala si daca da ar trebuii sa fak un tratament.momentan nu iau decat paracetamol sau ibluprofen.
Astept raspuns va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul ROR (rujeolă-oreion-rubeolă)
  •