Simptome sarcina?

05-06-2017
dragostudor12
Nu este medic/terapeut
dragostudor12
Acum o saptamana am facut sex cu iubita mea. Daca dupa o saptamana, iubitei mele i-a fost rau ( vedea in ceata, o lua cu lesin ), este insarcinata? Ne-am protejat corespunzator, am ejaculat in prezervativ si am scos penisul din vagin inainte de ejaculare.
3 comentarii
1
05-06-2017, ora 18:21
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, observ ca de fiecare data cand faceti sex apare cate o problema.
Daca lucrurile s-au desfasurat asa cum spuneti nu exista risc de sarcina, probabil ca partenerei ii este rau din alte motive.
Revin cu recomandarea educatiei sexuale corecte, din surse medicale autorizate; va va scuti de multe griji si emotii, ca cea de acum...
0
05-06-2017, ora 18:27
dragostudor12
Nu este medic/terapeut
dragostudor12
Dar daca iubita mea a atins sperma, iar dupa a dus mana la vagin sau a introdus degetul in vagin, exista risc de sarcina?
1
05-06-2017, ora 20:46
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Sarcina sau nu, acum oricum este prea tarziu! Si eu recomand sa invatati despre sexualitate! Aceste intrebari trebuiesc puse inainte de a face sex, nu dupa. Dupa, s-ar putea sa fie prea tarziu!

Si, ca sa raspund la intrebare, odata expusa la aer, sperma tinde sa degenereze. In prima faza isi pierde capacitatea de a inota, apoi moare. Asadar, in functie de cat timp a trecut de la ejaculare, sansele de sarcina sunt mai mari sau mai mici.

Ca recomandare generala, inainte de contactul sexual este bine ca amandoi sa va spalati, mai ales in zona intima. Contactul sexual este de dorit sa aibe loc NUMAI cu prezervativ. Ejacularea se face strict in prezervativ, dupa care actul sexual a luat sfarsit. Prezervativul se leaga si se arunca la gunoi. Apoi, mergeti amandoi si va spalati. Prezervativul in niciun caz nu se refoloseste si nu se folosesc doua prezervative deodata pentru ca nu e deloc mai sigur asa!

Sigur, anumite aspecte din cele mentionate mai sus pot fi incaltcate, insa NUMAI daca stiti ce faceti! Invatati, invatati, invatati! Amandoi! Si nu va jucati cu focul! O sarcina nedorita nu e joaca de copil!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •