SIMPTOME TRATAMENT CU INTERFERON

11-01-2014
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Daca a urmat cineva tratament cu interferon il rog sa raspunda care sunt simptomele aparute pe timpul acestui tratament. MULTUMESC.
3 comentarii
0
11-01-2014, ora 16:25
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Simptomele la interferon variază de la o persoană la alta. Dar până acum, nu am înyâlnit pacient care să spună că s-a vindecat de problemele hepatice cu acest produs. Chiar dacă se simte mai bine după interferon, după o anumită perioadă neajunsurile revin. La alţi pacienţi sunt reacţii mai mult sau mai putin dure care pot conduce la abandonarea acestui tratament.
Tratamentul afectiunilor hepatice pe bază de plante are o eficienţă deosebită şi se personalizează de la un pacient la altul.
0
12-01-2014, ora 00:05
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
MULTUMESC PT RASPUNS SI TREBUIE SA DISCUT CU PERSOANA IN CAUZA SI O SO ROG SA VA DEA UN MESAJ PE PRIVAT PT MAI MULTE INTREBARI.
0
12-02-2014, ora 00:19
ioan73
Nu este medic/terapeut
ioan73
Eu am facut ttt dar fara interferon iar medicamentele care leam luat nu a avut afecte adverse deloc, mai mult rau mia facut doctorita (?) ca il loc sa ma trimita sa vada cauza cresterii tranzaminelor ea mia dat cortizon 60mg pe zi, am luat o saptamina iar dupa ce lam oprit brusc am crezut ca mor, iar ttt care lam luat a fost 2med pe zi 6 luni, dupa ce am oprit cortizonul mia aparut stafilococul dore in git am cumparat miere de manuka 20+ 1000 dar nu mam tratat, iar antibiotice nu am luat, mai astept pina in iunie sa vad rezultatul de la fibroscan.Sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.