simptomele prezentei unei sarcini

154 comentarii 1 2 ..... 5 6
0
30-05-2010, ora 17:15
lyana8520
Nu este medic/terapeut
lyana8520
Buna OANITA. O sa primesti mesaj pe e-mail atunci cand cineva mai adauga cate un comentariu. Eu cred ca nu tre sa intri in panica. Fa-ti un test daca au trecut 15 zile de la act. Mie mi-a iesit testul pozitiv dupa prima zi de intarziere. Si acum astept un bebe. Am 14 saptamani aproape. Nu stiu daca ti-l doresti sau nu, dar sper sa fie cum iti doresti. Bafta! Pastram legatura!
0
30-05-2010, ora 19:34
oanita
Nu este medic/terapeut
oanita
dar eu nu imi doresc copil la varsta asta, pana la urma mi-a venit, multumesc mult de tot tinem legatura
0
28-11-2015, ora 10:15
Kety-r-r
Nu este medic/terapeut
Kety-r-r
buna va rog un raspuns cint mai sigur sunt confuza. ciclu mi sa inceput pe 3 si am avut act sexual neprotejat pentru prima data fiind virgina pe 9 normal ciclu ar trebuie sami apara pe 27 dar intirzie e vrio sansa sa fiu insarcinata va rog un raspuns?
0
08-04-2018, ora 16:00
AllanaSimona
Nu este medic/terapeut
AllanaSimona
Buna, nu stiu daca am scris unde trebuie. Am 41 de ani peste cateva zile, ăm un ciclu destul de regulat, doar ca in ultimele luni inainte de menstruație am niste scurgeri foarte vagi cafenii( am facut analize nu e nimic grav, o sensibilitate vaginala si o rana f veche pe col, dar care nu mi.a afectat prima sarcina de acum 13 ani si ceva probleme hormonale nu foarte complicate). Luna aceasta am avut relatii in ziua ovulației si dupa, insa cu 7 zile înainte de ciclu au venit scurgerile cafenii, putin mai abundente ca pana acum si am vagi dureri de burta...simt niste crampe surde. Am o stare de slabiciune, poate si pentru ca imi doresc foarte mult sa rămân însărcinată si am si greturi vagi, dar acestea nu le consider un simptom pentru ca am o sensibilitate stomacala care imi da anumite stari. Ceea ce ma pune pe ganduri sunt crampele pe care nu le.am mai avut decat in perioada menstruala. Mai am 5 zile pana la ciclu si sunt nerabdatoare. M.ar putea afecta cu ceva scurgerile pe care le am de obicei in a ramane insarcinata ? Nu am alte simptome, doar moleseala si durerea de burta. Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns
154 comentarii 1 2 ..... 5 6

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Pofte si etape de sarcina
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  •