Simt ca o iau razna

05-05-2016
Agehh
Nu este medic/terapeut
Agehh
De câteva zile încoace simt ca uit totul.
Învăț foarte bine, însă, în ultima vreme, mi se pare ca nu mai știu sa fac nici măcar o adunare simpla.Uneori am senzația ca nu mai știu niciun cuvânt din limba romana și mereu pun la îndoială existenta oricărui cuvânt. Ce e în neregula cu mine?Am examen anul acesta, dar nu cred ca asta e motivul tulburării mele.
3 comentarii
0
10-05-2016, ora 20:20
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Probabil că este o stare de astenie, accentuată de primăvară și de un efort intelectual susținut și poate epuizant. Trebuie să vă asigurați o bună igienă psihică, să faceți mișcare, să vă culcați mai devreme, să consumați multe fructe, să nu săriți peste micul dejun (după somnul de noapte și înainte de efort intelectual trebuie să aveți energie). Evident, vă impuneți ceva standarde mai ridicate, ceea ce vă face puțin anxios. Nu renunțați la ideile pe care le aveți și la idealurile de tinerețe, care sunt normale, dar nu neglijați o evaluare pertinentă a stării de sănătate. Succes și mergeți mai departe!
0
10-05-2016, ora 20:37
Agehh
Nu este medic/terapeut
Agehh
Mulțumesc foarte mult ! O sa țin cont de sfatul dumneavoastră.Uneori meditez, îmi rememorez pacatele și regret(din punct de vedere religios).Poate asta e o alta cauza a stării mele.
0
10-05-2016, ora 20:51
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Vă evaluați prea critic, de esența religiei este iertarea!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: