Simt cum ca as avea ceva blocat in esofag

16-05-2017
AndiGG
Nu este medic/terapeut
AndiGG
Simt cum ca as avea ceva blocat in esofag, de multe ori senzatia apare dimineața dupa ce beau apa, si poate sa tina in mare parte pe toata durata zile, totul a inceput acum cateva saptamani. Eu am o gastrita mai veche dar acum cateva saptamani am inceput sa simt cum ca mancarea vine inapoi pe gat iar in ultimele 3 saptamani simt ca un nod sau ceva blocat pe esofag la inghitit nu am probleme si nici dureri.
Imi poate spune cineva daca e ceva grav de genul cancer???
1 comentarii
0
17-05-2017, ora 09:27
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Trebuie sa faceti investigatii - prima de efectuat, o esogastroscopie.
Adaugă un comentariu / răspuns

30-06-2017, ora 12:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Zir-Fos
Expertul în refacerea florei intestinale post antibioterapie! Zir-Fos® este sinbioticul vitaminizat ce reglează tulburările de tranzit apărute ca urmare a tratamentului cu antibiotice! Diareea, balonarea, chiar și constipația sunt ameliorate prin simpla administrare de Zir-Fos®, combintația de prebiotic, probiotic și complex de vitamine B, ce reface eficient flora intestinală! Detalii aici
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK