Simt cum ca as avea ceva blocat in esofag

16-05-2017
AndiGG
Nu este medic/terapeut
AndiGG
Simt cum ca as avea ceva blocat in esofag, de multe ori senzatia apare dimineața dupa ce beau apa, si poate sa tina in mare parte pe toata durata zile, totul a inceput acum cateva saptamani. Eu am o gastrita mai veche dar acum cateva saptamani am inceput sa simt cum ca mancarea vine inapoi pe gat iar in ultimele 3 saptamani simt ca un nod sau ceva blocat pe esofag la inghitit nu am probleme si nici dureri.
Imi poate spune cineva daca e ceva grav de genul cancer???
3 comentarii
0
17-05-2017, ora 09:27
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Trebuie sa faceti investigatii - prima de efectuat, o esogastroscopie.
0
29-08-2017, ora 16:04
lolypop
Nu este medic/terapeut
lolypop
Buna ziua! Aceeasi senzatie am avut-o si eu cu ceva ani in urma. Cu greu ma deagnosticat abia acum dupa numeroase endoscopii si radiografii eso-baritale diagnosticul a fost diverticul de pulsiune ( Zenkel) de mari dimensiuni. La investigatiile din trecut mi se pusese diagnosticul de RGE banuiesc ca e acelasi diagnostic dupa cum descrieti dar trebuie facute investigatiile necesare pentru a va deagnostica
0
29-08-2017, ora 16:11
lolypop
Nu este medic/terapeut
lolypop
Buna ziua !. Poate sa imi spuna si mie cineva cum este interventia pentru diverticul de pulsiune(Zenkel)de mari dimensiuni si in cat timp se recupereaza ? Poate sa imi recomande cineva un medic bun de la Fundeni? (acolo urmeaza sa fac interventia )
Adaugă un comentariu / răspuns

02-04-2018, ora 11:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
NeoBianacid
Aciditate? Reflux? Digestie dificilă? NeoBianacid Aciditate şi Reflux este un produs inovator pe bază de complexe moleculare vegetale şi minerale, cu acţiune protectoare şi calmantă asupra mucoasei gastroesofagiene, util în combaterea rapidă a arsurilor, durerii, senzaţiei de aciditate sau a simptomelor tipice iritării şi inflamării mucoasei. NeoBianacid combate aciditatea și refluxul, protejând mucoasa. Detalii aici
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK