simt nevoia sa urinez atunci cand incep sa fac sex

10-08-2007
me_vs_life
Nu este medic/terapeut
me_vs_life
Buna! Am o problema. In momentul in care ma penetreaza prietenul meu, simt nevoia sa urinez. Un medic de pe acest site mi-a spus ca e vorba de cistita de dezvirginare deoarece mi-am inceput activitatea sexuala doar de vreo 4 luni si cum ca e nevoie cam de vreo 6 luni sa treaca.
Intrebarile mele sunt: exista vreo metoda care sa grabeasca vindecarea? Influenteaza cu ceva cat de des facem dragoste sau nu? Deci cum e mai sanatos, cat mai des sau cat mai rar?
Multumesc anticipat celor ce imi raspund!
2 comentarii
0
12-08-2007, ora 00:00
pui
Nu este medic/terapeut
pui
am avut si eu aceeasi problema cu prietena mea in timpului actului sexual ii venea sa urineze dar cu timpul aceasta nevoie a inceput sa dispara dar nu in totalitate acum ii vine sa urineaze numai daca se prelungeste actul dar noi aveam relatii de mai multe ori cam in fiecare zi sau cel putin la 3 zile nu stiu daca o sa dispara in totalitate aceasta "problema"
0
15-08-2007, ora 00:00
madalina_popescu
Nu este medic/terapeut
madalina_popescu
pentru a grabi vindecarea incearca niste spalaturi interne cu FEMIGIN B.se gaseste la farmacie, este destul de ieftin.e vorba despre o pulbere pe care o dizolvi in apa calduta si cu ajutorul unui irigator micut faci spalaturi.te va ajuta foarte mult.daca vrei sa mai vorbim -
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poți preveni infecțiile urinare?
  • Ce indicii ne oferă culoarea urinei
  •