Simt simptomele sarcinei atat de devreme?

10-11-2011
Michellina
Nu este medic/terapeut
Michellina
Am 29 de ani. Ultima menstra am avut-o pe data de 25 oct 2011 pana pe 28 sa zicem, iar de atunci pana pe 3 nov. am avut contact sexual cu sotul meu in fiecare zi. Astazi suntem in 10 nov, iar de doua zile am observat o scurgere normala la miros si culoare, insa mult mai abundenta, am dureri abdominale si spate ca acele dureri inainte de ciclu. Sunt foarte sensibila la sani, sunt mai tari dar nu si-au modificat culoarea si am un apetit sexual mai mare. Ma simt foarte obosita in special dimineata si simt ca nu-mi ajunge somnul. Nu am greturi si nici pofte, insa mananc mai mult pentru ca mi-e foame mereu. Credeti ca este posibil sa fiu insarcinata? Pe de cealalta parte, datorita unei sinozite alergice am 6 zile de cand iau cingulair si aerius o data pe zi. Sa fie aceste simptome de la medicamente sau de la o posibila sarcina? Astept un raspuns de la dvs, sunt foarte emotionata. Va multumesc.
6 comentarii
0
10-11-2011, ora 23:38
Michellina
Nu este medic/terapeut
Michellina
Am asteptat un raspuns de orice fel de la cineva, oricine, insa faptul ca nu am primit nici un feedback de la nimeni pana la ora 3 in dupa amiaza aceasta, am sunat la un medic ginecolog si am avut norocul sa pot merge la un consult.
Pentru doamnele sau domnisoarele care au simptome asemanatoare cu ale mele, trebuie sa stiti ca este vorba de o eventuala sarcina. Astazi, as avea 13 zile, o precizare a ginecologului. Si daca nu stiti cum se numara zilele, spun asta pentru ca nici eu nu am stiut pana astazi, se numara de la prima zi de ciclu, ceea ce la mine a fost 25 oct. Am si intrerupt medicamentele de care am mentionat mai devreme, cingulair si aerius.
Tinem legatura fetelor si am sa va spun mai cu exactitate daca sunt intr-adevar insarcinata dupa inca o saptamana si jumatate.
Pana atunci, aveti grija de voi!!
0
12-11-2011, ora 07:18
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sansele de a fi ramas insarcinata sunt mici. Dar sa speram ca nu am dreptate..
0
22-11-2011, ora 14:12
Michellina
Nu este medic/terapeut
Michellina
Buna din nou. Dna Dr. Balvan, cred ca ati avut dreptate, va multumesc. Am facut deja doua teste ieri si astazi si amandoua au iesit negative, deci pana pe data de 25 astept sa-mi vina menstruatia. Cred ca am avut o dereglare hormonala.
Insa, am aflat ceva interesant, dragele mele colege de pe forum, poate unele stiti, dar pentru acelea care inca nu cunosc, in farmacii se afla un test asa numit Oview (www.oview.info) ce indica mai cu exactitate perioada de ovulatie. Am sa va tin la curent in continuare..pa, pa.
0
11-12-2011, ora 00:22
Michellina
Nu este medic/terapeut
Michellina
Dragele mele, vreau sa va tin la curent ca intr-adevar testul 'Oview' merge. Va reamintesc faptul ca ultima menstra am avut-o luna trecuta (noiembrie) pe 24, iar zilele mele fertile din luna decembrie au inceput de la data de 8, 9, 10, 11 si probabil 12, deoarece ciclul mi-a venit la 31 de zile avand in vedere ca in luna octombrie mi-a venit pe 25 si pentru un ciclu de 31 de zile, zilele fertile incep cu a 14-a zi numarand din ziua in care ti-a venit menstruatia. Testul mi-a citit datile de 10 si 11 ca fiind cele mai fertile, mentionand ca ovutatia tine de la 24 la 48 de ore.
Haideti sa nu va mai incurc si sa va fac un mare favor, in special acelor doamne sau domnisoare care nu isi permit sa cumpere testul de ovulatie. Cele mai favorabile zile de a ramane insarcinata, este acea perioada de ovulatie care incepe in functie de durata ciclului:
DURATA CICLULUI//// INCEPEREA TESTULUI (adica a zilelor de ovulatie)
21 zile////ziua 6
22 zile ziua 6
23 zile ziua 7
24 zile ziua 7
25 zile ziua 8
26 zile ziua 9
27 zile ziua 10
28 zile ziua 11
29 zile ziua 12
30 zile ziua 13
31 zile ziua 14
32 zile ziua 15
33 zile ziua 16
34 zile ziua 17
35 zile ziua 18
36 zile ziua 19
37 zile ziua 20
38 zile ziua 21
ciclu neidentificat ziua 11

Am sa va anunt daca am ramas insarcinata luna aceasta, pentru ca eu mi-am dorit un bebelus de la Mos Craciun :-) si daca voi avea aceasta fericire, ne vom intalni aici mai des ca sa va povestesc simptomele mele..poate sinceritatea si efortul cu care scriu, ajuta pe cineva., direct sau indirect.
Bine fetelor, aveti grija de voi, pentru adolescente, protejati-va si aveti grija de sanatatea si reputatia voastra, iar pentru viitoarele mamici, numai ganduri bune! Pe curand.
0
26-12-2011, ora 09:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
In momentul in care Mos Craciun a trecut prin Iasi am vazut ca langa sac avea si un cosulet plin cu copilasi. A ramas vreunul si la tine ?
0
21-06-2013, ora 07:35
AndreeaOct
Nu este medic/terapeut
AndreeaOct
Buna ziua! Am 17 ani si ciclul meu menstrual este destul de regulat. De obicei imi vine pe aceeasi data, cu doua zile inainte, sau intarzie o zi. Mi-am inceput viata sexuala acum 5 luni, iar ca si metoda contraceptiva folseam la inceput prezervativul la fiecare contact sexual. Prinzand experienta, eu si prietenul meu folosim prezervativul numai cand stim ca sunt in perioada fertila, folosind metoda calendarului si cea a coitului intrerupt la fiecare act sexual (chiar si cand folosim prezervativ). Noi stim ca nu a ejaculat inauntru si cand am fost in perioada ovulatiei am avut contact sexual protejat, insa problema este ca ciclul meu menstrual intarzie. In mod normal trebuie sa imi vina pe 22-24, insa este 21 si nu am simtome premenstruale, insa nici de sarcina. Ce parere aveti?
Va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • Senzația de foame excesivă
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  • Durere de burtă
  •