Simtome dupa chimioterapie

10-04-2008
Dana Marin
Nu este medic/terapeut
Dana Marin
Am fost operata de chist ovarian - CHISTADENOCARCINOM MUCINOS PAPILIFER TIP INTERTINAL BINE DIFERENTIAT TIP 1. Am facut 6 sedinte de chimioterapie. Ultima sedinta a fost de 18 februarie 2008. Mi-a cazut parul si genele. Am buferuri foarte des si mi se face rau, trebuie sa ma asez sa nu cad. Imi amortesc degetele de la maini si de la picioare si am un tiuit in urechi. Intrebarea este daca sunt simtome ulterioare chimioterapiei si cu timpul trec si daca nu la ce specialist trebuie sa ma adresez sau ce ar trebui sa fac?
Intodeauna am fost foarte slaba. Acum m-am ingrasat putin. De la 47 - 49 kg. am ajuns la 54 - 55 kg. Am 1, 67 m. Este rau sau bine?
1 comentarii
0
29-05-2008, ora 00:00
nicoleta c
Nu este medic/terapeut
nicoleta c
buna dana. sa stii ca si eu fac chimioterapie si la fel m am ingrasat...incerc sa am o alimentatie cat mai corecta si sunt sigura ca acum dupa ce ai terminat totul va revenii la normal...dupa parerea mea nu i asa bine ingrasatul, dar nici nu i indicat sa tii diete chiar acum cand organismul are mare nevoie sa se refaca.Multa sanatate. as vrea sa vb daca vrei si tu.id ul meu este mirela_scumpika.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.