SINDROM ADERENTIAL!!

01-11-2011
rocsaname
Nu este medic/terapeut
rocsaname
as dori sa stiu cauzele aparitie acestui sindrom. am fost operata (apendicita acuta catarala) in urma cu 7 luni (precizez ca a fost prima interventie chirurgicala), si surpriza + SINDROM ADERENTIAL, hematom si abces apendicular. simptomele pe care le-am avut inainte de interventie au aparut, din nou, foarte repede la nici o luna. acum, de 2 luni sau intensificat nu pot sa calc pe piciorul drept pt ca apare o durere foarte puternica in fosa iliaca dreapta, plus alte simptome care ma sperie( arsuri intrabdominale, senzatia ca ceva se rupe, sparge si curge inauntru, si o formatiune in partea dreapta), spun durere foarte puternica deoarece am dureri continue in tot abdomenul cu intensitate mai mare in fosa iliaca dreapta, subcostal drept si hipocondru stang. am facut ecografii abdominale, la ultima de acum 2 sptamani, a vazut adrente care SAR putea, doar SAR PUTEA sa fie prinse de colon, dar cat timp nu am semne de ocluzie pot sa stau linistita, sa iau antiinflamatoare si debridat si ibutin. Durerile nu au trecut in urma tratamentului. CARE ESTE URMATORUL PAS PE CARE TREBUIE SA IL FAC?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

13-09-2017, ora 09:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Varicoline
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK