Sindrom depresiv anxios

23-07-2016
Marina3
Nu este medic/terapeut
Marina3
Buna ziua.Sunt Marina si am primit diagnosticul de sindrom depresiv anxios de multi ani.In acest timp am testat multe medicamente dintre care unele chiar m au ajutat si pot spune ca ma simt binisor, ma confrunt mai tare cu lipsa de energie.Am peste 40 de ani, casatorita, copii dar mi as dori prietene cu care sa comunic despre boala, sa ne vizitam.Prietenele mele actuale se trezesc la 5 si se culca la miez de noapte, circula prin soare sau ger si nu pot tine pasul cu ele.Mi as dori ca amicile mele sa fie mai putin active, eventual casatorite si sa le placa sa viziteze zonele de munte in pas domol.Doresc tuturor sanatate multa si sa ne auzim sau vedem cu bine!
2 comentarii
0
23-07-2016, ora 20:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incercati daca vreti o internare la Sanatoriul. Predeal. Acolo se leaga prietenii si se fac drumutii pe munte.
Pt terapie de grup, daca sunteti din Buc, intrati pe echilibru.org.
0
24-07-2016, ora 03:51
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Marina3 sa se duca la medic si sa discute de introducerea Bubropionei (Elontril), iar daca nu merge, sa se discuta de Concerta (Methylphenidate) in schema de tratament pe langa ce ia, si atunci s-ar putea sa nu se mai tina prietenele ei dupa ea.
Alea doua lucreaza pe Dopamina si Noradrenalina adica exact ce se ocupa cu energia, poate tratamentul actual nu atinge dopamina si noradrenalina daca o fi vreun antidepresiv de tip SSRI (Cipralex, Paroxetine, Serlift, Prozac).
Si da, poate veni si la grup daca doreste.
Asa ca Marina3, la medic de urgenta, nu poti sta asa cu lipsa aia de energie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul